Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 139

Utilizatori ultima oră: 9

Total înregistraţi: 52,887
Facebook
Index |  Sport |  Sporturi eXtreme


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Adventure & Rafting in Romania
Link: rafting.turismaventura.ro
Adaugat: 12-Feb-2005
Descriere: Rafting,cascade,canyoning,speleo-pesteri& avene,scuba,mtbike,escalada,rapel,tiroliana,4x4 si multe alte activitati,la munte,iarna&vara,pentru o vacanta, team building, team adventure sau eveniment de neuitat cu Romania Gorj

Budo Best
Link: www.budobest.ro
Adaugat: 19-Feb-2002
Descriere: - Echipamente pentru practicarea artelor martiale (costume, arme, broderii, auxiliare pentru antrenament, etc.) - Revista "Arte Martiale" - Colectia Budo (carti despre arte martiale) - Colectia Combat (carti cu tehnici de tip comando)

Carpatica Dive Center Romania
Link: www.diving.ro
Adaugat: 08-Aug-2004
Descriere: Scufundari in Marea Neagra; Centrul de Scafandri Carpatica; Carpatica Dive Center Romania ofera CURSURI DE SCUBA DIVING(SCUFUNDARI) atat recreational, cat si profesionist, acordand brevete internationale; echipamente din gamele cele mai apreciate:Scubapro, Aqualung, Technisub, Poseidon;

Club de scufundari NAUTILUS
Link: scufundare.ro
Adaugat: 06-Feb-2009
Descriere: Toţi acei care simt că au omis ceva din viaţa lor, ceva ce ar trebui încercat, au ajuns la locul potrivit. Dacă te-ai hotărât să “guşti”puţin din lumea fantastică a scufundărilor, cel mai potrivit loc pentru a învăţa tainele acestei activităţi este Clubul de scufundări ”Nautilus”

Cococlimb - bijuterii cu specific alpin.
Link: www.cococlimb.ro
Adaugat: 06-Feb-2007
Descriere: Bijuterii din argint si aur cu specific inspirat din alpinism si escalada. Cadoul perfect pentru un prieten foarte bun.

Extreme Zone Adventure
Link: www.extreme-zone-adventure.ro
Adaugat: 24-May-2008
Descriere: Rafting , kayaking , activitati outdoor, programme teambuilding, sporturi dinamice, echipament sporturi extreme .

eXtremeaddict | noi ne dam si iarna si vara
Link: www.extremeaddict.ro
Adaugat: 16-Aug-2009
Descriere: Toate sporturile extreme intr-un singur loc, informatii despre fiecare sport extrem, echipament, sfaturi cum se practica, magazine si multe altere. Vorbim despre snowboarding, role, skateboarding, parapanta, parasutism, zorbing, paintball, biciclete, motociclete, skydiving, scuba, snorkeling, ski, waveboarding, kiteboarding, parkour si mai multe

Galactic Indoor Climbing GYM
Link: galacticgym.climb.ro
Adaugat: 23-Feb-2007
Descriere: Cel mai mare panou de escalada din Romania.Suprafata catarabila este de aproximativ 327 metri patrati. Pe acesta arie exista 17 manse de catarat (top rope) de cca. 10 metri inaltime care deservesc pentru moment 58 trasee, cu dificutati cuprinse intre gradul 3 si 10 - acoperind si cele mai exigente gusturi.

Ice Climbing World Championship - Busteni 2007
Link: www.iwcbusteni.ro
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: Campionatul Mondial de Catarare pe Gheata - etapa Finala - Busteni 2007. In 2007 etapa Finala a Campionatului Mondial de Catarare pe Gheata se va tine in orasul Busteni, in perioada 8-11 februarie 2007. Vor fi prezenti atleti din Franga, Italia, Elvetia, Austria, Germania, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Romania, ... Va invitam sa vizitati site-ul competitiei pentru a afla mai multe despre acest sport.

Rolling Ball
Link: www.rollingball.ro
Adaugat: 28-Oct-2007
Descriere: rolling ball - twist & roll, go crazy ball ! fa-ti mintile spuma cu bila nebuna !

Romania Extrema-Scoala de alpinism
Link: www.extremromania.ro
Adaugat: 23-Feb-2007
Descriere: Scoala de alpinism cu instructori calificati intr-un cadru legal. Expeditii montane si scoala de supravietuire. Catarare pe gheata, senzatii extreme cu Flo Adventure. Viziteaza www.extremromania.ro

Romanian Paintball
Link: www.paintball.ro
Adaugat: 02-Jan-2002
Descriere: The best paintball in Romania

Romanian Paintball
Link: www.mercenarpaintball.ro
Adaugat: 25-Sep-2004
Descriere: Este primul club profesionist de PAINTBALL din ROMANIA aparut la CONSTANTA in 8 Iulie 1999.

SCUBA DIVING - SCUFUNDARI
Link: www.divingdelphi.ro
Adaugat: 07-Feb-2004
Descriere: Scoala de scafandri, cursuri, manuale, scuba diving scufundari de agrement la Marea Neagra, echipamente, pescuit - vanatoare submarina, fotografii subacvatice.

Scufundari in romania ScubaDiver
Link: www.scubadiver.ro
Adaugat: 13-Oct-2004
Descriere: Scufundari in romania , cursuri de initiere, brvete internationale, scufundari in marea neagra, epave, in pesteri(izverna)

snowboard.ro
Link: www.snowboard.ro
Adaugat: 04-Apr-2004
Descriere: Revista despre snowboard in Romania si in lume, magazin online, comunitate, stiri etc

Ture de rafting si turism de aventura
Link: www.tura.ro
Adaugat: 27-Jul-2009
Descriere: Toti o sa-ti spuna NU-I PENTRU TINE Te-a obosit proful sau seful? sau pur si simplu te plictisesti? Cu acest dus rece parca ai inviat! Vino la o tura de rafting in ciuda ca toti o sa-ti spuna NU-I PENTRU TINE!

verticaladventure.ro
Link: www.verticaladventure.ro
Adaugat: 10-Jun-2006
Descriere: VerticalAdventure va ofera programe exceptionale de teambuilding outdoor si adventure. Aici intalniti cei mai buni ghizi din tara! Printre activitatile pe care le oferim, enumeram: rafting, tiroliana, catarare, rapel,rapel in cascade, canioning, speologie, trekking,supravietuire, offroad si multe altele. Sunt orientate pe construirea echipei, comunicare, dezvaluirea capacitatilor indivizilorsi multa distractie. Va asteptam !

Xtrem.ro! pentru dependentii de adrenalina.
Link: www.xtrem.ro
Adaugat: 04-Mar-2007
Descriere: sporturi extreme, informatii utile pentru extremeri despre sporturile extreme favorite, comunitate a practicantilor de sporturi extreme, filme, poze, bloguri, anunturi, cum sa te apuci de un sport extrem, unde si de ce echipament ai nevoie.

Zboara cu parapanta !
Link: www.paragliders.ro
Adaugat: 29-Jan-2002
Descriere: Daca vrei sa zbori cu parapanta, treci pe la noi intai! Cursuri, echipament, contacte.

Zbor liber cu PARAGASCA
Link: www.paragasca.ro
Adaugat: 05-Feb-2008
Descriere: Zbor liber cu parapanta langa Deva si nu numai ...nu ezita sa ne contactezi daca vrei sa simti placerea zborului liber


sponsored links

Total 21 linkuri


This site uses Thumbshots previews