Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 141

Utilizatori ultima oră: 10

Total înregistraţi: 52,887
Facebook
Index |  Politica |  ONG


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Alianta Romania Prospera
Link: www.romaniaprospera.ro
Adaugat: 10-Jul-2005
Descriere: Alianta Romania Prospera are ca scop cresterea nivelului de trai si isi propune reducerea evaziunii fiscale si a coruptiei, precum si cresterea investitiilor, obiective ce pot fi atinse doar prin eliminarea birocratiei, diminuarea taxelor si a impozitelor si inlaturarea monopolului excesiv al statului din toate activitatile socio-economice. Pentru toate acestea avem nevoie de un sistem legislativ simplu si eficient.

Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Link: www.agir.ro
Adaugat: 08-Aug-2004
Descriere: Totul despre ingineria romaneasca

Asociatia Lumen
Link: www.asociatialumen.ro
Adaugat: 27-May-2006
Descriere: Asociatia Lumen din Iasi deruleaza programe sociale, culturale si educationale pentru tineri.

Asociatia Nationala Administratia
Link: www.administration.ro
Adaugat: 29-Jun-2008
Descriere: ana este asigurator de resurse pentru cresterea eficientei si eficacitatii administratiei, este think tank pe problematica administratiei. ANA sustine realizarea de servicii publice de calitate si este punte intre cetatean si functionar.

Asociatia Pro Stem Cell
Link: www.prostemcell.ro
Adaugat: 28-Jul-2008
Descriere: asociatia pro stem cell :: adrese de institutii, clinici si spitale de recuperare in tratamentul traumatismelor vertebro-medulare, a bolilor degenerative, noutatile din domeniul celulelor stem, terapii, medicamentatie cat si prezentari individuale ale unor pacienti care au facut aceste tratamente cu celule stem in strainatate

Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software
Link: www.aries.ro
Adaugat: 19-Mar-2005
Descriere: ARIES este asociatia firmelor de electronica si software din România si are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri românesc al industriei precum si promovarea intereselor profesionale si comerciale ale membrilor sai. ARIES este cel mai important factor de influenta în România pentru industria electronica si software.

Asociatia Solidaritatea pentru libertatea de constiinta
Link: www.humanism.ro
Adaugat: 23-Jul-2005
Descriere: Asociatia “Solidaritatea pentru libertatea de constiinta” a fost infiintata pentru a atrage atentia asupra discriminarilor pe baza de credinta si religie, si a combate astfel una dintre cele mai rezistente forme de discriminare prezente astazi in Romania.

Believer
Link: www.impactbeliever.3xforum.ro
Adaugat: 20-Nov-2005
Descriere: Impact, Club de Initiativa Comunitara pentru Tineret (C.I.C.T.), combina in mod creativ distractia, invatatura si serviciul in folosul comunitatii, pentru o continua imbunatatire a sinelui si a societatii.

Centrul pentru Dezvoltare Sociala CEDES
Link: www.cedes.ro
Adaugat: 07-Feb-2004
Descriere: Centrul pentru Dezvoltare Sociala CEDES - Studiul "Manifestari discriminatorii in procesul de angajare" si multe altele

Crucea Rosie Romana Filiala Bacau
Link: www.crucea-rosie.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Site pentru minte,inima si suflet:prim-ajutor, servicii socio-medicale, cursuri de calificare profesionala, transport pacienti, voluntariat.

EuroAtlantic Club
Link: europe.org.ro/euroatlantic_club/
Adaugat: 27-Jun-2004
Descriere: centru online de resurse privind demersurile Romaniei de aderare la Uniunea Europeana

Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania
Link: www.solidaritatea-sanitara.ro
Adaugat: 23-Oct-2005
Descriere: Site-ul prezinta activitatea unei federatii care apara drepturile membrilor sai, orientata catre principiile crestin-democratiei, afiliata la CNS Cartel Alfa si EUROFEDOP. Un site ce prezinta informatii utile pentru toti salariatii

Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului (F.O.C.)
Link: fundatiafoc.r8.org
Adaugat: 13-Nov-2005
Descriere: Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului (F.O.C.) este organizatie neguvernamentala care actioneaza in domeniul protectiei copilului si isi dedica activitatea ameliorarii nivelului de educatie si de bunastare pentru copii si familiile lor.

Fundatia PACT - Parteneriat pentru Actiune Comunitara si Transformare
Link: www.fundatiapact.ro
Adaugat: 23-Feb-2007
Descriere: Instruire, consultanta si finantare pentru dezvoltarea de proiecte si organizatii comunitare, intreprinderi sociale pentru grupuri si comunitati dezavantajate.

FUNDATIA UMANITARA
Link: www.samaritain.bizhosting.com
Adaugat: 12-May-2003
Descriere: FUNDATIA UMANITARA "SAMARINEANUL" este o organizatie non-guvernamentala, umanitara, crestina, filantropica, apolitica, si non-profit. DIRECTIILE PRINCIPALE DE ACTIUNE ALE FUNDATIEI sunt: AJUTORAREA PERSOANELOR DEFAVORIZATE: persoane handicapate, persoane de conditii modeste, orfani, copii parasiti batrani, copiii strazii, dar si cei supradotati. AJUTORAREA INSTITUTIILOR AFLATE IN DIFICULTATE: scoli speciale pentru copii handicapati; spitale, dispensare; orfelinate; cantine sociale; azile pentru batrani; leagane pentru copii abandonati AJUTORAREA BISERICILOR cu bani si bunuri materiale

Fundatia Umanitara HAND-ROM
Link: www.handrom.ro
Adaugat: 30-Jan-2004
Descriere: Centrul de zi MARINA - un centru de suport educational pentru copiii cu C.E.S - educatie, recuperare-reabilitare, consiliere

Fundatia Umanitara LIFE FOR LIFE
Link: www.lifeforlife.ro
Adaugat: 20-Mar-2006
Descriere: Fundatia Life for Life - organizatie non profit, sustine actiuni prin care sprijina Casa Sperantei, Centrul Pinocchio, sinistratii de pe urma inundatiilor, olimpicii nationali, partener principal Forum Auto.

Grupul Independent pentru Democratie
Link: www.gid-romania.com
Adaugat: 24-Jul-2005
Descriere: GID - grup apolitic aparut in ianuarie 1990, unul dintre organizatorii "Pietei Universitatii", militeaza pentru democratizarea, de-comunizarea si reantregirea Romaniei, pentru declansarea procesului comunismului, condamnarea holocaustului rosu, denuntarea pactului Hitler-Stalin, renasterea morala si spirituala a romanilor de pretutindeni.

Grupul pentru Dezbatere si Consens Social
Link: gdcs.sursasoft.ro
Adaugat: 16-Oct-2004
Descriere: Grupul pentru Dezbatere şi Consens Social (GDCS) este o organizaţie cu caracter non-guvernamental care îşi propune să fie pentru cei interesaţi, o sursă de servicii şi informaţii specializate.

Institutul Polonez la Bucuresti
Link: www.culturapoloneza.ro
Adaugat: 12-Feb-2002
Descriere: Institutul Polonez la Bucuresti este o organizatie non-profit care promoveaza cultura polona in Romania, organizind manifestari in domeniile literaturii, muzicii, filmului, teatrului si artelor vizuale.

Mica Societate Civila - Alternativele Finantarii
Link: micasocietatecivila.blogspot.com
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: Revista surselor alternative de finantare dedicate organizatiilor mici si mijlocii, asociatilor, intreprinzatorilor sociali, educatorilor, persoanelor implicate in societatea civila.

Organizatia Nationala a Persoanelor cu Handicap din Romania
Link: www.integration.ro
Adaugat: 06-Jan-2003
Descriere: ONPHR-federatia organizatiilor persoanelor cu handicap cu toate tipurile de dizabilitate din Romania. Portalul este cea mai completa baza de date privind problemele dizabilitatii: programe, finantari, legislatie, stiri si evenimente, liste de discutii, e-zine, forum, anunturi, director ONG.

Pupaza din tei - ziarul care te desteapta
Link: www.pupazadintei.ro
Adaugat: 11-Sep-2004
Descriere: Site-ul micilor jurnalisti, ce face parte din seria de publicatii on-line cu caracter educativ

Romanothan
Link: www.romanothan.ro
Adaugat: 12-Jun-2002
Descriere: Romanothan-resources site of Rroma/Gypsies in Romania. Foto, muzica, chat, drepturi etnice, antirasism s.a. AVEN AMENTZA!

Sindicatul Liber Sanitar
Link: www.sls.solidaritatea-sanitara.ro
Adaugat: 23-Oct-2005
Descriere: Site-ul prezinta activitatea unui sindicat din sectorul sanitar, situat in judetul Galati, afiliat la Federatia „Solidaritatea Sanitara” din Romania, care apara in mod exemplar drepturile membrilor de sindicat

TinEcoArt ::
Link: www.horezuonline.3x.ro
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: Site de promovare al orasului Horezu (jud. Valcea) in scop turistic si cultural. Aici gasiti informatii despre mestesugurile zonei (ceramica in mod deosebit), informatii despre targurile specifice (de ceramica) - renumitul targ international de ceramica HOREZU - Cocosul de Hurez ( Cocoul de Horezu). Informatii despre Manastiri si Culele de la Maldaresti (I.G Duca).

UNOPA : Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA
Link: www.unopa.ro
Adaugat: 19-Feb-2005
Descriere: Site dedicat prevenirii si combaterii discriminarii pe criteriul HIV/SIDA. Informatii & statistici.

Youth Actions for Peace Romania
Link: www.yap.ro
Adaugat: 09-Jun-2004
Descriere: Youth Action for Peace - Romania este o organizatie de tineret neguvernamentala, non-profit, cu sediul in Cluj-Napoca, grup asociat al Youth Action for Peace, organizatie internationala de tineret cu sediul in Bruxelles. Misiunea YAP-Ro este promovarea pacii si tolerantei, a intelegerii intre oameni si dezvoltarea societatii civile, iar obiectivele sale sunt coexistenta pasnica a diferitelor culturi, facilitarea egalitatii sanselor comunitatilor dezavantajate, protejarea si conservarea naturii, dezvoltarea societatii democratice fundamentate pe drepturile omului si libertatea gandirii, combaterea rasismului, nationalismului, fascismului si discriminarii de orice fel.


sponsored links

Total 28 linkuri


This site uses Thumbshots previews