Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 162

Utilizatori ultima oră: 13

Total înregistraţi: 52,949
Facebook
Index |  Diverse |  Animale


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Aaici la caini de rasa...
Link: www.cainiderasa.ro
Adaugat: 17-Apr-2007
Descriere: Little Friends Kennel vinde caini de rasa si alte animale de companie din "stoc" si pe baza de comanda. Profesionalism si Calitate ! Pentru cea mai bogata oferta de CAINI, descriere a peste 100 de rase canine si alte animale de companie vizitati site-ul www.cainiderasa.ro sau contactati-ne la TEL: 0722.282.326

ACASA LA CAINII DE RASA...
Link: www.caini-ham.ro
Adaugat: 26-Jun-2004
Descriere: Imagini si date despre caini din principalele rase, garantati ca origine, calitate si sanatate de crescatorii colaboratori.

Accesorii pentru animalele de companie
Link: pet.selectshop.ro
Adaugat: 12-Feb-2005
Descriere: Firma noastra va ofera, la comanda, accesorii pentru caini si pisici: imbracaminte, pleduri, perne, paturi.

Acvarist.ro - Acvaristica de la A la Z - Drumul spre un acvariu ideal
Link: www.acvarist.ro
Adaugat: 12-Mar-2006
Descriere: Site de acvaristica. Contine informatii despre cresterea si inmultirea pestilor exotici in acvariu, plante exotice, forum de discutii, galerie cu poze si multe sfaturi utile.

Acvariu ~~~
Link: www.acvaristica.com
Adaugat: 25-Apr-2004
Descriere: Un ghid necesar tuturor celor care sunt pasionati de acvaristica - catalogul cuprinde 3100+ specii de pesti de acvariu (exotici), peste 90 de plante, articole interesante despre apa, iluminare, tubi, hrana, boli si tratamente. Va asteptam si nu in ultimul rand - daca doriti sa contribuiti la resursa de informatii - sunte-ti bineveniti.

Adapost pentru Animale
Link: www.apam.ro
Adaugat: 05-Feb-2008
Descriere: De 12 ani ne ocupam de animalele fara stapin in acest an reusind sa infiintam legal asociatia pentru protectia animalelor ,dorim sa ne continuam munca care va fi posibila doar cu ajutorul dvs.Ne propunem sa construim mai multe adaposturi deoarece cele existente sunt ocupate , cautam persoane dornice sa adopte animale de companie,sterilizarea cit mai multor animale pentru a impiedica inmultirea,promovarea unei campanii pentru respectarea animalelor.Nu ramineti indiferenti ca si politicienii(care spun multe si nu fac nimic) ,avem nevoie de ajutorul dvs. Sub orice forma ar fi el.

AETPA - Asociatia Elevilor Timisoreni Pentru Protectia Animalelor
Link: aetpa.xhost.ro
Adaugat: 17-Sep-2005
Descriere: AETPA este o asociatie non-profit, neguvernamentala, apolitica, care are ca obiective principale promovarea cresterii si ocrotirii animalelor si stimularea organizarii de simpozioane, expozitii si competitii

Afacere de succes, Chinchilla, cincilla, cincila, sinsila
Link: www.chinchillanest.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Vindem pui sau familii chinchilla. Toate animalele sunt marcate si au pedigree. Animale provenienta Danemarca. Asiguram transport, cusca, mancarea speciala din Ungaria sau Danemarca pentru 3 luni si nisip special pentru 3 luni.

American Staffordshire Terier - Amstaff Canisa Ringmaster
Link: www.ringmaster-amstaff.ro
Adaugat: 18-Oct-2001
Descriere: Canisa Ringamster a Dr. Marius NEDELCU. Campioni, poze, catei de vanzare. Studio Image, Deva, Romania 0040-54-224.635

Animale de companie
Link: www.ropets.com
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Doriti sau aveti deja un animalut prin casa? Vreti sa aflati mai multe despre aceste animale de companie care ne fac viata mai frumoasa? Atunci ati ajuns unde trebuie. Va stau la dispozitie zilnic informatii legate de ele, doar vizitandu-ne!

AnimalFood produse nutritia animalelor, medicamente uz veterinar
Link: www.animalfood.ro
Adaugat: 15-Sep-2007
Descriere: AnimalFood import si distributie medicamente uz veterinar, produse pentru nutritia animalelor de ferma si de companie produse biologice de uz veterinar, suplimente alimentare, premixuri, vitamine, biostimulatori de crestere, igiena, dezinfectanti ecologici, vaccinuri

Animalutze.COM
Link: www.animalutze.com
Adaugat: 17-Jul-2004
Descriere: Portalul Animalutze.COM va ofera informatii complete despre animale de casa: caini, pisici, purcei de guineea, hamsteri, iepuri, papagali, reptile! Ingrijire, hrana, urgente, boli frecvente, sfaturi practice, anunturi, forum, downloads, director.

Animax
Link: www.animax.ro
Adaugat: 17-Dec-2002
Descriere: Magazinele Animax specializate in comercializarea de produse si accesorii pentru animale pecum si a animalelor vii.

Anunturi PET la www.imperecheri.ro
Link: www.imperecheri.ro
Adaugat: 13-Feb-2002
Descriere: Daca va intereseaza anunturi despre animale, va recomand sa le cititi pe cele mai noi la . Acolo o sa gasiti si forum de discutie, sfaturi despre ingrijirea.... Mai multe vedeti voi la fata locului:)

Asociatia Centrul de Educare Canina DOG RESCUE ROMANIA
Link: www.dogrescue.ro
Adaugat: 30-Jan-2004
Descriere: Anii ’70 au reprezentat pentru chinologie anii de standardizare, omologare si catalogare a diferitelor rase pentru a deveni utilitare. Î ncepând cu anii ’80 s-a pus accent pe formarea câinilor in specialitatile si subspecialitatile de paza si aparare. Datorita fenomenelor si a calamitatilor naturale care s-au accentuat foarte mult pe toate meridianele lumii, in anii ’90 s-a pus problema chinotehnica de a se realiza o specialitate canina care sa vina nu in sprijinul unei singure persoane ci întregii umanitati. Astfel in 1996 au fost puse bazele specialitatii „CAINE DE SALVARE” (câine care sa salveze orice vietuitor de sub daramaturi, de pe orice teren accidentat si inundatii, din medii toxice si incendii, salvamont si salvamar). In toate aceste perioade scolile canine din România au încercat sa aiba la standardele impuse de Federatia Chinologica.

Asociatia Chinologica a Judetului Sibiu
Link: www.achsibiu.ro
Adaugat: 06-Jul-2002
Descriere: Inscrieri online, detalii despre expozitiile de frumusete, canise, dictionar de termeni, servicii oferite, structura organizatorica a asociatiei, codul de conduita, etc.

Bichon de vanzare
Link: www.bichon-de-vanzare.ro
Adaugat: 16-Aug-2009
Descriere: Catei rasa Bichon de vanzare: puiuti bichon maltez, havanez, frise si bolognese de cea mai buna calitate.Va asteptam pe site.

Caini Ciobanesti Romanesti (Mioritic, Carpatin, de Bucovina)
Link: www.ciobanesc.ro
Adaugat: 01-Mar-2003
Descriere: Prezentare Caini Ciobanesti Romanesti (Mioritic, Carpatin, Bucovina), standarde, istoric, opinii, crescatori, poze

Caini de Rasa si Catei de Vanzare
Link: www.catei-de-vanzare.ro
Adaugat: 30-Jan-2009
Descriere: Catei de vanzare de rasa pe siteul catei-de-vanzare.ro. Te asteptam sa ne vizitezi si sa te documentezi cu privire la rasa mult dorita, dupa care ne poti suna si cu siguranta la noi vei gasi catelul mult dorit.

Caini, catei, rase de caini si dresaj canin!
Link: www.caini.org
Adaugat: 20-Nov-2005
Descriere: Caini, catei, rase de caini si dresaj canin! Aici afli tot ce doresti despre caini si catei, rase de caini si cele mai eficiente metode de dresaj canin!

CANISA ADEVARATA
Link: www.rottweilers.ro
Adaugat: 16-Apr-2006
Descriere: Canisa cu renume , vinde pui de exceptie din parinti campioni , oferim dresaj , pensiune,, pregatire expozitii etc.

carte dresaj caini + dvd
Link: www.caini-dresaj.ro
Adaugat: 20-Nov-2006
Descriere: carte despre dresajul cainelui, contine dvd 75 minute de dresaj

Chinchilla. O afacere profitabila !!
Link: chinchilla.5u.com
Adaugat: 21-Aug-2005
Descriere: Vand familii de chinchilla si asigur, prin contract, cumpararea puilor. Vand Documentatia Completa – Cresterea Chinchillelor, de la A la Z. Asigur hrana, documentatia, custile, si alte accesorii necesare cresterii chinchillelor. Detalii la adresa : http://chinchilla.5u.com sau tel. 0723914245

Ciobanesc German
Link: www.ciobanescgerman.com
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: Ciobanesc German - Din Dragoste pentru Ciobanescul German

Ciobanesc mioritic
Link: www.debellogetica.ro
Adaugat: 20-Mar-2006
Descriere: Activitatea canisei "de Bello Getica" ciobanesti romanesti mioritici, Oradea.

Ciobanesc mioritic romanesc - Azara de Fildes
Link: www.mioriticromanesc.uv.ro
Adaugat: 28-Aug-2004
Descriere: Ciobanesc Mioritic Romanesc, Romanian Mioritic Shepherd Dog

Cleo Prest Pet-Shop-Aquariums
Link: www.cleo.ro
Adaugat: 18-Dec-2001
Descriere: Situ-l contine prezentarea a doua pet shopuri din Constanta si imagini cu pesti,plante si acvarii deosebite.

COAFURA CANINA- SALON SKIPER
Link: www.coafuracanina.com
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Salonul de Coafura Canina Skiper acum si in Oradea! Pachete complete de servicii profesionale; Gratuitati si bonusuri atractive pentru fiecare catelus. Programari la nr. de tel. 0748.78.44.91 Skiper...mai mult decat pasiune!

Copoi Ardelenesc
Link: www.copoi-ardelenesc.ro
Adaugat: 16-Jul-2006
Descriere: copoi ardelenesc, transylvanian hound, caine de vanatoare, caini, rase de caini, sfaturi caini

DogChaser.ro - dispozitiv cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi!
Link: www.dogchaser.ro
Adaugat: 18-Jun-2006
Descriere: DogChaser.ro - dispozitiv cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi! Portabil, eficient, fiabil! Preturi de exceptie! Stoc permanent!

Doggystyle Rottweilers
Link: www.rottweiler.cabanova.ro
Adaugat: 18-Mar-2006
Descriere: Canisa Doggystyle Rottweilers ofera spre vanzare pui din parinti cu rezultate deosebite in concursuri internationale

dogshop
Link: dogshop.uni.hu
Adaugat: 23-Jul-2005
Descriere: DOGSHOP ADUCE CIINI LA COMANDA DIN CELE MAI BUNE CANISE DIN TARA SI IMPORT ASIGUR GARANTIE PRET RAPORT CALITATE

Dresaj canin
Link: www.dresajcanin.ro
Adaugat: 27-Jun-2004
Descriere: Scoala de dresaj canin pentru pentru companie, pentru pază şi protecţie, pentru concursuri de frumuseţe, pentru "roluri canine" în filme, etc

DRESAJ CANIN
Link: www.dresajcaninkris.ro
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: Scoala de dresaj canin va ofera:dresaj canin pt.orice rasa de caine,pensiune canina,servicii de dog sitter(plimbari/supravegheri zilnice),de taxi dog(transport caini),vanzari caini din canisa proprie.

Dresaj canin
Link: www.dog-expert.com
Adaugat: 03-Sep-2005
Descriere: Prin personalul instruit, scoala noastra de dresaj va ofera servicii complete în tot ceea ce priveste dresajul câinelui dumneavoastra si va ajutam în alegerea unui câine cu calitatile pe care dvs. le doriti.

dresaj canin
Link: www.nostress.ro
Adaugat: 03-Sep-2005
Descriere: scoala de dresaj canin 'no stress' cluj-napoca. dresaj, pensiune, canisa de ciobanesti germani si belgieni malinois.

Dresaj Canin | Ciobanesc german | Rase de Caini | nume de caini
Link: www.dresaj-canin.com
Adaugat: 11-Jun-2007
Descriere: Cel mai eficient Ghid Pas-Cu-Pas de dresaj canin. Invata cum sa dresezi propriul caine in mai putin de o saptamana. Informatii eficiente si aplicapile pentru o paleta larga de rase de caini printre care si ciobanesc german, mioritic, caucazian.

Dresaj profesional, Pensiune & Canisa Dobermann/Malinois
Link: www.casadeltuono.ro
Adaugat: 14-Jan-2006
Descriere: Dresajul la rang de arta, o pensiune in care joaca e aproape continua. Crescatorie/canisa dobermann si malinois, pui si adulti dresati.

Gappay Romania
Link: www.gappay.ro
Adaugat: 17-Jul-2004
Descriere: Unici importatori ai accesoriilor pentru dresaj GAPPAY, unul dintre producatorii de profil de elita ai Europei. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, firma GAPPAY a cunoscut o dezvoltare dinamica, devenind intr-un timp extreme de scurt lider pe piata, cu exporturi in 39 de tari, din intreaga lume.

Ghecon-pasari
Link: www.ghecon.ro
Adaugat: 08-May-2005
Descriere: Bine ati venit pe unul dintre cele mai interesante site-uri romanesti dedicate pasarilor de crescatorie si curte. Prepelite, gaini de rasa, curcani, bibilici, aici gasiti absolut totul. Vizitati-ne fiindca...nici nu stiti de pierdeti!

Gradina Zoologica
Link: www.zoo-timisoara.ro
Adaugat: 28-Oct-2007
Descriere: Gradina Zoologica Timisoara va invita la o plimbare in aer liber intr-un spatiu in care elementele naturii sunt respectate si puse in valoare.

Moloss de Harghita - Tosa Inu, Fila brasiliero, Dog de Bordeaux, Perro de presa Mallorquin
Link: www.tosainu.ro
Adaugat: 19-Oct-2006
Descriere: Moloss de Harghita – cea mai reprezentativa canisa producatoare de caini mollosi cum ar fi: Tosa Inu, Fila brasiliero, Dog de Bordeaux, Perro de presa Mallorquin, Perro de presa Canario.

OOPSY.ORG
Link: www.oopsy.org
Adaugat: 16-Oct-2004
Descriere: Site despre animale unde puteti gasi si jocuri, wallpapers si funny sms GRATUIT!

Papagali
Link: papagali.exotici.home.ro
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: despre papagali tot ce te intereseaza si vanzare cumparare de papagali

Papagali.info :: Portalul papagalului tau
Link: www.papagali.info
Adaugat: 30-Jan-2009
Descriere: Papagali.info - Portalul papagalului tau! Informati despre cresterea si inmultirea pasarilor de colivie - pasari exotice. Anunturi vanzare/cumparare papagali si pasari exotice.

Pensiune animale mici Oradea
Link: www.pisicilearistocrate.ro
Adaugat: 16-Aug-2009
Descriere: Pensiunea noastra ofera conditii(spatii individuale igienizate,climatizate si accesorizate)si servicii excelente(igiena ,hrana de calitate dupa preferinte,plimbari si joaca in gradina amenajata pe o suprafata de peste 2000 mp,supraveghere permanenta,s.a.)precum asigura si-o acomodare rapida a animalutului dvs la noi(caine de talie mica sau pisica). Informatii la tel:0722584453 si 0259447393.

Pensiune pentru animale
Link: www.pensiune.cabanova.ro
Adaugat: 18-Mar-2006
Descriere: Oferim gazduire, hrana, spatiu de joaca si plimbare animalelor de companie, pe timpul cat stapanul este plecat.

Petz.ro
Link: www.petz.ro
Adaugat: 02-Apr-2006
Descriere: Casa virtuala a animalutzelor tale – fotografii, animale, anunturi gratuite, articole, povesti, sfatul medicului veterinar, forum de discutii, albume si multe altele.

Pitbull
Link: www.pitbull.ro
Adaugat: 14-Feb-2002
Descriere: Istoric, Standard, Caracter, Foto, Vanzari.

Portal Ciobanesc German
Link: www.ciobanescgerman.net
Adaugat: 21-Aug-2005
Descriere: Primul portal din Romania dedicat Ciobanescului German


sponsored links

Total 63 linkuri
>>>>


This site uses Thumbshots previews