Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 107

Utilizatori ultima oră: 7

Total înregistraţi: 52,949
Facebook
Index |  Amenajari Case si Constructii |  Confectii Metalice


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Amenajare spatii, stelaje, mobilier metalic
Link: www.rafturi-romania.ro
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: DanysGruop este unul din cei mai mari producatori si distribuitori din Romania de rafturi, rafturi metalice, rafturi pentru depozite, europaleti, stelaje. Portofoliu impresionant. Contactati-ne.

Balcoane si balustrade din inox si fier forjat, La Forja
Link: www.balcoane-balustrade.ro
Adaugat: 23-Feb-2007
Descriere: Balcoane si balustrade inox produse de echipa specializata in prelucrarea metalelor si inox a companiei La Forja din Cluj, elemente inox, servicii de proiectare produse inox.

Balustrade fier forjat
Link: www.balustradefierforjat.ro/
Adaugat: 06-Feb-2009
Descriere: Societatea noastra este certificata ISO 9001 si este specializata in executia si comercializarea de produse pentru dotari bucatarii profesionale: restaurante, cantine, hoteluri, unitati militare, spitale, gradinite, amenajari vile si piscine

Balustrade inox,balustrade inox la comanda - COMINOX
Link: www.balustradeinox.com.ro
Adaugat: 06-Feb-2009
Descriere: Cominox va ofera o gama larga de Balustrade inox

Balustrade, garduri si porti din fier forjat
Link: www.metalsig.ro
Adaugat: 16-Jun-2007
Descriere: S.C. Metal Sig S.R.L., executa la comanda o gama variata de:balustrade decorative executate din inox si fier forjat; maini curente din inox cu prindere pe perete sau parapet; garduri si porti executate din fier forjat.

BESTA GROUP SA
Link: www.besta.ro
Adaugat: 02-Apr-2006
Descriere: producator corpuri de măcinare si blindaje turnate din fontă înalt aliată si din oteluri speciale pentru industria cimentului, precum si piese turnate si forjate pentru industria cimentului, a mineritului, a constructiilor de masini si în domeniul constructiilor civile si industriale.

Confectii metalice
Link: www.confectiimetal.ro
Adaugat: 01-Jul-2006
Descriere: Executam la comanda orice tip de confectie metalica din profile, fier forjat sau inox, de tipul garduri delimitare perimetru sau ornamentale porti de acces rutier /pietonal, balustrade, grilaje, jardiniere, scari, copertine, containere toate tipurile si orice alta structura metalica. Asteptam comenzile dumneavoastra!!!

Confectii metalice fier forjat si inox Cluj
Link: www.confectii-metal.ro
Adaugat: 07-Feb-2009
Descriere: Confectii-metal.ro din Cluj-Napoca realizeaza diverse produse din fier forjat si inox la comanda :porti,garduri,balustrade balcoane,structuri metalice pentru blocuri,case,vile

Confectii metalice si din fier forjat
Link: www.fier-forjat.piczo.com
Adaugat: 20-Mar-2006
Descriere: Executam la comanda confectii metalice si din fier forjat oriunde in tara. De asemenea cautam colaboratori atat in tara cat si in strainatate in vederea desfacerii produselor societatii noastre. Detinem capacitate de lucru si experienta in domeniu. Nu ezitati sa ne contactati!

Decoratiuni din fier forjat
Link: www.fierforjat-porti.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Decoratiuni din fier forjat, porti, garduri, balustrade, copertine, mobiler, restaurari fier forjat, vanzare si montaj automatizari

Fier forjat
Link: www.zaun.ro
Adaugat: 12-Jun-2005
Descriere: articole din fier forjat pentru casa si gradina

Fier Forjat
Link: www.casafieruluiforjat.ro
Adaugat: 27-Aug-2005
Descriere: Casa Fierului Forjat ofera piese unicat de fier forjat lucrate dupa metode traditionale.

FIER FORJAT
Link: www.fier-forjat.com.ro
Adaugat: 21-Feb-2009
Descriere: House of Business produce si comercializeaza obiecte din fier forjat : porti si garduri din fier forjat, grilaje din fier forjat, mobilier din fier forjat, balustrade din fier forjat, scari din fier forjat, ornamente din fier forjat si multe altele.

Fier Forjat - House of Business
Link: www.fierforjatsoft.ro
Adaugat: 07-Nov-2004
Descriere: House of Business produce si comercializeaza o gama larga de obiecte din fier forjat: porti, balustrade, grilaje, mobilier, obiecte decorative si multe altele.

Fier forjat / Construtii si amenajari interioare
Link: www.forjat.3x.ro
Adaugat: 08-May-2005
Descriere: Realizam mobilier din fier forjat, porti, garduri, grilaje. Constructii, amenajari interioare, gresie, faianta, parchet.

Fier Forjat la pret de Fier Lucrat
Link: www.fierforjat.net
Adaugat: 24-Jun-2007
Descriere: Efectuam lucrari din fier forjat. Preturi incepand de la 100 RON metrul patrat de garduri, porti, balcoane, balustrade, copertine.

Fier forjat, Constructii metalice, Ferocom Constanta
Link: www.ferocom.ro
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: Ferocom Constanta, executa la comanda confectii fier forjat, confectii metalice, porti auto si de acces pietonal, panouri de gard, balustrade de interior si de exterior, mobilier pentru hoteluri, magazine, terase, baruri din fier forjat in combinatie cu lemn masiv sau sticla, copertine placate cu policarbonat, stiplex, diferite confectii decorative din fier forjat, etc

Garduri, garduri din beton, porti fier forjat
Link: www.garduriieftine.ro
Adaugat: 19-Jun-2008
Descriere: :SC.MIRABILANDIA IMPEX SRL.este o firma specializata in fabricarea si comercializarea gardurilor prefabricate din beton armat, a portilor din fier forjat

instalatii inox tehnologice, retele inox
Link: www.instalatii-inox.ro
Adaugat: 23-Feb-2007
Descriere: Instalatii tehnologice inox, retele inox produse de La Forja Cluj Napoca prin divizia Inox Line, solutii instalatii industriale otel inoxidabil, accesorii inox.

La Forja artistic
Link: www.laforja.ro
Adaugat: 11-Feb-2006
Descriere: La Forja artistic, firma cu traditie in manufacturarea fierului, va prezinta o gama larga de produse din fier forjat, manufacturarea obiecte din fier forjat, modele pline de functionalism si bun gust, rezistente, robuste, porti si garduri pana la mobilier extravagant de interioare din fier forjat si inox

Mecano SH
Link: mecano.sh.tripod.com
Adaugat: 21-Feb-2004
Descriere: Mecano SH SRL, Satu Mare, Romania. Elemente decorative de fier forjat: porti, usi, scari, balcoane, grilaje.. Augustin Istoc

Metal Work Industry
Link: www.metalwork.ro
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: Metal Work Industry este specializată în producţia şi distribuţia de profile şi accesorii metalice pentru structuri de gips carton, plafoane modulare şi fibră minerală. În prezent Metal Work Industry a devenit un renumit centru de servicii pentru prelucrarea metalelor si este lider în sectorul său de activitate în România şi Europa de Sud-Est şi în continuă expansiune pe piaţa locală şi internaţională.

Metalart
Link: www.metalart.ro
Adaugat: 18-Oct-2006
Descriere: ne adresam celor care cunosc diferenta dintre fier forjat si confectia metalica. porti.garduri,balustrade din fier forjat toate lucrate pe forja traditionala

Metalengineering
Link: www.metalengineering.ro
Adaugat: 19-Jun-2008
Descriere: Activitatea de baza a companiei o reprezinta repararea si modificarea structurilor metalice navale cat si producerea si comercializarea unei game variate de produse din inox , fier forjat, diverse confectii metalice la cerere. Gama de modele creste de la o zi la alta, firma noastra putand executa si lucrari in functie de propunerile dumneavoastra . Punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de produse care se deosebesc atat prin calitatea, diversitatea lor, cat si prin designul si natura materialelor din care sunt efectuate.

MetallicDoor.com <<< Art Design Group ROMANIA >>> usi metalice
Link: www.metallicdoor.com
Adaugat: 19-Jun-2008
Descriere: Usile metalice Tracia Lux ofera protectie si siguranta maxima, izolare termica si fonica, fiabilitate si un design modern pentru casa ta.

Metaplas-Fier Forjat
Link: www.metaplas.ro
Adaugat: 06-Feb-2009
Descriere: Metaplas .. Producator garduri unicat fier forjat, porti fier forjat, grilaje fier forjat, mobilier fier forjat, balustrade fier forjat, taiere plasma

Mobilier fier forjat
Link: www.mobilierfierforjat.ro
Adaugat: 24-Jul-2005
Descriere: fier forjat, mobilier din fier forjat, articole din fier forjat, porti din fier forjat, garduri din fier forjat, balustrade, scari, elemente la comanda

Mobilier fier forjat
Link: www.fierforjatpiton.ro
Adaugat: 16-Apr-2006
Descriere: Suntem o societate ce avem ca obiect de activitate prelucrarea fierului,o indeletnicirea oamenilor din cele mai stravechi timpuri. Datorita bunilor meseriasi(si artisti in acelasi timp) pe care ii avem putem executa pentru dumneavoastra orice produs din fier forjat.Astfel la noi puteti gasi:garduri, porti, grilaje, scari, balustrade, mobilier interior,mobilier gradina,obiecte de decor.

PROFIXIS-Sisteme de fixare profesionale
Link: www.profixis.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: PROFIXIS-Sisteme de fixare pentru structuri metalice si constructii care nu necesita sudura si/sau gaurire la realizarea imbinarilor.

Prometal, primul producator de plafoane metalice casetate
Link: www.prometalsrl.ro
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: Societatea Prometal este primul producător românesc de plafoane metalice modulare şi finisaje din metal interioare şi exterioare. Producţia societăţii Prometal este în principal destinată satisfacerii cerinţelor tehnice ale marilor infrastructuri publice şi private, ce regăsesc în plafoanele casetate metalice soluţii estetice, funcţionale şi durabile în timp.

S.C. VOLUTA IMPEX S.R.L. - Fier Forjat
Link: www.fierforjat.wellcome.ro
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: confectioneaza din fier forjat: porti, garduri, grilaje, scari elicoidale, modulare si pliante, balustrade, balcoane, copertine, mobilier, diverse constructii metalice.

SC LEVI LUX SRL - Fier forjat, componente fier forjat
Link: www.levilux.ro
Adaugat: 20-Feb-2007
Descriere: va ofera o gama larga de componente de fier forjat, la preturi accesibile:Profile, Patrate, Platbanda, Patrat forjat, Bara forjata, Vârfuri.

SC Rogozea SNC - Fier forjat si ornament
Link: rogozeasnc.wellcome.ro
Adaugat: 08-Apr-2006
Descriere: Porti, garduri, grilaje, scari si balustrade, interioare si exterioare, din fier forjat si ornament

SC.RODMOLDA PROD IMPEX SRL
Link: www.rodmolda.ro
Adaugat: 20-Feb-2007
Descriere: produce o gama variata de produse pornind de la confectii din fier forjat de orice dimensiuni, marimi, forme sau modele. pina la debitari/indoiri tabla diferite grosimi si profile etc

Vidas Met - Confectii metalice
Link: www.vidas.ro
Adaugat: 02-Jun-2007
Descriere: Confectii metalice, imprejmuiri industriale, rafturi, suporti, bancuri de lucru, carucioare, parapeti. Confectionam din fier forjat porti, garduri, scari, balustrade, grilaje.

YANG SERVICE 2002 SRL
Link: www.usidinmetal.com
Adaugat: 20-Feb-2007
Descriere: este unic reprezentant al unuia din cei mai mari producatori de usi metalice din China.Usile sunt de cea mai buna calitate respecta cele mai diverse si exigente cerinte pentru toate buzunarele.


sponsored links

Total 36 linkuri


This site uses Thumbshots previews