Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 106

Utilizatori ultima oră: 1

Total înregistraţi: 52,892
Facebook
Index |  Amenajari Case si Constructii |  Instalatii Cazane si Termoficare


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Italimex.com
Link: www.italimex.com
Adaugat: 25-Jun-2002
Descriere: S.C. Italimex s.r.l. este importator direct si reprezentant tehnic al firmelor Lamborghini, Italkero, Galletti si Europa 2000. Apeland la serviciile firmei noastre obtineti consultanta gratuita din partea personalului de specialitate care va prezinta solutiile cele mai avantajoase pentru a obtine cel mai bun raport calitate-pret, investitie-economie de combustibil, in instalatiile de incalzire, sanitare, conditionare, si canalizare.

Aer Conditionat - Ventilare - Frig - Incalzire cu aer cald
Link: www.airconditioning.ro
Adaugat: 12-Mar-2003
Descriere: Aveti intrebari despre aerul conditionat - ventilare - frig - incalzire cu aer cald (sfaturi, proiectare, oferte, executie, service) ? Raspunsurile noastre sunt GRATIS ! Vizitati www.airconditioning.ro sau scrieti-ne la teretean@airconditioning.ro. Toate cele bune !

Alisan Coninstal::Instalatii si Obiecte Sanitare
Link: www.alisanstyle.ro
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: ALISAN Coninstal SRL este o tanara companie privata care importa si distribuie instalatii si obiecte sanitare. Ea s-a nascut in toamna anului 1999 si dezvolta afaceri pe 2 piete: obiecte si instalatii sanitare pentru spatii publice, solutii integrate pentru bai personale.

ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII Baia Mare S.A.
Link: www.amisa.ro
Adaugat: 30-May-2002
Descriere: Executa lucrari de instalatii interioare si exterioare de apa, gaz, canalizare, termice, electrice, ventilatieretele magistrale de gaz, statii de masura si reglaj, centrale termice,cazane din otel pentru incalzire centrala pe gaz, combustibil lichid, lemn sau G.P.L.

Caldura mai ieftina prin Recuperare
Link: www.transterm.ro
Adaugat: 22-Feb-2002
Descriere: CALDURA MAI IEFTINA PRIN RECUPERARE Solutii inovative de recuperare cu tuburi termice Solutii clasice de recuperare SC TRANSTERM Srl va ofera solutii moderne de recuperare a caldurii refolosibile de orice fel. Nu va oferim numai studii sau proiecte si nici echipamente din import; oferta noastra este de tipul "la cheie" si contine numai echipamente de fabricatie proprie. Vizitati situl nostru www.transterm.ro

Centrale termice
Link: www.instalsol.ro
Adaugat: 11-Jun-2007
Descriere: Firma noastra asigura comercializarea / distributia de centrale termice electrice 6-24 KW, cazane termice pe lemn pana la 100 KW, centrale termice (gaz metan si GPL) pana la 150 KW, panouri solare plane si cu tuburi vidate, boilere pana la 1000 l . Comercializarea produselor se face en-detail / en-gross prin preluarea de comenzi on-line din magazinul virtual instalsol si telefonic iar livrarea se face prin curier rapid.

Centrale termice
Link: www.centrale-termice.info
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Firma noastra, Vertical CIA, situata pe Str. Soldat Stefan Velicu, Nr. 27, Sector 2, prin intermediul site-ului centrale-termice.info comercializeaza centrale termice pentru incalzirea spatiilor de dimensiuni variate.

Centrale termice IVP
Link: www.centrala-termica.ro
Adaugat: 19-Oct-2006
Descriere: instalatii, centrale termice, cazane, viessmann, bosch

Centrale termice | Aer conditionat
Link: www.hvac-concept.ro
Adaugat: 06-Feb-2009
Descriere: Comercializare si montaj: centrale termice, Junkers, Viessmann, Buderus, Vaillant, radiatoare, Vogel and Noot, intalatii solare, climatizare.

Centrale.ro
Link: www.centrale.ro
Adaugat: 20-Mar-2007
Descriere: Magazin online ce comercializeaza centrale termice, aparate de aer conditionat, radiatoare de otel, aluminiu, fonta si decorative, boilere indirecte si electrice, pompe si altele.

Demineralizare
Link: www.demineralizare.ro
Adaugat: 19-Jun-2008
Descriere: demineralizare, osmoza inversa cosmica, apa pura, apa potabila, osmoza inversa semiindustriala, osmoza inversa industriala, osmoza inversa

Dolinex S.R.L.-Instalatii Piatra Neamt
Link: www.dolinexinstalatii.ro
Adaugat: 06-Feb-2009
Descriere: Instalatii Piatra Neamt. Compania noastra reprezinta producatori cu renume mondial ca : ATMOS , PROTHERM, VIEGA , ARCO , KORADO, GRUNDFOS , GIACOMINI , THERMO SOLAR .etc. si detine primul loc in desfacerea produselor ATMOS, GRUNDFOS si TERMO SOLAR.

Elma Trading Company :: Ventilatie, climatizare si termice
Link: www.elmatrading.ro
Adaugat: 19-Oct-2006
Descriere: Elma Trading Company - societate comercializare si montaj de sisteme termice si de climatizare, proiectare si executie.

Ferroli – Incalzire si Aer conditionat
Link: www.ferroli.ro
Adaugat: 30-Dec-2003
Descriere: Ferroli Romania – incalzire si aer conditionat, centrale termice, cazane industriale, boilere, radiatoare

Filtre apa
Link: www.tratarea-apei.ro
Adaugat: 20-Feb-2007
Descriere: Unitatea are ca activitate principala prestari servicii catre terti, in principal comercializarea si instalarea sistemelor de tratare si filtrare aferente captarii si distributiei apei potabile industriale si casnice, echipari foraje apa, inlocuiri si montari de pompe submersibile si de circulatie, instalatii electrice, instalatii hidromecanice.

Hidrofoare, pompe apa rece
Link: www.hidrofoare.eu
Adaugat: 29-Jun-2008
Descriere: hidrofor, pompa, apa rece, ridicarea presiunii, presiune, apa rece, debit, wilo, grundfos, sfa,www.hidrofoare.eu

Incalzire in pardoseala
Link: www.incalzireinpardoseala.com.ro
Adaugat: 31-Oct-2010
Descriere: Incalzirea prin pardoseala este pentru toate încaperile din casa dumneavoastra. Puteti sa va bucurati de pardoseala calda din baia, bucataria si sufrageria dumneavoastra sau din orice alta camera din casa.

Incalzire infrarosie prin pardoseala Caleo
Link: www.incalzire-infrarosie.ro
Adaugat: 28-Jan-2012
Descriere: Siteul este dedicat persoanelor care cauta o solutie moderna, economicoasa, ecologica si simplu pentru incalzire.

Incalzitoare Terase
Link: www.incalzitoareterase.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Magazin online de incalzitoare de terasa cu gaz, panouri radiante cu infrarosu si sisteme de incalzire exterioara.

Informatii generale despre instalatii
Link: www.instalatii.ro
Adaugat: 15-Oct-2001
Descriere: Aveti nevoie de consultanta? Aveti nevoie de executie si nu gasiti o firma de incredere? Aveti o oferta si nu vi se pare corect pretul? Doriti proiectare realizata de specialisti? Doriti verificarea proiectelor de persoane autorizate? Doriti sa cunoasteti ce acte va sunt necesare pentru avize si acreditari? Cautati cel mai bun pret pentru un produs?

INSATERM - Centrale termice si instalatii pentru constructii civile si industriale
Link: www.insaterm.ro
Adaugat: 18-Oct-2006
Descriere: firma autorizata iscir si agrementata iso 9001.consultanta, proiectare, service, montaj. centrale termice viessmann, ferroli, buderus, ariston, junkers

Instalatii sanitare,termice,gaze, proiectari , amenajari .
Link: www.instalatii.srv.ro
Adaugat: 30-Jul-2006
Descriere: Lucrari de instalatii, centrale termice, aer climatizare, gaze in apartamente, instalatii canalizare, sanitare, proiectare instalatii, climatizare, montaj aer conditionat,repartitoare de costuri, amenajari interioare, zugraveli, gresie, faianta, placari, zidarie, amenajari locuinte, mobila, mobilier.

Instalatorul
Link: www.artecno.ro/instalatorul
Adaugat: 18-Oct-2001
Descriere: Revista asociatiei inginerilor de instalatii din Romania-AIIR (sanitare, incalzire, ventilare, climatizare, frig, electrice, gaze)

IVP Instalatii ~ Centrale termice germane
Link: www.ivp.ro
Adaugat: 02-Apr-2006
Descriere: Centrale termice germane, cazane, boilere, radiatoare, incalzire, apa calda, arzatoare, schimbatoare, Viessmann, Buderus, Junkers, termostat, cronotermostat

Larinstal Grup S.R.L
Link: www.contoareapa.ro
Adaugat: 04-Apr-2004
Descriere: Larinstal Grup S.R.L. activeaza in domeniul instalatiilor termice, instalatiilor de climatizare si sanitare furnizand echipamente si servicii.

M&M
Link: www.instalatiitermice.com
Adaugat: 12-Aug-2006
Descriere: Compania M&M are ca obiectiv proiectarea si executia la inalte standarde de calitate a instalatiilor: climatizare-ventilatie, sanitare, incalzire, electrice.

Margas Construct
Link: www.margas.ro
Adaugat: 05-Feb-2006
Descriere: Sc Margas Construct proiecteaza, monteaza si comercializeaza sisteme de incalzire in pardoseala, instalatii termice, instalatii sanitare , instalatii electrice si termoizolatii

Panouri Incalzire Infrarosu _ Incalzire Electrica in Pardoseala
Link: www.incalzire-electrica-pardoseala.ro
Adaugat: 01-Nov-2010
Descriere: Incalzire in Pardoseala cu Cabluri Electrice/Film Electric/Plasa Electrica pentru interior:dormitoare,bai,bucatarii,holuri,livinguri,camere copii, birouri etc.Dezghetare alei exterioare,terase,rampe,intrari garaje, jgheaburi,burlane,tevi, etc. Panouri infrarosu : panouri incalzire infrarosu de tavan, panouri incalzire infrarosu din sticla, panouri incalzire infrarosu din marmura,convectoare electrice din sticla, convectoare electrice din marmura, convectoare electrice din tabla.

Panouri Solare
Link: www.panouri-solare.net
Adaugat: 06-Feb-2009
Descriere: SC TopSolar SRL. Importator direct de panouri solare pentru apa calda si aport la incalzire. Va oferim panouri solare de calitate la preturi accesibile. Cautam distribuitori in toata tara. Se ofera discounturi atractive!

Probel Instal - instalatii termo-sanitare
Link: www.probel.ro
Adaugat: 18-Mar-2006
Descriere: Tevi si fintinguri din polipropilena pentru instalatii termice,incalzire prin pardoseala, sanitare, canalizare. Izolatii din cauciuc sintetic sau polietilena. Sisteme de fixare.Robinete, armaturi,sisteme de racordare la radiatoare. Pompe de circulatie si evacuare apa calda menajera

RED RING
Link: www.redring.ro
Adaugat: 12-Jun-2005
Descriere: proiectare * vinzare* montaj * service* SISTEME DE CLIMATIZARE & VENTILATIE distribuitor aparate aer conditionat DAIKIN ( Japonia), LG ( Coreea )

Romstal – Universul instalatiilor
Link: www.romstal.ro
Adaugat: 20-Nov-2006
Descriere: Romstal – magazin online. Instalatii sanitare, ceramice, climatizare, corpuri de iluminat si echipament electric; e-shop, retea magazine Romstal, retea service, comenzi online.

Royal N - Regele confortului termic
Link: www.royaln.ro
Adaugat: 06-Nov-2005
Descriere: S.C. ROYAL N S.R.L., distribuitorul numarul 1 in Romania al radiatoarelor PURMO in anii 2003 si 2004, este reprezentata de o echipa de profesionisti dedicati, cu experienta indelungata in domeniu. Societatea noastra importa si distribuie un numar mare de marci pentru care asiguram servicii complete.

S.C. POLYDROM S.A.
Link: www.polydrom.ro
Adaugat: 10-Mar-2003
Descriere: Instalatii sanitare - tevi si fitinguri din polypropilena. Import si comercializare - Germania.

S.C. VIOSIL INSTALCONSTRUCT S.R.L. - instalatii, instalatii gaze
Link: www.viosilinstalconstruct.ro
Adaugat: 20-Feb-2007
Descriere: are ca principal domeniu de activitate, comercializarea si montarea instalatiilor termice si apometre , lucrari de hidroizolatii,termoizolatii constructii si amenajari interioare

Saune
Link: www.sauna-brasov.ro
Adaugat: 20-Oct-2009
Descriere: FERKO SRL produce saune tip finlandez, materiale import: molid scandinav, tei extra, sobe EOS Germania, accesorii Austria. Tipuri: relax, standard, konfort, de gradina fin-fun, infrasauna avantgarde.

SC SBM - Ro SRL :::
Link: www.sbm.ro
Adaugat: 14-Mar-2004
Descriere: SC SBM - Ro SRL promoveaza pe piata Romaniei tehnologia absoluta in domeniul instalatiilor, garantindu-va confortul inteligent.

Seminee si sobe
Link: sobe.schwabenbau.com
Adaugat: 22-Oct-2009
Descriere: Va oferim: Sobe si seminee, sobe pe lemne, seminee moderne, seminee pe lemne. Cereti preturi la sobe si seminee. Transport sobe si seminee gratuit. Montaj sobe si seminee. Importator si distribuitor seminee si sobe Attika si Max Blank. Modele sobe si seminee ambientale clasice, moderne, rustice.

Sisteme Incalzire Electrice in Pardoseala
Link: www.cipec.ro
Adaugat: 21-May-2008
Descriere: Sisteme de Incalzire in Pardoseala cu Cabluri Electrice. Cablurile electrice sunt cabluri special realizate pentru incalzirea in pardoseala. Cu ajutorul acestor cabluri se poate realiza instalatia de incalzire pentru zone interioare :dormitoare, bai, bucatarii, holuri, livinguri,camere copii, camere de joaca pentru copii, birouri etc.

Site Midian
Link: www.midian.ro
Adaugat: 21-May-2006
Descriere: Firma noastra va ofera servicii de punere in functiune, interventii si intretinere pentru centrale termice si accesorii.

Teava multistrat din pexal si polipropilena produsa de Pipepex
Link: www.tuboplast.ro
Adaugat: 09-Dec-2007
Descriere: Teava multistrat din polipropilena si pexal, un material nou ce imbina calitatile elementelor componente rezultand un produs de calitate superioara. Pipepex este lider pe piata instalatiilor termico-sanitare.

Termice.ro - soarele de partea ta
Link: www.termice.ro
Adaugat: 05-Mar-2005
Descriere: Termice.ro - Soarele de partea ta - 70% reducere la cheltuielile de intretinere ale locuintei, apa calda, aer conditionat, incalzire, instalare, rapida, 5 ani garantie

Termoseminee
Link: www.termoseminee.ro
Adaugat: 22-Jul-2007
Descriere: Termoseminee CTM, centrale pe lemne tip semineu import Italia, importator exclusiv, modele si puteri diverse, optional imbracaminti originale Italia.

TIHE Serv srl
Link: www.tihe.ro
Adaugat: 01-Apr-2002
Descriere: Incalzire, ventilatii, climatizare!

Vaillant-Centrale termice
Link: www.olimpia.ro
Adaugat: 17-Jul-2004
Descriere: Vaillant - OLIMPIA INSTALATII este o companie cu capital romanesc integral care promoveaza solutii moderne si ecologice pentru domeniul instalatiilor in constructii civile si industriale avand ca parteneri firme puternice din domeniu cum ar fi Vaillant, Viessman, Ariston si Romstal. Firma a fost infiintata in anul 1990 sub denumirea de Societate pentru Instalatii in constructii civile si industriale, tranformandu-se in anul 1991 in OLIMPIA INSTALATII srl, cu sediul social in Focsani, Vrancea. Dezvoltarea companiei a avut loc impreuna cu cea a componentei de resurse umane astfel ca in iunie 2003 colectivul companiei era format din 62 de angajati din care 10 ingineri cu studii tehnice de specialitate. Prin parteneriatele pe care le-a incheiat in anul 1995 cu ROMSTAL, in 1996 cu Reprezentanta Generala Vaillant pentru Romania si in 1999 cu Viessman Romania OLIMPIA INSTALATII a devenit o firma cunoscuta in zona Moldovei, exstinzandu-si treptat activitatea in zona Munteniei prin infiintarea Reprezentantei din Bucuresti. Activitatea de baza consta in executia de lucrari de instalatii civile si industriale si distributia de utilaje si materiale destinate acestui domeniu de activitate. Aceasta este sustinuta de un departament tehnic foarte bine structurat, format din doua componente: ofertare si service. In prezent OLIMPIA INSTALATII detine 6 magazine proprii, un depozit central in Focsani, un show-room in Bucuresti, destinat exclusiv prezentarii si vanzarii produselor Vaillant si o retea de 16 distribuitori in principalele orase din Moldova si Muntenia. Obiectivele firmei sunt dezvoltarea retelei de distributie cresterea calitatii procesului de vanzare catre utilizatorul final si catre revanzatori, cat si modernizarea depozitului din Focsani si construirea unui depozit in zona Bucuresti care va deservi zona Muntenia.

Vital-Instal
Link: www.termice.info
Adaugat: 16-Apr-2006
Descriere: Instalatii termice, sanitare, centrale termice, radiatoare otel, fonta si aluminiu, robineti, izolatii, cazane lemn si gaz, executie, montaj, proiectare si consultanta, oferte speciale, Ariston, Ferroli, Buderus, Vaillant, Immergas, Saunier Duval, Baxi.

webstal.ro Magazin On-line si distributie centrale termice
Link: www.webstal.ro
Adaugat: 11-Feb-2006
Descriere: Magazin On-line si distributie centrale termice, instalatii sanitare, radiatoare, aer conditionat, fitinguri si teava cupru , ppr , pexal , obiecte electrocasnice


sponsored links

Total 47 linkuri


This site uses Thumbshots previews