Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 111

Utilizatori ultima oră: 13

Total înregistraţi: 52,955
Facebook
Index |  Amenajari Case si Constructii |  Firme de Constructii


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
ABC Systems SRL
Link: www.abcsystems.ro
Adaugat: 13-Jun-2002
Descriere: ABC Systems SRL este o firma cu sediul in Drobeta Turnu Severin specializata in servicii complete de constructii utilitati si industriale. Va oferim produse si servicii de calitate bazate pe tehnologie versatila si inovatoare. Satisfactia clientului si increderea sa sunt masura reala a succesului nostru.

Acoperisuri
Link: www.renovare-acoperis.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Iti punem la dispozitie specialistii nostri constructori, care iti vor realiza acoperisul cu toata grija si priceperea, ca si cum ar lucra pentru propriul lor acoperis. Iar pentru ca treaba bine facuta inseamna clienti multumiti, ne mandrim cu prieteniile legate de-a lungul timpului cu cei care au avut nevoie de serviciile noastre.

Acoperisuri
Link: www.testconstruct.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Fie ca este vorba de acoperisuri din tigle metalice cu acoperire de poliester sau plastisol sau de acoperisuri tigle metalice cu acoperire de piatra naturala Gerard ®, o echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru o gama completa de servicii.

activbau
Link: www.activbau.ro
Adaugat: 21-May-2006
Descriere: pardoseala beton pardoseala rasini hala pardoseala sintetica platforma activbau beton rasini sintetica

ads construct - acoperisuri tigla metalica hale metalice ferestre mansarda
Link: www.adsc.ro
Adaugat: 29-Jun-2008
Descriere: ADS Construct ( ADSC ) - Targu Mures Brasov ofera acoperisuri tigla metalica lindab, structuri hale metalice si industriale, Ferestre mansarda velux, usi garaj lindab, jgheaburi si burlane, tabla cutata, panouri sandwich, tabla plana lindab, accesorii acoperisuri, placari cladiri existente

Alcons Scorpio
Link: www.alcons.ro
Adaugat: 16-Oct-2004
Descriere: Constructii civile si industriale, amenajari, finisaje, restaurari, consultanta. Profesionalism, calitate, experienta indelungata, garantii contractuale.

Amur - Hale metalice
Link: halemetalice.amur.ro
Adaugat: 28-Jul-2008
Descriere: Amur Hale metalice - este divizia industriala a companiei Amur. Activitatea principala consta in proiectarea, comercializarea si constructia halelor metalice prefabricate. De asemenea se ofera sisteme de placari ale cladirilor existente prin casete structurale, casete de fatada etc. Consultati oferta noastra de preturi completand un formular de comanda gratuit.

ARAV CON - Antreprenor General Constructii Civile si Industriale
Link: www.aravcon.ro
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: Distribuitor Sisteme Astron Buildings: asigura solutii complete pentru constructii civile si industriale; instalatii sanitare termice si electrice; tamplarie din aluminiu si pvc.

Armatura din polipropilena - Edifiber3, pentru beton fara fisuri - Edilcom Negresti
Link: www.edilcom.ro
Adaugat: 25-Nov-2007
Descriere: Edilcom produce diverse produse din polipripilema, fibre de armare EdiFiber3, eurocontainere si geotextile.

Beton usor polistiren
Link: www.decofinimenti.ro
Adaugat: 19-Jun-2008
Descriere: ornamente, coloane arcade, profile, cornise fantani, blazoane, statui gradina, izolbeton, anbalaje din polistiren granule polistiren, profile arcade

Building Install Fix -Totul in materie de constructii
Link: www.buildinginstallfix.ro
Adaugat: 20-Oct-2009
Descriere: Building Install Fix executa constructii civile si industriale, finisaje, renovari, demolari, reconsolidari, instalatii sanitare, gaze, termice, electrice, hidroizolatii, termoizolatii, placari rigips, faianta, gresie, marmura.

Byblos Construct
Link: www.byblosconstruct.ro
Adaugat: 12-Aug-2006
Descriere: Apartamente de lux, proiectare si constructii, amenajari interioare, amenajari exterioare, profile din aluminiu si pvc, instalatii electrice

Capa Design Construct
Link: www.capadesign.ro
Adaugat: 18-Mar-2006
Descriere: S.C. CAPA Design Construct S.R.L. este o societate de constructii si consultanta in domeniul constructiilor si investitiilor, care va pune la dispozitie serviciile sale, pentru ca nevoile si asteptarile dumneavoastra sa fie rezolvate cat mai rapid si eficient.

Carmis - sisteme pentru constructii, macarale, schele, cofraje, panouri, grinzi
Link: www.carmis.ro
Adaugat: 27-Jun-2004
Descriere: SC CARMIS PRESTCOM SRL promoveaza pe piata romaneasca sisteme de constructii,cofraje, schele , macarale, utilaje, deservind cerintele de aprovizionare a firmelor de constructii si aducand sisteme noi de executie usor de utilizat.

Case de lemn
Link: www.transval.ro
Adaugat: 04-Aug-2007
Descriere: Constructori de case de lemn, case pe structura de lemn, case ecologice. Construieste-ti o casa la pretul unui apartament!

Case din Lemn - Proiecte - Constructii
Link: www.case-lemn.com
Adaugat: 09-Feb-2008
Descriere: Case din lemn, Iti Construim... Casa de Vis. Firma noastra va ofera: case din lemn, constructii , case ieftine , proiecte , casute lemn, cabane , preturi , vile , harghita

Case din lemn la S&S Housing
Link: www.caselemn.net
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: S&S Housing & Elevation : Vizitati site-ul nostru pentru o gama completa de informatii si oferte privind constructia de case, case din lemn sau nu.Pe site-ul nostru puteti gasi informatii cu privire la preturi practicate, conditii de plata, proiecte case si informatii suplimentare.

Case la cheie
Link: www.agitc.ro
Adaugat: 19-Mar-2007
Descriere: Firma de constructii AGI Total Construct executa lucrari de constructii case la rosu si case la cheie, amenajari interioare si exterioare precum si proiecte case.

CASE LEMN
Link: www.crisadin.ro
Adaugat: 05-Feb-2006
Descriere: case lemn usi celulare usi lemn masiv ferestre lemn stratificat case de vacanta case ieftine

CASE LEMN DE CALITATE
Link: www.casedelemn-ok.ro
Adaugat: 12-Feb-2005
Descriere: Sediul firmei noastre se afla in inima Tarii Motilor. Zona municipiului Brad din judetul Hunedoara este recunoscuta pentru experienta seculara a locuitorilor acestei zone in prelucrarea materialului lemnos, si, in special, in executia constructiilor din lemn.

Case, vile, constructii cu doar 230 $/mp
Link: www.caseieftine.ro
Adaugat: 19-Nov-2002
Descriere: Case, vile, constructii cu doar 230 $/mp. O casa pentru fiecare! Asa se intituleaza proiectul initiat de Systemic Construct Group si ofera tuturor celor interesati posibilitatea sa achizitioneze o locuinta noua, casa sau vila in conditii occidentale, la preturi ce sfideaza concurenta.

Catalogul SPOT CONSTRUCT
Link: www.spotconstruct.ro
Adaugat: 05-Feb-2008
Descriere: catalogul va pune la dispozitie o baza de date cu firme din domeniul constructiilor si din alte domenii adiacente.

Ceravolo Construttore
Link: www.ceravolo-construttore.ro
Adaugat: 26-Jan-2006
Descriere: Constructii de locuinte si case de vacanta, precum si constructii la comanda, la cele mai mici preturi si in cel mai scurt timp.

COIFER GRUP
Link: www.coifer.ro
Adaugat: 11-Apr-2002
Descriere: COIFER GRUP - CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE - STRUCTURI METALICE

Compania de Constructii Alsicor
Link: www.alsicor.ro
Adaugat: 16-Oct-2004
Descriere: Firma specializata in activitati de antreprenoriat general in constructii, Alsicor realizeaza proiecte in regim de calitate si promptitudine.

Compania de constructii GRANIT
Link: www.granitcomp.ro
Adaugat: 17-Nov-2003
Descriere: Compania de constructii Granit este prezenta pe piata ieseana din anul 1992, remarcandu-se prin calitatea materialelor, cat si a executiei lucrarilor. Compania de constructii Granit dispune de spatii de inchiriat pentru activitati comerciale, la preturi promotionale.

COMPANIA ROMANA DE CONSTRUCTII
Link: www.invelitori.ro
Adaugat: 11-Apr-2002
Descriere: COMPANIA ROMANA DE CONSTRUCTII

Constructii case
Link: www.constructii-case.net
Adaugat: 19-Mar-2007
Descriere: Constructii case este o firma de constructii specializata in constructii case la cheie sau case la rosu, proiecte case, consolidari imobile, renovari si amenajari interioare.

Constructii case blocuri
Link: www.constructii-locuinte.ro
Adaugat: 30-Jan-2009
Descriere: Firma de constructii executa case la rosu, case la cheie,blocuri,vile,case din lemn, ansambluri de vile , sape , tencuieli , termosistem , acoperisuri , zugraveli,rigips, pavaje, zugraveli, faiantari, gresie, parchet laminat, instalatii electrice si sanitare.TEL:0744981385

Constructii case blocuri de locuinte proiecte case de lemn firme constructii
Link: www.viandconstruct.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Viand Construct ofera servicii de constructii case, blocuri, locuinte, resedinte, case de lemn, amenajari interioare, proiecte case, constructii industriale, hale, spatii de locuit, materiale de constructii, blocuri, imobile, reamenajari, electrice, sanitare

Constructii case la PZGZ
Link: www.activ-construct.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Firma noastra executa lucrari de constructii de la zero cu predare la cheie(constructii case larosu,constructii case la cheie,constructii ansambluri de vile la cheie,constructii ansambluri de vile la rosu).

Constructii case la rosu si la cheie
Link: www.construiesc-case.ro
Adaugat: 30-Jan-2009
Descriere: Constructii case (case la rosu si case la cheie) ansambluri de vile si constructii industriale (hale, structuri) acoperisuri, instalatii sanitare si electrice, izolatii termice, pardosire si placare a peretilor, vopsitorie, sape, tencuieli, termosistem. TEL: 0744981385

Constructii Case Lemn - Constructii din lemn, Design-uri din lemn, Amenajari pentru gradina
Link: www.constructii-case-lemn.ro
Adaugat: 15-Sep-2007
Descriere: Constructii Case Lemn - Companie care presteaza servicii de calitate in domeniul constructiilor. Realizam constructii din lemn, constructii combinate dintre zidarie si lemn, design-uri din lemn, amenajari pentru gradina etc.

Constructii case si vile pe sistem nord american
Link: www.caseamericane.ro
Adaugat: 31-Mar-2007
Descriere: Constructii case, vile, case de vacanta pe sistem nord-american, structura de lemn. Case ecologice, preturi la cheie si la rosu, timp redus de executie, rezistenta seismica ridicata, izolare termica deosebita.

Constructii Conimex
Link: www.conimex.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Constructii Arad, constructii civile si industriale. Servicii de amenajari interioare si exterioare, instalatii sanitare.

Constructii de case din lemn trainice si de calitate
Link: www.mobina.ro
Adaugat: 16-Aug-2009
Descriere: Construieste o casa de lemn acum. Mobina Suceava te ajuta sa ai parte de cele mai frumoase clipe, intr-o casa ieftina, durabila si de calitate.

Constructii Demontabile - constructii civile si industriale - Con-Dem S.A.
Link: www.con-dem.com
Adaugat: 27-Nov-2005
Descriere: Constructii Demontabile - sistem de constructie Tip Con-Dem, panouri izolante, profile pentru tavane si pereti

Constructii, instalatii, amenajari interioare
Link: www.mondconstruct.ro
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: Societatea MONDCONSTRUCT isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile si industriale si al amenajarilor interioare.

CONSTRUCTIONS MANEGEMENT
Link: www.constructionmanagements.ro
Adaugat: 31-Oct-2010
Descriere: Realizam constructii rezidentiale si nerezidentiale.Asiguram servicii specializate de Management al Proiectelor de investitii in domeniul constructiilor coordonand toate activitatile: concept, planificare, proiectare, executie, monitorizare, receptie, evaluare finala.

Consulting MultiService
Link: www.cms-e.ro
Adaugat: 30-Dec-2004
Descriere: Consulting MultiService firma specializata in automatizari: usi automate, automatizari acces auto, usi de garaj automate, sisteme de comanda si control, usi rezistente la foc sau metalice, tamplarie de aluminiu, sisteme neconventionale de climatizare.

Decomar Construct - firma specializata în decoratiuni interioare exterioare cu roci decorative lucra
Link: www.decomarconstruct.ro
Adaugat: 30-Apr-2006
Descriere: Servicii complete decoratiuni interioare si exterioare, roci decorative, lucrari de cioplire, monumente funerare, profile socluri, profile cornise , ancadamente usi ferestre, decoratiuni marmura decoratiuni granit, elemente arhitectonice, creatie seminee

ECOLOGIC HOUSE
Link: www.ecologichouse.8m.com
Adaugat: 18-May-2003
Descriere: Constructii case de vacanta din busteni masivi

EmiTecno.ro | Suprastructuri, Suprastructuri de salubizare
Link: www.emitecno.ro
Adaugat: 09-Dec-2007
Descriere: In anul 2004, compania Emi Tecno Due – Italia ni se alatura, extinzand sectorul nostru de activitate deja existent. Astfel, Autoconstruct va pune la dispozitie inclusiv suprastructuri de salubrizare, produse de una dintre cele mai importante companii din domeniu.

Exprover
Link: www.exprover.ro
Adaugat: 17-Nov-2003
Descriere: ExProVer va poate proiecta locuinta sau casa de vacanta de care aveti nevoie, va va ajuta sa realizati proiectul de care aveti nevoie, va poate ajuta sa readuceti imobilul Dvs. la nivelul de siguranta in exploatare cerut de normele in vigoare si la starea de functionalitate pe care si-o doreste oricare dintre noi. Prin angajatii firmei noastre va asiguram : ? consultanta de specialitate; ? expertiza structurala pentru orice tip de constructie (inclusiv monumente istorice sau de arhitectura); ? proiectare de constructii civile, industriale, agrozootehnice si ingineresti (inclusiv reabilitari si consolidari); ? verificarea proiectelor elaborate de alti proiectanti de constructii. exprover expertize expertiza proietctare proiecte proiect verificari structuri de rezistenta consolidari restaurari "

Firma de constructii, amenajari exterioare si izolatii termice
Link: www.leonora-construct.ro/
Adaugat: 16-Aug-2009
Descriere: Amenajari exterioare si interioare, izolatii termice cu polistiren. Firma de constructii Leonora Construct va sta la dispozitie oferindu-va servicii complete pentru alegerea solutiei care sa va satisfaca.

Firme de constructii
Link: www.transilvaniaconstruct.ro
Adaugat: 24-Jun-2007
Descriere: Catalog cu firme de constructii si produse, anunturi si cereri de oferta precum si datele de contact ale acestor firme. Stiri in domeniul constructilor, licitatii, informati utile legislatie si stiri in domeniul imobiliar.

FormaT arhitectura si design, proiectare, amenajari interioare
Link: www.format-ad.ro
Adaugat: 12-Feb-2005
Descriere: Proiectare complexa, arhitectura, structura, instalatii sanitare, termice, electrice, design, amenajari interioare, studii de fezabilitate.

G.M.T. CONSTRUCT S.R.L
Link: www.gmt-construct.ro
Adaugat: 04-Apr-2004
Descriere: Firma G.M.T. CONSTRUCT S.R.L . si-a invceput activitatea in anul 1994 ,in domeniul constructiilor imobiliare si este producatoare de tamplarie cu profile din PVC – TROCAL , furnizate de HT TROPLAST AG GERMANIA

Gemite Romania
Link: www.gemite.ro
Adaugat: 16-Oct-2004
Descriere: Reprezentanta pentur Romania a grupului de comapnii Gemite specializat in reparatii si expertizari pentru orice tip de constructii.

Geomen
Link: www.geomen.ro
Adaugat: 17-Apr-2007
Descriere: Standardul si calitatea la tine acasa. Societate de constructii, consultanta si evaluare pentru toate necesitatile pietii.


sponsored links

Total 86 linkuri
>>>>


This site uses Thumbshots previews