Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 138

Utilizatori ultima oră: 10

Total înregistraţi: 52,887
Facebook
Index |  Afaceri si Comert |  Diverse Servicii


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Alfa Consult
Link: www.alfaconsult.ro
Adaugat: 16-Jul-2006
Descriere: localizati in timisoara, romania, oferim servicii de consultanta in afaceri in limbile italiana, sarbo-croata si engleza in toata zona de vest a tarii.

Bilant termoenergetic
Link: www.cleopatraenergy.ro
Adaugat: 22-Oct-2009
Descriere: Cleopatraenergy.ro este site-ul de prezentare al firmei Cleopatra Energy din Constanta. Firma se ocupa cu audit si face bilantul energetic si termoenergetic in special pentru firme din domeniul constructii dar nu numai. Pentru detalii accesati site-ul alaturat

Cadastru – Intabulare – Topografie
Link: www.LucrariCadastru.ro
Adaugat: 21-Aug-2005
Descriere: Servicii cadastru si topografie realizate rapid, eficient si la costuri avantajoase in Bucuresti si imprejurimi.

Consultanta pentru certificare ISO, certificare OHSAS
Link: www.hellyskonsulting.ro
Adaugat: 07-Feb-2009
Descriere: Hellys Konsulting ofera servicii de consultanta pentru certificare ISO, certificare OHSAS, consultanta pentru sisteme de management al calitatii, sisteme integrate de management, acreditare laboratoare, produse, audit intern, consultanta Feng Shui

Costume de carnaval si accesorii pentru serbari, petreceri adulti si copii
Link: www.azoldo.ro
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: Azoldo srl vinde si inchiriaza o gama variata de costume si accesorii de carnaval pentru copii si adulti. In magazinul nostru Verbena, veti gasi tot ce aveti nevoie pentru o petrecere reusita.

Dharma - Firma de curatenie
Link: www.dharmaclean.ro
Adaugat: 04-Aug-2007
Descriere: Pagina de prezentare a firmei Dharma Clean din Bucuresti, care ofera servicii de curatenie pentru firme si persoane particulare. Site-ul contine si oferta de tarife de curatenie.

Diamedica - Media Studio
Link: www.diamedica.ro
Adaugat: 07-Nov-2004
Descriere: DIAMEDICA Media Studio - inchiriere videoproiector profesional, prezentari pe CD in MS PowerPoint (fundaluri unicat), compunere postere, diapozitive atat clasice cat si in PowerPoint, folii transparente pentru congrese, simpozioane, lucrari de doctorat, licenta, alte manifestari stiintifice. La acestea se adauga: CD-uri de prezentare (Virtual Business Card), scanari (inclusiv radiografii), printari A4, captura video, reproduceri fotografii, diapozitive (diaduplicari) etc

EVA Party :: Decoratiuni cu baloane - Accesorii pentru petreceri - Inscriptionare baloane
Link: www.decoratiunicubaloane.ro
Adaugat: 14-Oct-2004
Descriere: Eva Party - Firma specializata in realizarea decoratiunilor cu baloane, a accesoriilor pentru petreceri si in inscriptionarea profesionala a baloanelor.

Extensii de par
Link: www.extensiidepar.ro
Adaugat: 03-Sep-2005
Descriere: Ofer extensii de par si Body painting la preturi inbatabile

Focus Art
Link: www.artificii.com.ro
Adaugat: 07-Nov-2004
Descriere: Artificii, artificii, artificii!!!. Focuri de artificii, artificii pentru festivitati, artificii pentru aniversari, artificii pentru spectacole, cele mai frumoase artificii. Organizam focuri de artificii in toata Romania pentru orice fel de manifestari. Garantat spectacol unic deosebit de frumos. Experienta relevanta, clienti diversi, vip, companii, institutii, etc. Pentru cele mai frumoase artificii aveti nevoie de Focus Art Grup.

GEOMED IMPEX 2000
Link: www.gmd.ro
Adaugat: 07-May-2006
Descriere: Societatea acopera un spectru larg de servicii in domeniul geologiei si al studiilor de mediu. Echipele Geomed-de cercetare pentru hidrocarburi, ape, resurse minerale solide, resurse geotermale si pentru studii de mediu (EIM, BM, studii de risc)-acopera un larg spectru de geoservicii: informatii din teren, incercari de laborator, prelucrare a datelor, interpretare si editare a documentatiilor finale.

inaap - servicii de administrare blocuri
Link: www.inaap.ro
Adaugat: 12-Jun-2005
Descriere: Site de informare (legi, ghiduri, intrebari) pentru proprietarii de apartamente. Prezentare firma inaap si oferta servicii de administrare pentru blocuri -asociatii de proprietari sau locatari.

Inchirierea si intretinerea toaletelor mobile
Link: www.toalete.as.ro
Adaugat: 30-Jan-2009
Descriere: Suntem o societate cu obiect de activitate principal inchirierea si intretinerea toaletelor mobile. Toaletele sunt import Italia, marca Sebach, din material plastic rezistent, aspectuoase, dotate cu mai multe utilitati in functie de cerintele clientului: pisoar, spalator de maini, suport pentru hartie igienica, cuier pentru haine.

Indicatoare Rutiere, Semnalizare stradala, Indicatoare de circulatie rutiera - DRUMALEX
Link: www.drumalex.ro
Adaugat: 25-Nov-2007
Descriere: Drumalex Srl comercializeaza la cele mai avantajoase preturi, produse de siguranta rutiera, indicatoare, oglinzi stradale, stalpi blocare acces, parapeti, panouri pentru lucrari si alte elemente de siguranta rutiera.

Kestionare.ro - Serviciu de chestionare online. Cercetari si sondaje online.
Link: www.kestionare.ro
Adaugat: 07-Nov-2004
Descriere: Primul serviciu online de chestionare din Romania. Cercetati si sondaje online. Studii, anchete si evaluari bazate pe chestionare. Definire si aplicare de chestionare online. Analiza automata si in timp real a rezultatelor de sondaj. Cercetari in domeniul resurselor umane, studii de marketing, satisfactia cumparatorului. Exemple de chestionare. Biblioteca de chestionare.

Linguarom-servicii profesionale lingvistice.
Link: www.linguarom.ro
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: Traduceri autorizate din si in romana, engleza, german, italiana si franceza a textelor juridice, medicale, tehnice, literare. Interpretare simultana sau concomitenta, training intercultural, cursuri de limbi straine.

Magia Florilor aranjamente florale
Link: www.magiaflorilor.ro
Adaugat: 28-Jul-2008
Descriere: Oferta noastra include decoruri florale pentru nunti, petreceri, aniversari, aranjamente florale pentru mesele invitatilor, sfere din flori pentru decorul salilor de petrecere, arcade si inimi din flori, buchete de mireasa, cocarde

MDM Inovativ Communication
Link: www.mdm-inovativ.eu
Adaugat: 26-Nov-2007
Descriere: sa fii eficient profesional si sa te apreciezi pe tine insuti! un site despre organizatii interesate sa te aiba ca angajat si despre satisfactia individuala de a fi in acele organizatii. un site prin care psihologia si nlp-ul devin instrumente simple, accesibile, aflate la indemana fiecaruia.

Media Trading SRL
Link: www.mediatrading.ro
Adaugat: 20-Nov-2004
Descriere: Media Trading - 10 ANI EXPERIENTA, distribuitor exclusiv pentru unii dintre cei mai importanti producatori de bauturi alcoolice si produse alimentare cat si pentru aproximativ 4.500 clienti. In centrul tarii o importanta platforma logistica pentru depozitare si distributie nationala.

Midal Group – echipamente frigorifice
Link: www.midalgroup.ro
Adaugat: 10-Jun-2006
Descriere: MIDAL Group - furnizor de produse si echipamente frigorifice, instalatii, mobilier frigorific, compresoare, vitrine frigorifice , agenti refrigeranti, freoni, servicii proiectare, montaj, amenajare, intretinere, service.

Novacrin - Traduceri si alte servicii
Link: www.novacrin.ro
Adaugat: 07-Feb-2009
Descriere: Prezentare generala a serviciilor oferite de compania Novacrin: servicii de traducere, interpretariat, apostilare documente, transcrieri inregistrari audio-video, traducere filme, webdesign si DTP, design publicitar si promovare web, director web gratuit, revista de stiri, organizare cursuri

Obiecte sanitare - instalatii sanitare
Link: www.mesterul-online.ro
Adaugat: 24-May-2008
Descriere: Ai nevoie de instalatori ? Suna acum ! 0726575067. Instalatii sanitare: obiecte sanitare, preturi instalatii sanitare, instalator bucuresti, preturi instalatii sanitare, masini de spalat, hidrofoare, apometre, contoare de apa.

Offshore
Link: www.laveco.com
Adaugat: 07-Feb-2009
Descriere: Laveco are ca obiect principal de activitate înmatricularea de companii scutite de impozit sau cu impozite mult reduse şi prestarea de servicii conexe, ca: servicii de contabilitate şi audit, deschidere de conturi bancare, etc.

Pera Multiservicii
Link: www.peramultiservicii.ro
Adaugat: 07-May-2006
Descriere: Firma specializata in recuperare debite acorda si consultanta juridica cat si consultanta economica. Firma se mai ocupa si cu evidenta contabila si consultanta fiscala

Personalizare carduri grafice din PVC.
Link: identicard.ntp.ro
Adaugat: 08-May-2005
Descriere: Imprimare carduri grafice albe sau colorate din PVC in policromie sau monocrom. Imprimare coduri de bare. Accesorii.

Portalul comerciantilor de sicrie si articole funerare
Link: www.funerare.eu
Adaugat: 17-Apr-2007
Descriere: WWW.FUNERARE.EU Informatii rapide prin intermediul siteului nostru! Aflati prin intermediul nostru firmele care presteaza servicii funerare sau comercializeaza sicrie si articole funerare! Inscrieti-va firma in cadrul siteului www.funerare.eu si va veti face cunoscute serviciile si articolele oferite spre vanzare intr-un mod mult mai rapid si facil. Sunt disponibile harti care contin coordonatele Furnizorilor si Comerciantilor de Articole Funerare.

Prestari servicii.ro
Link: www.prestariservicii.ro
Adaugat: 16-Jul-2006
Descriere: Ghid complet servicii pentru Romania, stiri si comunicate de presa, advertising, anunturi afaceri online

Promovare si publicitate. Traduceri de specialitate germana si engleza. Interpret conferinte.
Link: www.paar.ro
Adaugat: 29-Jan-2006
Descriere: Promovare si publicitate. Traduceri de specialitate germana si engleza. Interpret conferinte. Reparatii calculatoare. Servicii birotica. Stampile la minut. Decoratiuni nunti. Decoratiuni baloane.

Psihobusiness
Link: www.psihobusiness.ro
Adaugat: 21-May-2006
Descriere: Servicii de consultanta in vanzari pt. companii - selectie, formare, instruire echipa de vanzari; includerea acesteia in designul organizational: proiectarea strategiei de vanzari; consiliere pt. orientare scolara pt. elevi, studenti etc.; psihoterapie. Toate serviciile oferite se subscriu atingerii obiectivelor de business ale unei companii,

Reparatii si service masini de spalat
Link: www.servicereparatiimasinidespalat.ro
Adaugat: 19-Jun-2008
Descriere: Reparatii si service masini de spalat Bucuresti

S.C. KAFEROM - AUTOMATIC S.R.L.
Link: www.kaferom.ro
Adaugat: 25-Dec-2004
Descriere: Firma KAFEROM AUTOMATIC este strict specializata in domeniul serviciilor alimentare, prin intermediul automatelor de cafea si bauturi calde. KAFEROM-AUTOMATIC pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de bauturi prin intermediul acestor automate, garantand totala satisfactie a clientilor la locul de munca.

Servicii de scanare documente, arhiva electronica
Link: www.interconsultcom.ro
Adaugat: 01-Jul-2006
Descriere: Servicii de scanare documente, arhiva electronica

SIMTEX
Link: www.simtex.ro
Adaugat: 21-Nov-2006
Descriere: SIMTEX. Certificare sisteme management. Organism de certificare, certificarea calitatii, managementul securitatii informatiei.

Spalatorie Curatatorie Ecologica
Link: www.e-curatatorie.ro
Adaugat: 21-Nov-2006
Descriere: O noua companie cu o noua viziune. Spalatoria Andrew's Clean va ofera servicii online pe baza de abonament. Raport pret - calitate excelent.

Spalatorie curatatorie online
Link: www.nova-clean.ro
Adaugat: 11-Feb-2005
Descriere: Prima spalatorie curatatorie ecologica online, din Romania. Servicii si preturi de exceptie. Transportul de la si pana la domiciliul clientului GRATUIT.

Store Romania
Link: www.storeinc.ro
Adaugat: 12-Feb-2005
Descriere: Store dispune de o intreaga linie tehnologica pentru repere din mase plastice , acoperiri galvanice, prelucrari mecanice, confectii metalice si multe altele

Toalete ecologice
Link: www.toaleteecologicesrl.ro
Adaugat: 28-Jul-2008
Descriere: Societatea noastra se ocupa cu inchirierea, intretinerea si vanzarea toaletelor ecologice dotate cu mai multe utilităţi in funcţie de cerinţele clientului. Cabinele sunt din import, fabricate din material plastic rezistent.

TOP MANAGEMENT CONSULTING GROUP BDO SRL / ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000 (HACCP)
Link: www.top-consult.ro
Adaugat: 12-Mar-2006
Descriere: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000 (HACCP) Serviciile oferite de noi va asigura o implementare rapida si eficienta a sistemelor de management. Suntem capabili sa punem la dispozitia dumneavoastra cele mai bune si potrivite solutii împreuna cu cea mai avantajoasa oferta. Misiunea noastra este aceea de a contribui la succesul dumneavoastra.

TOTAL DIVERTISMENT
Link: www.totaldivertisment.ro
Adaugat: 20-Mar-2006
Descriere: prestari si distributie de sevicii artistice si divertisment

Transferati casetele video VHS pe DVD sau CD!
Link: vhs2dvd.solarisnet.ro
Adaugat: 18-Nov-2005
Descriere: noi va transferam casetele video vhs pe dvd! Vreti sa puteti viziona oricand si cu usurinta continutul casetelor Dvs. video? Vreti sa mai aveti aceeasi calitate a imaginii si a sunetului peste oricat de multi ani? Vreti sa puteti selecta, edita, accesa rapid inregistrarile Dvs preferate? Daca da, contactati-ne pentru a va transfera casetele video vhs pe dvd!

Urban SA - Evacuare si reciclare gunoi, salubritate stradala, reciclare deseuri.
Link: www.salubritate.ro
Adaugat: 05-Jun-2005
Descriere: evacuare si reciclare gunoi, salubritate stradala, recuperare si reciclare deseuri, deszapezire.

Vidanjare
Link: www.vidanjserv.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: vidanjare si desfundare canal asigurate de marico provider

Voinics Business
Link: www.vbusiness.ro
Adaugat: 06-Nov-2005
Descriere: Portal de afaceri B2B ce contine un catalog de firme, oportunitati de afaceri, e-catalog si alte servicii practice.

Zigosoft - call center and telemarketing services
Link: www.zigosoft.com
Adaugat: 16-Jul-2006
Descriere: oferim servicii de call center, contact center, telemarketing in limbile romana, engleza si italiana cu operatori specializati si experimentati in domeniu. oferim servicii de implementare call center (la cheie) si consultanta - organizare si gestionare oferim servicii de consultanta it: proiectare si implementare retele date/voce consultanta asistenta si dezvoltare soft(voip - asterisk) centrale telefonice software bazate pe tehnologia voip (voice over ip) dezvoltare software (php,c,java) creare de site-uri web si hosting


sponsored links

Total 44 linkuri


This site uses Thumbshots previews