Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 150

Utilizatori ultima oră: 13

Total înregistraţi: 52,949
Facebook
Index |  Afaceri si Comert |  Consultanta Juridica


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
AGENTIA DE PROPRIETATE INDUSTRIALA - APIA
Link: www.mark-apia.ro
Adaugat: 09-Jun-2004
Descriere: obtinerea, apararea si valorificarea drepturilor in proprietate industriala in Romania si international

Alicat Consulting :: Resurse umane
Link: www.alicatro.ro
Adaugat: 05-Jun-2005
Descriere: Firma specializata pe mai multe domenii de activitate: Consultanta Juridica, Resurse umane, Consultanta IT, Alpinism utilitar, PSI

Ascent Group. Consultanta in afaceri
Link: www.ascentgroup.ro
Adaugat: 16-Apr-2006
Descriere: Consultanţă: financiar, juridic, dezvoltare afaceri, resurse umane, training, contabilitate, audit, managementul calităţii. Cu filiale în: Bucureşti, Arad, Sofia, Chişinău şi Limassol.

AVOCAT CONSULTANT-Consultatii juridice
Link: www.avocattatu.net
Adaugat: 06-Feb-2009
Descriere: Cabinet de avocat- Tatu Tudor se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia afisata clientilor. Domeniile urmarite de noi sunt litigiile corporatiilor si companiilor, imobiliare, afaceri & drept comercial, proprietate comuna & asociatii de proprietari, drept civil, protectia consumatorului, dreptul muncii, iar o rata mare a succesului o au serviciile noastre prestate in domeniul imobiliar, unde oferim clientilor nostrii servicii si protectie legala ireprosabila.

Avocat Cristina Cristian-Vrancea
Link: www.avocatcristian.uv.ro
Adaugat: 15-Sep-2007
Descriere: Acord asistenta si reprezentare juridica in toate domeniile de drept-civil,comercial,familiei,muncii,penal-consultatii si cereri cu caracter juridic,redactare de acte juridice,infiintare firme,colaborare firme.

Avocat Iasi | Cabinet avocat in Iasi-Ciubotaru Bogdan
Link: www.avocatiasi.ro
Adaugat: 30-Oct-2005
Descriere: Servicii profesionale de avocatura in Iasi. Daca doriti un avocat bun in Iasi cu cele mai competitive preturi si cele mai bune servicii.

Avocat Nasturica Ruxandra
Link: www.avocat-nasturica.ro
Adaugat: 27-Jul-2009
Descriere: Cabinet de avocat Nasturica Ruxandra asigura asistenta juridica si reprezentare in instanta, orice domeniu, infiintari firme, acte aditionale, contracte. Municipiul Bucuresti si judetele Giurgiu si Ilfov.

avocat on line - gratuit consultatii prin mail,chat,voice
Link: www.avocat.trei.ro
Adaugat: 28-May-2006
Descriere: consultatii dreptul familiei

Avocat Romania
Link: www.avocatromania.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Cabinet de Avocat Magdalena Popeanga, specializat in consultanta si reprezentarea cetatenilor romani din strainatate. Realizarea divortului si partajului in Romania, procese de Drept Civil, Dreptul Familiei, consultatii juridice la sediu si online.

Avocat Viorica Chirila-Iasi
Link: www.avocat-chirila.home.ro
Adaugat: 04-Dec-2005
Descriere: Avocat Viorica Chirila desfasora servicii de consultanta juridica in drept penal, civil, comercial,etc., si pentru romani aflati in diaspora.

Avocatii
Link: www.avocatii.ro
Adaugat: 17-Jul-2004
Descriere: Forum despre avocatura

Avocatul tau de SUCCES!
Link: costineacsu.8m.net
Adaugat: 08-Aug-2004
Descriere: trucuri legale

AVSC Casa de Avocatura STAICULESCU CALIN
Link: www.avsc.ro
Adaugat: 03-Sep-2005
Descriere: Casa de avocatura AVSC STAICULESCU CALIN ofera consultanta, asistare si reprezentare juridica in majoritatea domeniilor dreptului public si privat.; clientii casei benefciaza de servicii legale si paralegale incheire de dare de data certa, traduceri legalizate, infiintari modificari de soc. comerciale, obtineri de avize, autorizatii, totdata intocmim diverse documentatii, toate acestea in conditii de profesionalism si confidentilitate.) Pentru detalii cu privire la aria de competenta, practica, clientii nostri, sediu si altele va rugam sa vizitati pagina noastra de web la adresa: www.avsc.ro

BIROU DE MEDIATOR TATU TUDOR
Link: www.medieretatu.net
Adaugat: 06-Feb-2009
Descriere: Mediere litigii comerciale,divort,partaj,infractiuni la plangerea prealabila

Cabinet avocat
Link: www.avocatmitoseriu.ro
Adaugat: 25-Dec-2004
Descriere: Cabinetul nostru ofera persoanelor fizice si juridice asistenta, reprezentare, consultatii juridice in urmatoarele domenii: Drept civil (litigii civile, patrimoniale si cele ce privesc dreptul de proprietate, revendicari imobile nationalizate sau expropiate); Drept comercial (infiintari societati comerciale, litigii comerciale, lichidari, dizolvari, falimente societati comerciale); Dreptul familiei (divort, incredintari minori, vizitare minori, stabilire cuantum pensie); Dreptul fiscal (impozite directe, impozite cu retinere la sursa, TVA, regulamente de import export, litigii privind aplicarea codului fiscal si a normelor metodologice de aplicare) etc.

Cabinet avocat Dan Uscoiu
Link: www.romanianlawyer.ro
Adaugat: 07-Feb-2004
Descriere: Servicii de consultanta juridica.

Cabinet Avocat Gindu Ruxandra
Link: www.avocat-gindu.ro
Adaugat: 19-Mar-2007
Descriere: Cabinet de avocatura din Bucuresti specializat pe probleme de drept civil, comercial, imobiliar.

CABINET AVOCATURA
Link: www.asom.ro
Adaugat: 11-Feb-2006
Descriere: Cabinetul nostru de avocatura are o practica de peste 10 ani in domeniul juridic. Va raspundem gratuit la intrebarile dvs. la adresa : office@asom.ro.

Cabinet avocatura - avocat Marian Rosca - consultanta juridica Iasi, Romania
Link: www.avoconsult.ro
Adaugat: 08-May-2005
Descriere: Cabinetul nostru ofera persoanelor fizice si juridice romane si straine, asistenta, reprezentare, consultatii juridice in urmatoarele domenii: Drept civil ( litigii civile, patrimoniale si cele ce privesc dreptul de proprietate), Drept comercial ( litigii comerciale, lichidari, dizolvari, servicii de inmatriculari firme, modificare acte constitutive înfiinţări de societăţi comerciale indiferent de forma juridică solicitată ( SRL, SA, SNC, PF, AF); schimbări de denumire ; preschimbări certificate de înmatriculare; cesiuni de părţi sociale ( intrarea sau ieşirea unui asociat sau acţionar ); numirea sau revocarea unui administrator; majorări de capital social cu numerar sau natură; diminuări de capital social; obţinerea autorizaţiilor de funcţionare ( PSI, Protecţia Muncii, Mediu, Sanitar şi Sanitar-Veterinar) pentru puncte de lucru şi sedii sociale cu activitate; schimbări de sediu social; etc), Dreptul familiei (divort, incredintari minori, vizitare minori, stabilire cuantum pensie), acte cadastru si intabulare

Cabinet avocatura Ionita, Andrea, Enescu & Cuc
Link: www.romanianlawoffice.com
Adaugat: 18-Dec-2004
Descriere: Cabinetul Ionita, Andrea, Enescu & Cuc. Oferim consultanta gratuita prin email. Avem parteneri de incredere in orasele mari din tara. Experienta interna si internationala.

Cabinet de avocat
Link: www.avocat.kvision.ro
Adaugat: 11-Feb-2006
Descriere: cabinet de avocat ce ofera consultanta, asistare si reprezentare de natura juridica in drept civil, comercial, familiei, muncii, administrativ, penal

Cabinet de Avocat Comanoiu Ion
Link: www.vreau-avocat.ro
Adaugat: 24-May-2008
Descriere: Cabinet de Avocat Comanoiu Ion. Reprezentare in instante, asistenta si consultanta juridica in drept penal, drept civil, drept comercial,dreptul familiei, etc.

Cabinet de Avocat Dragomir Tomaseschi
Link: www.tomaseschi.ro
Adaugat: 09-Jun-2004
Descriere: Putem veni in ajutorul dumneavoatra cu o gama larga de servicii profesionale precum : asistenta juridica in Drept Penal, Drept Comercial, Drept Civil, Dreptul Familiei, Drept Muncii, servicii de inmatriculari firme, modificare acte constitutive etc

Cabinet de Avocat IRINA NISTOR- www.avocat-nistor.ro- infiintari societati comerciale, recuperari cr
Link: www.avocat-nistor.ro
Adaugat: 14-Jan-2006
Descriere: Cabinet de Avocat IRINA NISTOR membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Internationale a Avocatilor, infiinteaza societati comerciale si acorda asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului comercial, civil, muncii, familiei. Recuperari creante prin procedura somatiei la plata. Consultatii juridice gratuite on-line .

Cabinet de Avocat specializat in drept comercial
Link: www.vplawfirm.ro
Adaugat: 30-Jul-2006
Descriere: Cabinetul de Avocatura Virgil Petru PAPUC este specializat in probleme legate de dreptul comercial, drept civil, desfasurand o activitate preponderent in sfera consultantei de afaceri, infiintari de societati comerciale, societati pe actiuni precum si modificarea dispozitiilor actelor constitutive, majorari de capital, infiintari - modificari sedii, puncte de lucru. De asemenea suntem specializati in redactarea contractelor comerciale, asistenta la negocierea si incheierea acestora. Echipa noastra desfasoara, de asmenea, o intensa activitate legata de litigiile comerciale, asigurand asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti in probleme legate de recuperari de creante, faliment, etc...

Cabinet Individual de Avocatura
Link: www.avocat.koszti.home.ro
Adaugat: 21-Mar-2004
Descriere: Cabinet Individual de Avocatura "KOSZTI ANDREI". Profesionalism - Competenta - Corectitudine. Oricine are nevoie de un sfat juridic. Aici il puteti gasi chiar... GRATIS

Cabinetul de avocatura Cerasela CARP
Link: www.carp.ro
Adaugat: 04-Dec-2005
Descriere: Cabinetul de avocatură „Cerasela Carp” a luat fiinţă în anul 2003 fiind primul cabinet de avocatură din Iaşi şi din Moldova care s-a specializat în oferirea de servicii de consultanţă legală pentru afaceri. Obiectivul nostru principal este acela de a oferi întotdeauna servicii juridice complexe şi de calitate societăţilor comerciale din România sau din străinătate, concomitent cu dezvoltarea de parteneriate de durată cu companii nou-înfiinţate, în dezvoltare sau bine situate pe piaţa din România. Alături de noi veţi câştiga servicii de consultanţă bine fundamentate juridic, practice şi orientate spre maximizarea profitului, împreună cu servicii de reprezentare de cea mai înaltă calitate, la onorarii proporţionale cu valoarea şi complexitatea cauzelor/proiectelor.

Carte Juridica
Link: www.cartejuridica.net
Adaugat: 06-Feb-2008
Descriere: prima librarie juridico-economica din romania! aici veti gasi numai carti si reviste de specialitate.

Conforama Consulting Iasi - Societate de consultanta in materie de societati
Link: www.conforama.ro
Adaugat: 09-Jun-2004
Descriere: Societatea noastră de consultanţă vă oferă următoarele servicii: asistenţă în materie de societăţi comerciale; înfiinţări de societăţi comerciale indiferent de forma juridică solicitată ( SRL, SA, SNC, PF, AF); schimbări de denumire ; preschimbări certificate de înmatriculare; cesiuni de părţi sociale ( intrarea sau ieşirea unui asociat sau acţionar ); numirea sau revocarea unui administrator; majorări de capital social cu numerar sau natură; diminuări de capital social; obţinerea autorizaţiilor de funcţionare ( PSI, Protecţia Muncii, Mediu, Sanitar şi Sanitar-Veterinar) pentru puncte de lucru şi sedii sociale cu activitate; schimbări de sediu social;

Consultant fiscal
Link: www.consultantfiscal.com.ro
Adaugat: 28-Oct-2007
Descriere: Consultant fiscal declaratia 101

Consultanta juridica completa
Link: www.juristconsulting.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: site care asigura consultanta juridica completa, formulare tipizate in limba romana si engleza, asistenta juridica, reprezentare in instanta, redactare acte juridice si contracte, consultanta juridica gratuita on line, servicii resurse umane.

Consultanta juridica, traduceri si investigatii
Link: www.consulting-detective.ro
Adaugat: 05-Mar-2005
Descriere: Biroul nostru va ofera consultanta juridica in toate ramurile dreptului, inclusive drept international. Actiunile in justitie, asistenta si reprezentarea clientilor nostri sunt indeplinite la cel mai inalt nivel calitativ.

Divort
Link: www.divort.trei.ro
Adaugat: 28-Apr-2007
Descriere: Informatii, descriere termeni si prodecura in cazul divortului in Romania

Divort. Decizia privind divortul
Link: www.divort.avocat-divort.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Divort. Despre decizia privind initierea divortului. Ce este important de stiut in cazul divortului. Elemente implicate de un proces de divort.

eContracte
Link: www.econtracte.ro
Adaugat: 30-Jul-2006
Descriere: contracte, documente, acte, econtracte, contracte civile, contracte comerciale, documente utile, acte utile, pachetul juridic, pachetul practic, Contract vanzare-cumparare, Contract de credit, Contract de leasing, Contract de editare, Contract de ipoteca, Actiune in granituire, Cerere desemnare curator, Declaratie - cesiune creanta, Contract de cont curent, Contract de credit, Contract de franciza, Contract de leasing, Contract vanzare-cumparare, Contract de donatie, Contract de asigurare, Contract de inchiriere

Expert Trading&Consulting - Consultanta afaceri
Link: www.consulting-expert.ro
Adaugat: 05-Feb-2008
Descriere: Consultanta pentru obtinerea de finantari europene nerambursabile - fonduri structurale, consultanta financiar-bancara, cofinantari, credite de investitii. Unic importator haine pentru copii Dominka Polonia

Expertiza grafica si tehnica a documentelor
Link: www.expertiza-documente.ro
Adaugat: 11-Mar-2007
Descriere: Expert criminalist autorizat Nic Buzatu realizeaza expertiza grafica si tehnica a documentelor.

Ghid complet infiintari firme
Link: www.infiintarifirme-cta.ro
Adaugat: 23-Feb-2007
Descriere: Avocati, Infiintari firme, infiintare firme, infiintare firma, deschidere firme, inmatriculari, acte infiintare firma, registrul comertului Constanta, camera de comert, societati comerciale, SRL, SA, SNC, SCS, SCSA, PF, PFA, AF, asociatii, fundatii, ONG, act constitutiv, acte necesare, forum juridic

GUTIUM SI ASOCIATII SCA
Link: www.gutium.ro
Adaugat: 18-May-2003
Descriere: GUTIUM SI ASOCIATII SCA - Attorneys at Law. Law Office Bucharest, Romania. Privatisation, Mergers & Acquisitions, Commercial

HSEQ CONSULTING PLOIESTI - EVALUAREA RISCULUI SI FORMARE PROFESIONALA
Link: www.hseqcons.ro
Adaugat: 18-Oct-2008
Descriere: :HSEQ Consulting Ploiesti este o structura complexa de consultanta care acopera toate nevoile unei firme, de la infiintare pana la strategia de dezvoltare ulterioara. HSEQ Consulting iti ofera tot ceea ce iti poti dori de la consultantul tau: servicii personalizate, experienta intr-un mediu in continua schimbare si serviciile unei echipe profesioniste si dinamice.Suntem liderul local pe piata de consultanta in domeniul managementului sigurantei si al furnizorilor de formare profesionala. Avem o echipa de profesionisti cu viziune globala si cu o bogata experienta de lucru in proiecte de consultanta. Vom fi incantati sa colaboram cu dumneavoastra pe oricare din liniile noastre de servicii, pentru a contribui la optimizarea si accelerarea afacerilor dumneavoastra. HSEQ Consulting este autorizata de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si de Comisia Judeteana de Formare Profesionala . In anul 2007 SC HSEQ Consulting SRL a fost in topul firmelor prahovene in domeniul serviciilor. Societatea organizeaza cursuri de formare profesionala a adultilor in urmatoarele centre: PLOIESTI, TARGOVISTE, BRASOV, SF.GHEORGHE, TG.MURES si ZALAU.

Infiintare firma
Link: infiintare-firma.cabanova.ro
Adaugat: 18-Mar-2006
Descriere: Infiintare firma, Registrul Comertului, Cabinet de avocatura, Bucuresti

Infiintare firma, Infiintari firme, Infiintari societati comerciale.
Link: www.rolegal.com
Adaugat: 20-Nov-2006
Descriere: Cabinet de avocatura specializat pe infiintari societati comerciale SRL, SA, asociatii, filiale, firme,deschidere(inchidere)puncte de lucru cu autorizatiile necesare, numire/revocare administrator, completare/schimbare obiect secundar/principal, acte aditionale, cesiune parti sociale, majorare capital, reprezentare Registrul comertului, consultanta comerciala pentru firme,asistenta la notariat, redactare contracte. Oferim clientilor nostri consultanta juridica gratuita prin email. Cabinetul nostru de avocatura ofera servicii rapide si de calitate. Ne recomanda experienta si profesionalismul pe care le impartasim clientilor nostri. Confidentialitate garantata!

Infiintari Firme
Link: www.infiintari-firma.ro
Adaugat: 29-Jun-2008
Descriere: Infiintari firme, societati comerciale, recuperari creante, contracte. Consultanta juridica, imobiliara, obtinere avize si autorizatie constructie.

Infiintari firme in Dambovita si reprezentare in instanta
Link: www.infiintarifirme-db.ro
Adaugat: 22-Jul-2007
Descriere: Cabinet de avocat Toma Ionescu – Baroul Dambovita Infiintari, modificari firme in Dambovita si reprezentare in instanta. tel:0727375391

Infiintari Firme Noi
Link: www.infiintarifirmenoi.ro
Adaugat: 09-Dec-2007
Descriere: Infiintari si Modificari Societati la Registrul Comertului Bucuresti

Infiintari si modificari firme, consultanta juridica in afaceri
Link: www.am71consulting.ro
Adaugat: 12-Feb-2005
Descriere: AM71Consulting Bucuresti asigura consultanta in afaceri pentru infiintare firme si societati comerciale noi, acte aditionale si modificari acte constitutive, acte cadastru si intabulare, servicii de contabilitate, expertize si relatii cu Camera de Munca

INFIINTARI SOCIETATI
Link: www.rcont.ro
Adaugat: 22-Jul-2007
Descriere: Acte firma, birou consultanta comerciala si contabila, infiintari societati 3 zile, 675 L, (include onorariu, cazier fiscal, declaratii, taxe registrul comertului), puncte de lucru 5 zile, 390 L, (include onorariu, taxe registrul comertului), acte constitutive, aditionale, cesiuni asociatii, fundatii, stampile, autorizatii mediu, directive europene, contracte, licente; atentie: taxele se platesc ulterior, onorariul la final.

Inregistrare Marca
Link: www.intellexis.ro
Adaugat: 15-Feb-2009
Descriere: Intellexis ofera servicii complete in domeniul proprietatii intelectuale, inregistrare marci, desene si modele industriale la OSIM, brevete de inventie.

INTELECT - Protectia proprietatii intelectuale
Link: www.intelect.ro
Adaugat: 04-Apr-2004
Descriere: Inregistrarea marcii, designului sau invenţiei Dvs., know-how, consultanta in domeniul proprietatii intelectuale - industriale, expertiza tehnica judiciara in domeniu.

Legal IT Consulting & Services - LITC
Link: www.litc.ro
Adaugat: 11-Feb-2005
Descriere: Consultanta juridica, Consultanta IT, Dosare Finantari Nerambursabile, Imprumuturi bancare, Intermedieri comerciale, Negocieri de afaceri, Comert electronic, Nume de domenii, Proprietate intelectuala


sponsored links

Total 73 linkuri
>>>>


This site uses Thumbshots previews