Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 138

Utilizatori ultima oră: 9

Total înregistraţi: 52,887
Facebook
Index |  Afaceri si Comert |  Grafica - Design


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
3D Scann and Print - Professional 3D/4D Scanning and Printing
Link: www.scanner3d.ro
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: 3D Scann and Print realizeaza scanari si printari profesionale, plecand de la o gama larga de obiecte si spatii reale. Fisierele digitale se pot importa in Autocad, Catia, Solid Works, Pro Enginneer, Surf Cam, 3D Studio Max. Extensii folosite STL, DXF, DWG, STEP, IGES. Scanarea 3D/4D se foloseste in automotive, aeronautica, medicina, industrie, arta, constructii, filme, jocuri video. Printarea tridimensionala va ajuta sa creati machete si prototipuri complexe in vederea obtinerii unui produs finit.

Adsoftdesign
Link: www.adsoftdesign.ro
Adaugat: 25-Feb-2003
Descriere: Ilustratii , carti pentru copii , creatie caractere si personaje , desen manual , animatii .

alex mirea graphic design studio
Link: www.amgds.ro
Adaugat: 15-Oct-2004
Descriere: Studio complet de design grafic - sigle, identitate, brosuri, pamflete, cataloage, coperti, ilustratii si grafica web

Atelier3d - modelare, randari, proiectare
Link: www.atelier3d.uv.ro
Adaugat: 18-Nov-2005
Descriere: Realizam modele tridimensionale pentru obiecte de arhitectura, amenajari peisagere, modelare, randari, iluminare, mobilier sau mecanisme tehnice, dupa schite, poze ori desene CAD furnizate de dvs.

Card Design
Link: www.carddesign.3x.ro
Adaugat: 19-Mar-2005
Descriere: Carti de vizita, pliante, ecusoane, calendare personalizate, brelocuri, etc.

Concept Advertising - doar publicitate
Link: www.conceptadv.ro
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: | reclame luminoase | media design | DTP (tehnoredactare) | creatie | inscriptionari auto | litere volumetrice | | media & outdoor | proiecte speciale | design exclusiv | bannere si copertine | semnalistica | reclame si productii radio | | amenajari expozitii | materiale promotionale | conceptie sigle | pagini web | cd-uri de prezentare | creatii soft | campanii imagine |

Costar Consulting - Firma de design grafic
Link: www.costar.home.ro
Adaugat: 28-Mar-2003
Descriere: Realizam orice lucrare grafica, reviste, cataloage, flyere, bannere, panouri indoor/outdoor, afise, postere, etichete, abtibilduri, invitatii, carti de vizita, publicatii. Toate la un inalt nivel profesional. La cererea clientului ne ocupam de tiparirea lucrarilor si supervizarea lor in tipar.

Design & Webdesign
Link: www.kontraart.ro
Adaugat: 21-Mar-2004
Descriere: Ideea infiintarii companiei Kontraart a aparut ca un raspuns la nevoia firmelor mici si mijlocii, persoanelor fizice autorizate, si a altor persoane, de a avea diferite materiale informative si de publiciatate care sa ajute la dezvoltarea propriei afaceri sau a promovarii imaginii de companie sau personala.

DigiMark
Link: www.digimark.ro
Adaugat: 11-May-2003
Descriere: Tiparire CD, prezentari multimedia, inscriptionare date, fotografii digitale, scanare filme, imprimari digitale.

Dinamic Studio
Link: www.dinamicstudio.ro
Adaugat: 18-Oct-2006
Descriere: Creatie si dezvoltare website flash, flash banners, flash menu, animatie flash

Euromarket
Link: www.euromarket.ro
Adaugat: 06-Nov-2005
Descriere: Euro Market Advertising este o companie de publicitate online ce va ofera: toata gama de tiparituri (afise, calendare, pliante, brosuri, carti vizita, plicuri, etc), creeare de imagine, signalistica, corporate id, publicitate si promovare, servicii web precum design si redesign siteuri web, aplicatii si solutii online, programare si dezvoltare web, promovare si inscriere in motoare de cautare, inregistrare domenii web, gazduire siteuri web, servere dedicate, semnaturi si amprente electronice, casute de email securizate.

Experts logo design
Link: www.expertslogodesign.com
Adaugat: 16-Jul-2006
Descriere: Firma specializata in creare de logo-uri. <>

Fit & Fun media
Link: www.fitmedia.ro
Adaugat: 01-Jul-2006
Descriere: This place is about graphic design. If you are: a direct customer, represent a print house or advertising Agency you have ended your search.

Golden Shape - carti de vizita, meniuri, sigle, felicitari, ecusoane
Link: www.goldenshape.ro
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: Golden Shape va ofera carti de vizita, meniuri, sigle, felicitari, ecusoane, laminari, scanari, procesare imagini

Ingineria designului
Link: www.libroed.ro
Adaugat: 10-Jun-2006
Descriere: Libroed este o firma tanara, dinamica, in continua evolutie si transformare. Scopul nostru este sa aferim standarde de calitate mereu mai ridicate in design. Serviciile oferite pornesc de la desenare si tiparire carti de vizita clasice pana la pagini de internet flash, php/sql, html sau chiar arta fotografica sau design special pe comanda pentru orice tip de aplicatie.

Karat Print - Produse (ne)personalizate tiparite in 1, 2 pana la 4 culori
Link: www.karat-print.go.ro
Adaugat: 25-Nov-2007
Descriere: Karat Print va ofera o gama larga de produse personalizate sau nepersonalizate tiparite in 1, 2 pana la 4 culori. In gama noastra de produse se regasesc ambalaje pentru Fast-food-uri: pungi hartie cu polietilena rezistente la grasimi, hartie ambalat, role de aluminiu, tacamuri unica folosinta, pahare plastic si carton cu polietilena la interior rezistente la bauturile calde, casolete din PET, PS, polistiren expandat, sacosi (ne)personalizate. Deasemenea suntem importatori unici īn Romania de etichete metalice autoadezive personalizate destinate producatorilor de vinuri si bauturi alcoolice precum si a cutiilor din carton cu capac transparent destinate ambalarii torturilor.

Nordmedia - Principii creative in web design
Link: www.nordmedia.ro
Adaugat: 20-Nov-2006
Descriere: Noi iti descoperim noua dimensiune a personalitatii tale. Poti fi un nume, o marca, o moda, printre alte milioane. Poti sa-mi spui cine esti in oceanul de oferte? Stii sa te faci remarcat? Profesionistii de la NorthStar Media sunt gata sa te lanseze intr-un viitor in care succesele depind de imagine. Noi te propulsam spre steaua nordului! Noi te propulsam spre viitor!

Plotare on-line la preturi studentesti
Link: www.plottare.ro
Adaugat: 28-Oct-2007
Descriere: Plotare on-line de proiecte CAD/GIS, arhitectura, urbanism, printuri indoor pe formate A5-A1.Printari pe diferite tipuri de hartie incepand de la Plain Paper 80g/mp pana la hartie foto sau coli tipografice de 350g/mp.Primim comenzile dvs on-line, le executam in cel mai scurt timp si le expediem prin curierat rapid oriunde in tara.

Sc Damini-Productie publicitara
Link: www.produsepublicitare.ro
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: Va prezentăm cāteva soluții de promovare a afacerii dumneavoastră prin intermediul unor produse standard-productie publicitara, casete luminoase, gravura laser, panouri publicitare, imprimari obiecte si textile etc

Studioart-ro
Link: www.studioart-ro.webs.com
Adaugat: 16-Aug-2009
Descriere: Realizam portrete, caricaturi, tablouri cu diverse teme in creion . Realizam figurine, cercei, bratari, coliere, magneti frigider, brelocuri lucrate manual din pasta de modelaj.

Techtonic Labs
Link: www.techtoniclabs.ro
Adaugat: 25-Nov-2007
Descriere: techtonic labs este o firma ce ofera servicii de consultanta si furnizare de alte produse software. realizam software de toate felurile, design, web design, webhosting.

TehnoCAD - Cad Design
Link: www.tehnocad.com
Adaugat: 31-May-2003
Descriere: TehnoCAD este o firma care ofera servicii de proiectare CAD, analiza cu elemente finite si analize de mecanica ruperii pentru diferite domenii tehnice. Īn aria noastra de activitate sunt incluse si dezvoltarea de programe, conceptia si implementarea bazelor de date pentru uz ingineresc si prelucrarea informatizata a datelor.

Visual Voodoo art&graphics
Link: www.visualvoodoo.ro
Adaugat: 16-Oct-2004
Descriere: Visual Voodoo - productie grafica de mari dimensiuni pe materiale clasice si textile. - Realizam printuri publicitare indoor si outdoor de rezolutie pana la 1800 dpi - Reproduceri de arta de inalta calitate de mari dimensiuni -printuri inkjet pe textile cu ceneala speciala

ZIGgraph productie publicitara
Link: www.zig.ro
Adaugat: 18-May-2003
Descriere: ZIGgraph - firma specializata in productie publicitara: inscriptionari auto, bannere, panouri publicitare si firme luminoase. Conceptie grafica, scanare, prelucrare, montaj gratuit.


sponsored links

Total 24 linkuri


This site uses Thumbshots previews