Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 106

Utilizatori ultima oră: 7

Total înregistraţi: 52,949
Facebook
Index |  Afaceri si Comert |  Industrie


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
abrazive | scule | sudura
Link: www.abrazive.home.ro
Adaugat: 18-Mar-2006
Descriere: abrazive tyrolit iba awuko benzi poliester panza hartie discuri diamantate scule electrice protool hitachi scule de mana mannesmann panze circulare fierastrau pilana echipament aparate de sudura esab electrozi inveliti mig mag plasma masca cu fotocelule

Acma Business SRL - echipamente petroliere
Link: www.acma.ro
Adaugat: 05-Jun-2005
Descriere: Importator echipamente petroliere, ehipamente pentru spalatorii auto, echipamente pentru benzinarii.

Acumulatoare stationare pentru industrie si acumulatoare pentru tractiune
Link: www.acumulatoare.ro
Adaugat: 29-Jan-2006
Descriere: Acumulatoare plumb-acid stationare, capacitati 20Ah la 3000Ah, fara intretinere (VRLA) cu electrolit gelificat (tehnologie dryfit - Sonnenschein) sau fara intretinere (VRLA) in tehnologie AGM (separatori grosi din microfibra de sticla) sau cu intretinere redusa in constructie clasica (electrolit lichid) cu vase inchise. Durate de serviciu, in functie de aplicatie si de gama de la 5 ani la 20 ani. Origine clara si certificata (Germania, Franta, Portugalia). Producator Exide Technologies-filiala europeana

Advanced Technologies International Trade
Link: www.advtech.ro
Adaugat: 11-Sep-2004
Descriere: Advanced Technologies International Trade was founded with the vision of providing instrumentation and control solutions for both process and research industries by applying the most suitable available technology for any given application.

AirPack srl - ambalaje de protectie
Link: www.airpack.ro
Adaugat: 16-Jul-2006
Descriere: Primul producator roman de folie cu bule in 3 straturi - AirCel; si ambalaje de protectie multistrat - AirFlex.

Alfa-Cluj
Link: www.alfa-cluj.ro
Adaugat: 12-Jun-2005
Descriere: Tehnica de incarcare-descarcare si manipulare a marfurilor

ALVIMEC
Link: www.alvimec.ro
Adaugat: 05-Feb-2006
Descriere: ALVIMEC are ca obiect de activitate executia si proiectarea stantelor, matritelor de injectie mase plastice si matritelor de turnat sub presiune aliaje din aluminiu. De asemenea, executa utilaje la tema cu proiect propriu sau cu proiectul beneficiarului.

Aparate de sudura fibra optica, media convertor, OTDR, FITEL, EXFO
Link: www.fusionsplicer.ro
Adaugat: 02-Jun-2007
Descriere: Importator direct aparate de sudura fibra optica, fusion splicer, OTDR, FITEL, EXFO, media convertor WDM, retele fibra optica. Importator autorizat fibra optica.

Armaturi industriale
Link: www.scregent.ro
Adaugat: 15-Sep-2007
Descriere: Comercializam o gama variata de armaturi industriale si hidranti subterani.Asiguram transportul produselor in tara cat si consultanta tehnica pentru implementarea solutiilor oferite de noi.La cerere societatea noastra asigura o intreaga gama de accesorii, respectiv flanse si organe de asamblare pentru orice tip de robinet industrial.

Bariere. Bariere automate si bariere pentru accesul auto
Link: www.bariere.com.ro
Adaugat: 31-Oct-2010
Descriere: Bariere Nice. Oferta completa de bariere automate si bariere pentru accesul autoturismelor in diverse incinte. Bariere auto profesionale.

Best Star Nef
Link: www.bronz-neferoase.ro
Adaugat: 21-May-2006
Descriere: Best Star Nef membra a grupului ROMDOR este un important producator din domeniul metalurgiei neferoase, prelucrarii lemnului, confectiilor metalice. Accesati cu incredere acest link !

Beyler
Link: www.beyler.ro
Adaugat: 20-Apr-2006
Descriere: BEYLER SA este unul dintre cei mai mari producatori de usi metalice, usi de interior si tamplarie PVC cu geam termopan din Romania.

Cazane Hoval
Link: www.hoval.ro
Adaugat: 27-Aug-2005
Descriere: Cazane Hoval: cazane in condensatie, cazane de uz general, cazan casnice, cazane industriale cu abur apa fierbinte, centrale termice, boilere, pompe de caldura, incineratoare deseuri, sisteme solare

Centrale termice industriale de abur si apa calda - cazane
Link: www.steamenergy.ro
Adaugat: 28-Mar-2003
Descriere: Centrale termice cu cazane industriale de abur si apa calda/Centrale termo-electrice la cheie consultanta, proiectare, procurare, instalare, punere in functiune, service

Charmilles - Reprezentanta in Romania
Link: www.charmilles.ro
Adaugat: 29-Jan-2006
Descriere: Reprezentanta tehnica in Romania a firmei elvetiene Charmilles, va ofera: piese de schimb, sarma, filtre, electrozi, rasina deionizare, pentru masinile de electroeroziune.

Chingi, palane, electropalane, Germania
Link: www.magazintehnic.ro
Adaugat: 12-Mar-2008
Descriere: Chingi textile, calitate Germana, Magazintehnic Ro SRL, va oferim urmatoarele: Chingi textile de ancorare cu crichet, 4T 10 si 12m Chingi textile circulare - Portante cu valori cuprinse intre 1000 Kg si 100 Tone. Chingi textile cu urechi - Portante cu valori cuprinse intre 100 Kg si 10 Tone. - Lungimi de la 1 la 20 metri - nu afecteaza suprafetele cu care vin in contact - factor de risc superior fata de lanturi si sufe (7) - usurinta in manevrare, greutate proprie redusa - elimina riscul de accidente prin taiere sau intepare - se pot utiliza in medii acide sau bazice deoarece nu se corodeaza. Chingile textile sunt produse in Germania conform standardelor de calitate si normelor in vigoare in domeniul actionarii si manevrarii sarcinilor. Se livreaza insotite de certificatele de la producator, Declaratie de conformitate si garantie. Chingi textile de ancorare cu prindere in trei puncte, ideale pentru transport auto pe platforma. Va putem oferi protectii siliconice pentru chingi cu proprietati antifrictiune sau antitaiere.

CNC masini unelte strung
Link: www.gibas.ro
Adaugat: 21-Nov-2004
Descriere: Masini unelte , Strunguri CNC , Centre CNC de prelucrat ,

Constructii Confectii Structuri Metalice
Link: www.temvar.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Firma TEMVAR SRL realizeaza constructii metalice montaj si productie industriala pentru confectii metalice,structuri metalice pentru constructii civile si industriale, hale industriale, grinzi, traverse, stalpi, ferme, arcade, structuri tubulare, plansee etc. dupa specificatia si proiectul clientului.

Cosuri fum, cosuri inox, tubulatura ventilatie, tubulatura spiro
Link: www.conftubinox.ro
Adaugat: 26-Nov-2007
Descriere: cosuri fum,cosuri inox,tubulatura ventilatie,tubulatura spiro

CPI Romania - compresoare, piese de schimb, reconditionari
Link: www.compresor.ro
Adaugat: 28-Aug-2004
Descriere: Piese de schimb pentru compresoare, studii de evaluare cu soft specializat, conversii de compresoare, reconditionari si modernizari de tije piston, casete de etansare pe gaz, panouri de control, depuneri de pulberi metalice, garnituri, filtre, cuplaje flexibile, consultanta tehnica.

Cuttere si cutite profesionale - OLFA
Link: www.cuttere.ro
Adaugat: 04-Aug-2007
Descriere: cuttere, olfa, lame, cutite, patchwork, industriale, decoratii, razuitoare, textile, standard, 9, 18, 25, distribuitori, pentagon, romania, galati,

discuri diamantate
Link: www.speedydiamant.ro
Adaugat: 24-May-2008
Descriere: Productie si distributie discuri diamantate : Carote diamantate : Lame diamantate : Carote speciale : Discuri pentru asfalt ,beton, reftactare,,abrazive,abrazive lamelare,Lame freza lemn si pvc:

Dr. Kocher
Link: www.drkocher.ro
Adaugat: 18-Jun-2006
Descriere: Firma Dr.Kocher cu o experienta indelungata in domeniul producerii masinilor specializate in: matriterie , turnatorie , turnare sub presiune , automatizare , proiectare, solidworks , comanda numerica , electroeroziune , scule aschietoare , injectie maseplastice , router, laser, roboti, gravura, accesorii, stante, prelucrari, sudura, confectii metalice si TUF va asteapta pe situl propriu pentru o prezentare amanuntita a firmei si a produselor sale.

Echipamente de protectie
Link: www.echipamente-protectie-lucru.ro
Adaugat: 31-Oct-2010
Descriere: Vanzare echipamente de protectia muncii, echipamente de lucru, trusa de primajutor, fise de instruire SSM si PSI

ECO BIO MAGIC SRL
Link: www.ecobiomagic.ro
Adaugat: 18-Oct-2006
Descriere: Produse de absorbtie a produselor petroliere deversate accidental: - Absorbant natural si biodegradabil "Nature Sorb" - paduri absorbante, role absorbante, baraje absorbante - baraje limitatoare

Elcris - materiale, echipamente, consumabile pentru sudura
Link: www.elcris.ro
Adaugat: 14-Mar-2004
Descriere: SC Elcris este dealer national LASCENTRUM si METRODE EUROLAS, firme producatoare de materiale,consumabile si echipamente industriale de sudura, instalatii in constructii, produse metalurgice, profile, tabla, bare, cornier.

electrozi
Link: www.electrozi.com
Adaugat: 12-Mar-2006
Descriere: electrozi cu invelis rutilic si bazic pentru sudarea otelurilor carbon, inox, fonta, aluminiu.

EMSA - Furtun industrial: furtun apa, furtun combustibil, aer, gaze
Link: www.furtunapa.ro
Adaugat: 19-Jan-2009
Descriere: EMSA - Furtun industrial: furtun apa, furtun abur si apa calda, furtun combustibil, furtun ulei, furtun acetilena, furtun oxigen, furtun benzina, furtun alimentar, furtun chimice, furtun vidanja, furtun cauciuc, furtun pvc, furtun abraziune

ERMETIC SD - ermetic.ro
Link: www.ermetic.ro
Adaugat: 27-Jun-2004
Descriere: S.C. ERMETIC SD s.r.l. Timisoara comercializeaza o gama larga de lanturi industriale si de ridicat, lanturi pentru conveioare si transmisii, chingi si sufe din poliester, echipamente de ridicat si manipulat, echipamente de ancorare marfuri, carlige, ocheti, chei de tachelaj, gambeti, puncte de ridicare, etc.

Eurobox.ro - Solutii Logistice
Link: www.eurobox.ro
Adaugat: 10-Jun-2006
Descriere: Solutii pentru transportul, depozitarea si manipularea marfurilor. Containere si paleti, cutii pentru toate industriile.

FIER VECHI
Link: www.fiervechi.4t.com
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: Achizitionam in vederea exportului fier vechi Colectam si valorificam deseuri metalice: fier vechi Oferim solutii pentru transport, dezmembrari, dezafectari si taiere profesionale

Foraj orizontal dirijat
Link: www.revivo.ro
Adaugat: 06-Nov-2005
Descriere: Servicii de foraj orizontal dirijat, consultanta si executie cu utilaje de ultima generatie.

Garnituri Industriale & Mase Plastice Performante
Link: www.perfectseal.ro
Adaugat: 08-May-2005
Descriere: Semifabricate bare, bucse,placi din: teflon, poliamida, PE,PVC,PP,PVDF, plexiglass; Tesatura din fibra de sticla impregnata cu teflon autoadeziva si simpla, placi de etansare, snururi, inele O, placi din cauciuc,chedere,etansari mecanice,metalice, valve PVC. Contact: perfect.seal@personal.ro; http://www.perfectseal.ro; 0264/260899 ; 270127 ; 0742 356031;

Garnituri.NET – garnituri industriale, stuturi filetate, reductii concentrice, flanse
Link: www.garnituri.net
Adaugat: 28-May-2006
Descriere: Garnituri.Net – Companie specializata in realizarea de garnituri industriale, garnituri sanitare, stuturi filetate, flanse, reductii, reductii concentrice in conformitate cu standardele internationale. Executam comenzi la specificatiile clientului

Geoexchange
Link: www.geoexchange.ro
Adaugat: 01-Apr-2003
Descriere: Societatea Romana GeoExchange

GOG METAL.ro
Link: www.gogmetal.ro
Adaugat: 30-Jul-2006
Descriere: SC GOG METAL SRL va ofera o gama completa de servicii din domeniul metalurgiei neferoase, firma noastra fiind un mare producator de bare bronz, lingouri, bronz bloc, bucsi, placi, tevi bronz, tuburi, cuzineti, lagare, bare alama, bare cupru, aliaj antifrictiune, aliaj de lipit, aliaj de lipit LP60 si multe altele. Apelati cu incredere la serviciile noastre, iar noi va vom oferi seriozitate si servicii complete.

GREEN COMP
Link: www.greencomp.ro
Adaugat: 27-Nov-2005
Descriere: GreenComp va ofera retele de aer comprimat din aluminiu marca Bugatti care cuprind: fitinguri, cuple rapide, tevi aluminiu, robineti etc., instalatii pentru producerea si tratarea aerului comprimat.

Harom
Link: www.harom.ro
Adaugat: 14-Feb-2009
Descriere: Harom International SRL activeaza ca intermediar ๎ntr-o larga paleta de domenii interdependente, ce apartin unor societati de renume mondial: -Procese de rafinaj, petrochimie si chimie – Axens / IFP Group Technologies, Hydro Chem a division of Linde Process Plant, ABB Cellier, Topnir, Le Gaz Integral -Catalizatori si adsorbenti pentru rafinaj, petrochimie si chimie – Axens / IFP Group Technologies -Fabrici modulare pentru producerea hidrogenului, methanol, CO/ CO2 -Utilaje si piese de schimb pentru rafinaj, petrochimie si chimie – Eaton, Manoir Industries, ABB Cellier, Milton Roy Mixin

Hollrom Impex
Link: www.hollromimpex.ro
Adaugat: 10-Jan-2006
Descriere: Hollrom Impex srl distribuie echipamente, accesorii si consumabile specifice celor 5 domenii de activitate ale sale: serigrafie, galvanotehnica, medii filtrare, circuite imprimate, platina si aliaje platinice.

INDA- echipamente electronice de putere, tractiune feroviara
Link: www.inda.ro
Adaugat: 19-Mar-2005
Descriere: Prin echipamentele sale de o inalta calitate si performanta, utilizand cele mai performante componente electronice din strainatate, INDA si-a impus traditia sa si se defineste ca un leader al tehnicii romanesti in proiectarea si producerea de echipamente electronice de putere.

Institutul de Cercetari pentru Hidraulica si Pneumatica
Link: www.ihp.ro
Adaugat: 30-Jan-2009
Descriere: INSTITUTUL DE CERCETARI PENTRU HIDRAULICA SI PNEUMATICA (IHP) din Bucuresti este o unitate cu profil de cercetare, proiectare si productie in domeniul hidraulicii si pneumaticii.

Intelpack - masinin de ambalat, dozat si cantarit
Link: www.intelpack.ro
Adaugat: 22-Jul-2007
Descriere: Intelpack ofera o gama larga de masini de ambalat, sisteme de catarire si dozare, conveioare, multihead weighers, masini de ambalat paleti etc

International Water Enterprise
Link: www.iwe.ro
Adaugat: 10-Jan-2006
Descriere: IWE comercializeaza o gama completa de accesorii pentru canalizare, bransament si contorizare destinate industriilor din domeniul apei.

Isobar| Firma instalatii frigorifice
Link: www.isobar.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Isobar, firma cu sediul in Iasi, este specializata in proiectarea, implementarea si intretinerea sistemelor profesionale de racire pentru industrie. Firma noastra va pune la dispozitiei centrale frigorifice, aplicatii pentru frig industrial, alimentar, tablouri de automatizare, izolatii termice.

KLUCSTO - comert cu utilaje, echipamente si piese de schimb
Link: www.klucsto.com
Adaugat: 17-Sep-2005
Descriere: S.C. KLUCSTO Mineral Processing S.R.L. este o societate cu capital mixt romano-german, specializata in comertul cu utilaje, echipamente si piese de schimb (noi sau second hand) destinate carierelor de piatra, constructiilor civile , drumuri si poduri.

Lumea Rulmentilor-Comercializam rulmenti
Link: www.eurobearingsworld.ro
Adaugat: 06-May-2007
Descriere: Euro Bearings World comercializeaza serii de rulmenti,rulmenti cu bile,rulmenti axiali.Va oferim din stoc produse SKF,URB,KOYO,RBR,TIMKEN precum si alte branduri!Livrare rapida oriunde in lume. Cumparam serii rulmenti,va oferim pret de top.

Masini de deformare - TVARECI STROJE
Link: www.forming-machines.com
Adaugat: 20-Nov-2006
Descriere: Masini de deformare: Masini de indoit sirme si tevi, prese (hidraulice, excentrice, transfer, caroserii auto) si automatizari, masini de roluit table si indoit profile, linii pt fabricat tabla ondulata si trapezoidala, masini de rulat filete.

Masini si utilaje industriale
Link: www.powerlift.ro
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: Powerlift, marcă a S.C. Auto Class s.r.l Piatra Neamt, este principalul distibuitor de maşini şi utilaje industriale din zona judetului Neamt.

Mecano Valmar - Masini si utilaje de ridicat si stivuit
Link: www.mecanovalmar.ro
Adaugat: 10-Jan-2006
Descriere: Firma Mecano Valmar comercializeaza electrostivuitoare noi si second hand din import. De asemenea, ofera la vanzare transpalete, carucioare, electrocare noi din import. Asigura o gama larga de accesorii si piese de schimb. Reconditioneaza utilaje second hand. Asigura service si garantie.

Metronom-B - Inchirieri si vanzari macarale
Link: www.metronomtm.ro
Adaugat: 26-Jun-2004
Descriere: Metronom-B SRL inchiriaza, vinde si repara macarale, automacarale, excavatoare si buldozere. Ofera reparatii curente si capitale, hidraulice, mecanice, electrice si electronice. Pregateste utilajele pentru autorizare ISCIR.


sponsored links

Total 99 linkuri
>>>>


This site uses Thumbshots previews