Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 162

Utilizatori ultima oră: 13

Total înregistraţi: 52,949
Facebook
Index |  Turism |  Rural


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Agentie de turism si cazare
Link: www.best-accommodation.ro
Adaugat: 17-Nov-2003
Descriere: Cazarea in pensiuni si apartamente private in regim hotelier este o alternativa avantajoasa fata de cazarea clasica in hotel. Best Accommodation va sta la dispozitie cu o gama larga de apartamente si case in zone centrale sau in imprejurimile pitoresti ale Brasovului.

Casa Marga:alegerea ideala pentru petrecera unei vacante de vis cu familia.
Link: www.maprezint.ro/casamarga/
Adaugat: 11-Sep-2004
Descriere: Casa Marga: alegerea ideala pentru petrecera unei vacante de vis cu familia. Comfort maxim: apa curenta,centrala gaze, baie cu cada. Apartamentul este compus din 3 dormitoare, living, terasa, baie. Mincaruri traditionale, celebrele soiuri de tuica, palinca si rachiu de mere sau prune.

Cazare in apartament semidecomandat in bran Brasov
Link: www.bran.brasov.home.ro
Adaugat: 01-Apr-2003
Descriere: CAZARE IN BRAN BRASOV Apartament semidecomandat! !!! 20% REDUCERE PENTRU CLIENTII FIDELI !!! PERSOANA DE CONTACT: Zabava Adrian, tel 0745383852, adi.zab@personal.ro, bran.brasov@home.ro VALABILITATE IN PERIODA: PRET CAZARE: 300.000/zi/camera sau 800.000/zi tot apartamentul. DESCRIERE: apartament cu 3 camere semidecomandat cu pat dublu, baie (cu gresie, faianta, apa calda non-stop), bucatarie complet dotata, hol; FACILITATI: acces la masina de calcat, de spalat, frigider, televizor color, cablu, loc de parcare, gratar, gradina; ALTE FACILITATI: acces restaurant, castelul la 10 min de mers pe jos, discoteca, internet linga castel, posta si magazinele aproape; INFORMATII SI REZERVARI: la 0745383852 sau la email: adi.zab@personal.ro, bran.brasov@home.ro !!! FOARTE IMPORTANT: nu va cerem avans, aceptam animale de companie!

cazare pensiuni moeciu agroturism bran rural
Link: www.cazare-pensiuni.ro
Adaugat: 12-Feb-2005
Descriere: cazare la pensiune de 3 margarete pensiuni cazare agroturism moeciu bran turism rural

Delta Dunarii - un paradis unic in Europa al faunei si florei.
Link: www.deltadunarii.home.ro
Adaugat: 31-May-2003
Descriere: Delta Dunarii - Un tinut exotic cu peste 1200 de specii de copaci si plante, cu cea mai bogata fauna ornitologica de pe continent (mai mult de 300 de specii, printre care colonii unice de pelicani) si ihtiologica (reprezentata de cam 100 de specii). Un paradis unic in Europa al faunei si florei.

Holidays Mania & Stres
Link: www.stres.ro
Adaugat: 21-May-2006
Descriere: Promovarea culturii rurale, a obiceiurilor si traditiilor locale pentru o mai buna imagine a ruralitatii romanesti in peisajul european si atragerii turistilor in zona.

Maramures, pensiuni, agroturism
Link: www.pensiuni.info.ro
Adaugat: 08-Aug-2004
Descriere: Maramures, Romania, pensiuni, agroturism

Obiective istorice
Link: www.obiectiveistorice.ro
Adaugat: 07-Feb-2009
Descriere: Obiective Istorice din romania - cel mai complet site de obiective-istorice, castele, manastiri, cetati, palate online

Oltenia de Sub Munte
Link: www.olteniadesubmunte.ro
Adaugat: 11-Mar-2007
Descriere: Site-ul de prezentarea a Olteniei de Sub Munte. Doriti sa aflati si sa vizitati frumoasa si putin cunoscuta zona de nord a Olteniei? Aflata la doar la 4h cu auto de la Bucuresti, 2,5h de Sibiu, 1,5h de Craiova, Oradea la aproximativ 9 ore, va asteapta pentru un sejur de explorari.

Pensiune ardeleană
Link: www.lobogo.ro
Adaugat: 29-Feb-2004
Descriere: Baile Homorod-Pensiunea Lobogo Localitate subalpină veche, cu băi de interes local de apă minerală, cu mai multe izvoare de apă minerală vestite (izvoarele Lobogó, Mária, Csorgó, Homoródi, Ilona, Fenyves).

Pensiunea La Izvoare
Link: www.bran-moeciu.com
Adaugat: 05-Jun-2005
Descriere: Pensiunea La Izvoare este localizata la Cheile Gradistei, la 8 km de Castelul Bran si la 3 km de soseaua nationala nr. 73 Brasov - Pitesti. Cuprinde vilele "Alexandra" si "Bogdan", cu 8 camere duble, 5 bai, sala de conferinte, sala de mese, camera de relaxare cu TV, terasa acoperita, loc de joaca, gratar.

Pensiuni Turistice
Link: www.pensiunituristice.ro
Adaugat: 10-Jul-2005
Descriere: Un loc in care iti planifica vacanta. Alegi pesniunea, faci rezervarea si ... gata. Poti pleca in vacanta.

Pensiuni-vile.ro – Turism rural si ecologic. Rezervari on-line
Link: www.pensiuni-vile.ro
Adaugat: 11-Sep-2004
Descriere: Pensiuni-vile.ro - Intoarcerea la Natura prin Oameni. Oferte de cazare pentru agroturism si ecoturism la mare, la munte, in delta si chiar in orase. Rezervari on-line

Portal dedicat agroturismului
Link: www.agroturismonline.ro
Adaugat: 12-Feb-2005
Descriere: Portal dedicat agroturismului care cuprinde locurile, informatiile generale legate de zona, caile de acces, conditiile de cazare, dotarile, serviciile oferite si posibilitatile de agrement, specialitatile culinare, precum si fotografii care ilustreaza toate acestea.

Siriu - Lunca Jaristei
Link: www.siriu-lunca-jaristei.cabanova.ro
Adaugat: 12-Mar-2008
Descriere: Siriul si imprejurimile sale. Lacul de acumulare, pescuit.

TurismRural.com
Link: www.turismrural.com
Adaugat: 02-May-2005
Descriere: Oferte de cazare la pensiuni din diferite zone ale tarii. Redescopera viata adevarata in mijlocul naturii, departe de cenusiul orasului!

Vacanta in Muntii Tarcu
Link: slatinicus0.tripod.com
Adaugat: 30-Dec-2003
Descriere: La poalele Muntilor Tarcu, Casa de vacanta Irina te asteapta cu mincare buna, camere primitoare si tot ce mai vrei pentru ca sa te simti excelent.

Westkarpaten
Link: westkarpaten.multiservers.com
Adaugat: 01-Apr-2003
Descriere: A destination for your holiday: The West Carpathian Mountains. Informations, services, reservations. Available in english, french and german.


sponsored links

Total 18 linkuri


This site uses Thumbshots previews