Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 107

Utilizatori ultima oră: 7

Total înregistraţi: 52,949
Facebook
Index |  Cariere |  Locuri de Munca


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Pro Civitas Company SRL - intermediere si calificare a fortei de munca, in tara si strainatate.
Link: www.procivitas.ro
Adaugat: 11-Feb-2005
Descriere: Companie de resurse umane si instruire profesionala autorizata sa sustina programe de formare profesionala, medierea muncii - tara si strainatate, sa ofere servicii de informare si consiliere.

1001 Locuri de munca
Link: www.1001-locuridemunca.ro
Adaugat: 10-Jul-2005
Descriere: Index al firmelor angajatoare din Romania. Propune linkuri selectionate, Top 10 Companii (actualizat saptamanal), forum.

Activitate suplimentara profitabila
Link: www.colaborare.ro
Adaugat: 22-May-2004
Descriere: Oportunitate de afacere profitabila cu produse din plante. Instruire, sprijin. Posibilitatea de lucru pe internet, e-business, cariera, bani, lucru la domiciliu, part-time, full-time.

addJobs.ro - Bursa locurilor de munca
Link: www.addjobs.ro
Adaugat: 17-Nov-2003
Descriere: addJobs.ro - Cel mai complex site de resurse umane, bursa locurilor de munca , baza de date cu cv-uri. Inscriere si nu rata jobul vietii tale.

Angajat.ro
Link: www.angajat.ro
Adaugat: 30-Oct-2005
Descriere: Cum se castiga cinstit bani pe internet! Te-ai saturat de atitia sefi!!!! Fii propriul tau sef!! Cistiguri garantate de pina la 500 $/LUNA. Cum?????? Prin inscrierea pe astfel de site-uri, veti fi platit pentru citirea de e_mail-uri publicitare;vizitarea de site-uri (accesarea unor bannere);inscrierea la alte site-uri unde se se castiga cu acest sistem. Daca doriti detalii scrieti-mi pe acest site . Nu aveti nimic de pierdut!!!!! Numai de cistigat!!! Totul depinde de voi!!!!

Anunturi de locuri de munca in Iasi
Link: www.iasijobs.ro
Adaugat: 12-Aug-2006
Descriere: Anunturi de locuri de munca din Iasi, proiecte, joburi cu jumatate de norma, cu norma intreaga si sezoniere.

Asamblari pixuri
Link: www.pixuri.iad.ro
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: munca la domiciliu. oferim peste 30 de domenii de lucru la domiciliu: asamblari pixuri, confectionat felicitari, tehnoredactare, si multe altele.

BizooJobs.ro - Peste 100.000 de firme au locuri de munca, joburi pentru tine
Link: www.bizoojobs.ro
Adaugat: 05-Feb-2008
Descriere: Cu BizooJobs.ro iti creezi un cont in numai 3 minute si incepi sa trimiti Cv-ul tau la peste 100.000 companii cu un singur click. E ridicol de simplu!

Borg Corp - Locuri de munca in strainatate
Link: www.infomunca.ro
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: Oferim locuri de munca in strainatate in diferite domenii.

Careerjet.ro - joburi pentru Romania
Link: www.careerjet.ro
Adaugat: 07-Feb-2009
Descriere: Careerjet motorul de cautare pentru joburi prin intermediul unei singure cautari se pot identifica locuri de munca de pe mii de site-uri din intreaga lume.

CASINO DEALERS TRAINING SCHOOL - SCOALA DE CRUPIERI CAZINOU
Link: www.vladydamas.ro
Adaugat: 20-Nov-2004
Descriere: Cursuri de initiere in meseria de CROUPIER, pregatire intensiva specializata pentru vase de croaziera, CURSURI DICE si consultanta gratuita in vederea obtinerii unui job pe CRUISE LINE SHIPS.

Cel mai complex portal de joburi din Romania!
Link: www.joburionline.ro
Adaugat: 05-Jun-2005
Descriere: Cel mai complex portal de joburi din Romania Oferte, Cursuri si Traininguri, Stiri media, Evenimente, Utile, Ultimile normative legislative, Voluntariat, Forum. Servicii gratuite pentru firme!

Consitalia.ro
Link: www.consitalia.ro
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: Agentia de munca temporara Consitalia srl L'agenzia per il lavoro interinale Consitalia srl Temporary work agency Consitalia srl

Consultia Pro Jobs - Crewing Agency
Link: www.crewing.consultia.ro
Adaugat: 18-Oct-2006
Descriere: Recrutam personal maritim brevetat si nebrevetat pentru toate tipurile de nave

Contracte Italia
Link: www.initalia.ro
Adaugat: 18-Oct-2006
Descriere: Este specializata pe selectie si plasare de personal sanitar in Italia: - Selectie personal sanitar; - Apostilari si traduceri documente; - Legalizari si supralegalizari documente; - Intocmire dosar; - Programari; - Asistenta pentru echivalarea studiilor; - Negocierea contractelor de munca; - Cursuri de limba italiana "Italiana pentru Personalul Sanitar" realizat de Universitatea din Craiova; - Asistenta pentru sustinerea examenului in IPASVI.

contractede munca in strainatate
Link: www.contracte-munca.ro
Adaugat: 16-Oct-2004
Descriere: agentie de impresariat artistic atestata de Ministerul Culturii ofera contracte de munca in strainatate pentru dansatoare

Delta HR Consult::Selectie personal::Consultanta::Training-Timisoara
Link: www.deltahrconsult.ro
Adaugat: 30-Oct-2005
Descriere: Delta HR Consult este o organizatie specializata in servicii de selectie de personal, consultanta in managementul resurselor umane si training.

Fair Spirit Shipping Ltd.
Link: www.fairspirit.com
Adaugat: 14-Oct-2004
Descriere: Romanian Crew Manning Agent, part of I.M.R.A. Group, supplying skilled & experienced Romanian Officers & Ratings for al type of vessels.

Find a Job - Deschide ochii si lasa pe alti sa iti caute job -ul potrivit pentru tine
Link: www.findjob.ro
Adaugat: 21-May-2006
Descriere: find a job - deschide ochii si lasa pe alti sa iti caute job -ul potrivit pentru tine

Gateway Trading Crewing
Link: www.gatewaytrading.ro
Adaugat: 02-Jun-2007
Descriere: Gateway Trading is a Crewing and a well founded recruitment agency from Romania, specialized in providing workforce throughout most of the countries around the World,leading the way to new areas of employment and work development Leading Romanian Recruitment & Crewing Agency, affiliated to Rotary Club Constanta - Rotary International, that covers mostly Oil & Gas Industry, Engineering, Constructions, Crew Manning, Health & Care, Hospitality, Admin & Secretarial, Sales & Accountancy and many others, as well.

Headhunters.ro
Link: www.headhunters.ro
Adaugat: 07-Dec-2003
Descriere: RECRUTARE & SELECTIE & PLASARE personal in strainatate, CONSULTANTA in gasirea unui loc de munca, TRADUCERI & TRANSLATII in/din orice limba si domeniu, legalizari si supralegalizari, APOSTILE HAGA acte stare civila, acte studii, acte medicale, acte angajare, acte emigrare. Detalii la tel. 021 3485153 sau 0744 35 66 35 si la www.headhunters.ro

HR FACTOR::LOCURI DE MUNCA ONLINE
Link: www.hr-factor.ro
Adaugat: 11-Jan-2006
Descriere: Portalul HR FACTOR promoveaza noi oportunitati de angajare pentru orice persoana aflata in cautarea unui loc de munca in tara sau strainatate, orice angajat dornic de avansare in cariera, si sustine companiile angajatoare in descoperirea celor mai bune talente.

HR PROFESSIONAL
Link: www.hr-professional.ro
Adaugat: 16-Jul-2006
Descriere: Hr Professional – servicii complete, profesionale si dedicate nevoilor specifice ale clientilor in sfera managementului resurselor umane. Hr-Professional acorda asistenta in vederea implementarii practice a competentelor dobandite prin programele de instruire; Hr-Professional acorda suport continuu in implementarea proceselor de resurse umane elaborate, oferind clientilor feedback permanent in demararea fiecarei etape; Hr-Professional pastreaza confidentialitatea proiectelor si solicitarilor clientilor sai.

Initial
Link: www.initialhr.com
Adaugat: 30-Oct-2005
Descriere: Firma Initial va ofera servicii profesionale atat in ceea ce priveste selectia celor mai potriviti candidati cat si evaluarea personalului, programe de eficientizare a personalului, implementarea unor sisteme de managementul performantei, trainining-uri

Inspectoratul Teritorial de Munca ALBA
Link: www.itmalba.ro
Adaugat: 20-Feb-2004
Descriere: Sit-ul oficial al Inspectoratului Teritorial de Munca Alba

ITex: IT&C recruitment and HR consultancy in Romania
Link: www.itex.ro
Adaugat: 12-Mar-2006
Descriere: Itex: IT&C recruiting and HR consultancy in Romania, technical evaluation of the candidate, consultancy in professional development, employee motivation

Joburi
Link: www.netjobs.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Joburi NetJobs.ro, locuri de munca. Adauga un job gratuit sau depune-ti CV-ul acum!

Locuri de munca
Link: www.onlinejobs.ro
Adaugat: 09-Jun-2004
Descriere: Onlinejobs.ro contine oferte si cereri locuri de munca in Romania si strainatate.

Locuri de munca
Link: www.locuri-de-munca.net
Adaugat: 08-Mar-2008
Descriere: Locuri de munca .NET - Portal de locuri de munca, Oferte de munca, Cereri de munca, Motor de cautare, Anunturi locuri de munca, Resurse umane, Catalog companii de recrutare

Locuri de munca , joburi
Link: www.jobstore.ro
Adaugat: 07-Feb-2009
Descriere: Site de recrutare online ce ofera angajatorilor un sistem simplu, eficient si gratuit de postare a anunturilor de angajare! Candidatii beneficiaza de suport pe tot parcursul procesului de angajare, avand la dispozitie sfaturile unora dintre cei mai buni directori de resurse umane!

Locuri de munca - Web-Careers.ro
Link: www.web-careers.ro
Adaugat: 30-Oct-2005
Descriere: Cariera ta pe primul plan. Oferte de locuri de munca in tara si in strainatate. Cautari avansate de oferte. Angajatorii pot posta ofertele de munca si pot efectua cautari avansate de CV-uri gratuit.

Locuri de munca cu salarii mari
Link: www.fantrans.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Locuri de munca cu salarii mari ; Cele mai bune site-uri de locuri de munca din localitatea dvs si din strainatate;Agentie fotomodele si agentii de recrutare personal;idei de afaceri; cursuri de recalificare; test de succes in cariera; Download CV-uri si acte resurse umane;

Locuri de munca in marile companii. CV in 3 minute.
Link: www.wowjob.ro
Adaugat: 30-Aug-2008
Descriere: Rapid, intuitiv si eficient, site-ul ofera joburi din toate domeniile.

Locuri de munca in strainatate
Link: www.munca-strainatate.blogspot.com
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: Locuri de munca in strainatate. Site-uri de recrutare forta de munca in strainatate. Joburi bine platite, angajari si contracte de munca in SUA si UE. Joburi in Italia, Spania, Franta, Germania, Belgia, Ungaria, Portugalia, etc.

Locuri de munca pentru studenti absolventi si tineri profesionisti
Link: www.hipo.ro
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: www.hipo.ro este un portal cu locuri de munca pentru studenti absolventi si tineri profesionisti. Portalul gazduieste cel mai mare targ de cariera: Angajatori de TOP si joburi de la cei mai atractivi angajatori din Romania. Sectiunea de cariera iti ofera sfaturi si modele de CV, modele de scrisoare de intentie, poti downloada modelul CV in format european.

Locuri de munca videochat legal
Link: www.studiolfc.ro
Adaugat: 05-Feb-2007
Descriere: Videochat legal angajeaza modele (Fete) plata saptamanala locuri de munca moderne Conditii lux (Aer conditionat, televizoare, filtre cafea, frigidere, e.t.c.) castiguri garantate carti de munca, locatii Slatina ,Craiova si Bucuresti (oferim si cazari) relatii la tel.0765.440.427

Manpower - jobs - careers
Link: www.canro-international.ro
Adaugat: 21-May-2008
Descriere: manpower - jobs - careers

Munca in strainatate COM INVEST/Work/Study Abroad
Link: www.com-invest.org
Adaugat: 25-Dec-2004
Descriere: Com Invest este o companie al carui principal obiect de activitate este “Selectia si plasarea fortei de munca”, iar prin programele oferite plaseaza studenti, absolventi de facultate, specialisti si persoane cu virsta pina in 40 de ani, in tari din intreaga lume. Programele oferite sunt: de munca (work&travel, seasonal work), culturale si schimb de experienta (training, au-pair), studiu, calatorie. Tarile vizate in mod special sunt SUA, UK, Australia, Germania, Spania, Olanda, Belgia si Franta.

Nan21.ro - Locuri de munca in Romania si strainatate.
Link: www.nan21.ro
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: Locuri de munca in Romania si strainatate. Angajatori , publicati anunturi , Candidati cautati job

Oferte cu locuri de munca
Link: www.multi-jobs.com
Adaugat: 24-May-2008
Descriere: portal de locuri de munca, joburi si oferte / locuri de munca pentru studenti si tineri profesionisti.

Oferte locuri de MUNCA LA DOMICILIU
Link: www.primplan.ro
Adaugat: 24-Mar-2003
Descriere: Primplan.ro-Castigi usor pana la 5.000.000 lei lunar doar completand niste formulare. Lucrezi acasa, total independent pentru un venit suplimentar de milioane. Inscriere GRATUITA. Alte joburi si oportunitati de afaceri, concursuri cu premii.

P.R.S. Limited
Link: www.prs.ro
Adaugat: 07-Dec-2003
Descriere: P.R.S. Limited represents a subsidiary of I.M.R.A. Group of Companies that handle Recruitment & Staffing projects within Hospitality, Health & Care, Construction, Engineering and Sales vacancies.

Palmer Consult - International Recruitment Co.
Link: www.palmer-consult.com
Adaugat: 18-Dec-2004
Descriere: Oferte locuri de munca pentru strainatate in toate domeniile (hotelier, sanatate, management, IT, constructii si altele), programe pentru tineret (au-pair), aplicare on-line, sfaturi, informatii utile….

Pesma Consulting - Locuri de munca in strainatate - Jobs abroad - Au-pair
Link: www.pesma.ro
Adaugat: 10-Jan-2006
Descriere: Pesma Consulting: Locuri de munca in strainatate. Jobs abroad. Emplois a l'etranger. Au pair Are you looking for a job? Are you dissatisfied with your current job? Are you dreaming of a job abroad?

Professional
Link: www.professional.euxin.ro
Adaugat: 12-Mar-2006
Descriere: Professional - servicii complete de resurse umane, joburi, recrutare, testare, selectie si plasare personal, administrarea personalului, executive search, training, audit organizational.

Public Euroconsulting – Specialistul tau in recrutare
Link: www.publiceuroconsulting.ro
Adaugat: 15-Sep-2007
Descriere: Agentie de Resurse Umane din Oradea, care ofera solutii complete de personal, in toate domeniile de activitate. PE va pune la dispozitie specialisti in Finante, Contabilitate, Banci, Marketing si Vanzari, Domeniul Juridic, Resurse Umane etc

Rodnig - crewing and recruitment agency
Link: www.rodnig.com
Adaugat: 08-May-2005
Descriere: Activity of our agency is oriented to the work not only with specialists with high qualification, who have practical experience in various spheres of activities and knowledge of several foreign languages, but also with workers, who are ready for hard work

Rooks - Recruitment & consulting
Link: www.rooks.ro
Adaugat: 20-Nov-2004
Descriere: Recruitment of the Romanian catering staff for work placements in the U.K.

Rowork - Locuri de munca, anunturi joburi
Link: www.rowork.ro
Adaugat: 16-Aug-2009
Descriere: Joburi in Romania. Portal cu anunturi locuri de munca disponibile. Inscriere gratuita pentru companii / angajatori si pentru cei care cauta un loc de munca. Oferte si cereri de angajare la zi.

Selectare si plasare de forta de munca pentru hoteluri si restaurante!
Link: www.jobresthotel.com
Adaugat: 05-Jun-2005
Descriere: Jobresthotel le ofera clientilor parteneri din România si din Franta, dar si din Europa un seviciu personalizat " ŕ la carte " care le permite gasirea unui personal calificat si selectionat cu grija. Jobresthotel are ca obiectiv punerea in legatura a salariatilor indiferent de nivel si de specializare din sectorul industriei hoteliere si al restauratiei cu primele societati din domeniu in special din Romania si Franta, dar si din Europa. Serviciile Jobresthotel va vor ajuta sa : Reduceti costurile si timpul de recrutare per angajat Cresteti calitatea si numarul de CV-uri primite la un anunt Administrati CV-urile si comunicarea cu aplicantii dintr-un singur loc Promovati compania dvs si oportunitatile de cariera oferite Jobresthotel este un serviciu profesional adaptat pentru recrutarea de profesionisti din domeniu Jobresthotel este o solutie mai eficienta decât ziarele! Publicarea ofertelor de munca pe Jobresthotel va va aduce direct candidatii tinta, decât prin publicarea de anunturi în ziar, fiind în acelasi timp mai putin costisitoare.


sponsored links

Total 56 linkuri
>>>>


This site uses Thumbshots previews