Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 110

Utilizatori ultima oră: 13

Total înregistraţi: 52,955
Facebook
Index |  Afaceri si Comert |  Prestari servicii


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
A&J Expert Service
Link: www.anj-expertservice.com
Adaugat: 12-Feb-2005
Descriere: A&J Expert Service este o firma inovatoare de servicii, bazată pe o echipă virtuală de experţi din diferite domenii. Cunoştinţele combinate ale acestei echipe sīnt puse īn serviciul Dvs. pentru a răspunde la orice īntrebare pe care o puteţi avea referitoare la firmele romāneşti, fiscalitatea din Romānia, amănunte legislative etc, precum şi la ce vă puteţi aştepta din punct de vedere al legislaţiei economice īn momentul aderării Romāniei la Uniunea Europeană. Combinăm atenţia personală pe care o poate acorda o firmă mică cu posibilitatea de adaptare la mărimea proiectului şi suflul de experienţă al unei firme mai mari. O echipă de translatori si interpreţi din diferite limbi vă stă la dispoziţie pentru traducerea documentaţiilor si translatarea discuţiilor Dvs. A&J Expert Service vă poate ajuta īn mod specific dacă aveţi nevoie de un plan de afaceri pentru obţinerea unei finanţări externe, un plan de afaceri pentru a-l prezenta unei bănci, unui partener, client sau unui licenţiator. De asemenea, echipa noastră poate să efectueze analize ale pieţei īn vederea fundamentării deciziilor Dvs. Pentru mai multe amănunte, vă invităm să accesaţi site-ul : www.anj-expertservice.com, sau vă răspundem cu plăcere la orice īntrebare la numerele de telefon: 0267-314686 sau 0723 642356.

AC&CA consultanta protectia muncii, resure umane
Link: www.ac-ca.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: AC&CA Consulting Services ofera servicii de consultanta in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca, resurse umane, cursuri formare profesionala, permise de munca, managementul calitatii, servicii audit securitate si sanatate in munca

ANTOANETTE SERVICES Baby sitter, Menajere, bona, menajera, babysitter
Link: www.ajutormenaj.ro
Adaugat: 20-Nov-2006
Descriere: Agentie de recrutare si plasare personal casnic. Ghid pentru alegerea baby-sitter-ului. Afla tot ce trebuie sa stii despre alegerea unei bone sau a unei menajere. Gaseste pentru copilul tau babysitter ul perfect

Aripile succesului in afaceri
Link: www.andrewcons.ro
Adaugat: 28-Aug-2004
Descriere: Ajutorul pe care il cautati pentru succesul afacerii voastre. Succes ce vi se ofera prin servicii IT, servicii de management si marketing, webdesign, machetari grafice, etc...

AttoSOFT - Programeaza succesul
Link: www.attosoft.ro
Adaugat: 14-Mar-2004
Descriere: Aplicatii moderne dedicate operatiunilor contabile, comerciale, management, productie, personal salarizare, mijloace fixe. Astazi, programele AttoSOFT au devenit unelte de lucru indispensabile in toate compartimentele firmelor client.

Bone si Menajere
Link: www.bonesimenajere.ro
Adaugat: 09-Dec-2007
Descriere: Primul portal de profil din Romania cu director agentii babysitting, firme de curatenie, cereri online, anunturi, articole, bone (babysitter), menajere, ingrijire batrani, gradinite, locuri de joaca, petreceri, drepturile copiilor, clinici si cabinete copii

BrainActive Market Research
Link: www.brainactive-mr.com
Adaugat: 22-Oct-2009
Descriere: Furnizor de servicii generale de cercetare de piata, cu accent pe colectarea de date prin intermediul propriei platforme online.

Bratari de identificare
Link: www.wristland.ro
Adaugat: 14-Feb-2009
Descriere: Produsul se poate angaja nemaipomenit la organizatiile cu sisteme de intrare cu bilete pentru filtrarea neplatitorilor si pentru distingerea diferitelor legitimitati Se poate folosi la promotii, actiuni insipatoare, si servicii all inclusive.

Casa de amanet
Link: www.case-de-amanet.eu
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Casa de amanet Amaneto va ofera imprumuturi rapide in bani, in cele mai avantajoase conditii din oras,garantii aur electronice, telefoane mobile,etc.

DANALIS S.R.L.
Link: www.danalis.ro
Adaugat: 26-May-2003
Descriere: Grupul de firme DANALIS proiecteaza si executa instalatii termice, instalatii gaze, instalatii sanitare, constructii metalice.

Declaratia intrastat
Link: www.acila.ro
Adaugat: 14-Feb-2009
Descriere: Acila, comisionar vamal in Timisoara, realizeaza completarea si expedierea de declaratie intrastat pentru firmele de import-export. Serviciul de comisionar vamal si declaratie intrastat este realizat de specialisti cu experienta in domeniu.

DECORATIUNI CU BALOANE
Link: www.balonul-roz.ro
Adaugat: 17-Nov-2003
Descriere: Universul tau ROZ. Decoratiuni cu baloane. Calitate, promptitudine, profesionalism. Decoram pentru orice fel de eveniment. Preturi avantajoase!

Deratizare Timisoara
Link: www.exterminator.ro
Adaugat: 14-Feb-2009
Descriere: Deratizare Timisoara ofera servicii de deratizare in Timisoara. Te scapam de rozatoare prin deratizare. Deratizare Timisoara – Aliatul tau, dusmanul lor

Deratizari, dezinfectii, dezinsectii de la Aderamed Oradea
Link: www.aderamed.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: deratizari, dezinfectii si dezinsectii de la aderamed srl din oradea. daca aveti nevoie de servicii profesionale de deratizare, dezinfectii si dezinsectii apelati cu incredere la noi.

ECOCHEM SA:::
Link: www.ecochem.ro
Adaugat: 17-Nov-2003
Descriere: ECOCHEM este importator si/sau distribuitor de produse de uz fitosanitar si pentru alte firme straine de prestigiu īn domeniu, BAYER Cropscience, MAKHTESHIM-AGAN-IRVITA, UNIROYAL CHEMICAL, SYNGENTA etc. ECOCHEM este una dintre principalele firme distribuitoare pentru producatorii importanti din Romānia OLTCHIM SA, ALBORIA, etc.

Fey Electronic
Link: www.fey.ro
Adaugat: 26-Feb-2005
Descriere: Prestari servicii in domeniile electronica, automatizari, web design

Foto & Video
Link: www.fotoxpert.3x.ro
Adaugat: 20-Nov-2006
Descriere: Fotografii si Filmari Video cu aparatura digitala profesionala. Cununie Civila si Religioasa, Nunta, Botez si alte ocazii! Galerie Internet cu cele mai reusite fotografii. www.fotoxpert.3x.ro

IMSAT PROIECT SA retele de cabluri, accesorii cabluri, conectica, mansoane
Link: www.imsatproiect.ro
Adaugat: 11-Feb-2006
Descriere: IMSAT PROIECT SA are o experienta de peste 40 de ani in montaj de retele de cabluri in complexe industriale si instalatii energetice, cabluri si accesorii de cabluri la standarde de calitate internationala pentru operatorii de retele si constructii de specialitate, inclusiv Centrala Nucleara Cernavoda.

Jocuri de artificii :: Efecte pirotehnice
Link: www.jocurideartificii.ro
Adaugat: 06-Nov-2004
Descriere: S.C. Eva S.R.L. Iasi este principalul dumneavoastra colaborator in ceea ce priveste executarea focurilor de artificii si a efectelor pirotehnice profesionale.

Lead Resurse Umane
Link: www.lead.ro
Adaugat: 25-Dec-2004
Descriere: LEAD Resurse Umane este o companie romana , care furnizeaza servicii dedicate in domeniul managementului resurselor umane. In cei 2 ani de la lansare, LEAD Resurse Umane a inregistrat o crestere continua a cotei de piata, castigand statutul de furnizor de īnalta calitate, atat pentru segmentul de Training cat si pentru cel de Recruitment.

Lycos Courier
Link: www.lycoscourier.ro
Adaugat: 10-Jul-2005
Descriere: Prima posta privata din vestul tarii - aplica sistemul american de furnizare a serviciilor postale, reducandu-se timpul de distribuire de 2-3 ori fata de sistemul clasic. Livrari trimiteri postale; distribuire materiale publicitare, ziare, reviste, cataloage; contractare abonamente presa.

M.T. TRADE GROUP SRL:::
Link: www.mttrade.ro
Adaugat: 21-Mar-2004
Descriere: M.T. TRADE GROUP SRL este lider national in importul si distributia articolelor promotionale in Romania. Principalele articole pe care le importam sunt: pixuri, brichete, brelocuri, ceasuri de birou si perete, seturi pix + stilou si multe alte articole ce pot fi inscriptionate (personalizate).

Magic Party Planner
Link: www.magic-party.ro
Adaugat: 11-May-2003
Descriere: Agentie specializata in organizare si coordonare de evenimente de la A la Z: aniversari, petreceri, petreceri pentru copii,nunti,evenimente corporate, receptii, seminarii, conferinte, prezentari si lansari de produse, lansari si aniversari de firme, artificii, focuri de artificii, decoruri cu baloane si flori, etc.

Media Trans & Doran Company
Link: www.mtdc.lx.ro
Adaugat: 10-Jun-2006
Descriere: Media Trans & Doran Company executa sapaturi santuri la cele mai mici preturi

Multiplicare si printare pe suporturi media: business card, minicd, cd
Link: www.mediacd.ro
Adaugat: 07-Nov-2004
Descriere: Prezentari multimedia, printare-multiplicare bizcard, minicd, CD, personalizare cd, web design, Mediacd, media image solutions, media, image, solutions, cd print, cd, printcd, bizcard, businesscard, carte vizita, web design, multimedia, 360 grade, miniCD, cd standard, cd 700MB, site, creatie, pagina, imagine, album, foto, photo, prezentare, presentation, catalog, catalogue, virtual, digital, marketing, flash, cd printabil, minicd printabil, bizcard printabil, personalizare bizcard, 3D, prezentari, flash

NRI- acceptoare de monede si sisteme electronice de plata
Link: www.nri.ro
Adaugat: 08-May-2005
Descriere: Sisteme de plata moderne, acceptoare de monede cu si fara sistem de plata a restului pentru automate de vanzare, tonomate, automate de cafea, de tigari, slot machines, telefoane, etc, plata prin chip-card, securitate sporita, gama diversificata de servicii.

OFERIM SERVICE PRODUSELOR ELECTROCASNICE IN SIBIU
Link: iceberg-frig-service.cabanova.ro
Adaugat: 20-Oct-2006
Descriere: Oferim service de calitate produselor electrocasnice in jud.Sibiu si imprejurimi la cele mai mici preturi .Pentru relatii suplimentare scrieti la adresa iceberg_service@yahoo.com,lasati adresa dumneavoastra de e-mail sau nr.de telefon si veti fi contactati de noi

Oferta completa pentru organizarea de evenimente,petreceri
Link: www.petrecere.ro
Adaugat: 17-Nov-2003
Descriere: Aveti de organizat o petrecere? Lasati profesionistii s-o faca!

POLYGON TRADING SRL:::
Link: www.polygon.ro
Adaugat: 17-Nov-2003
Descriere: Firma POLYGON TRADING SRL este unul dintre primii furnizori de scule si echipamente pentru reparatii, īntretinere si montaj, fiind reprezentanta exclusiva a mai multor firme de profil.

Primosal
Link: www.primosal.ro
Adaugat: 19-Oct-2006
Descriere: 1. dezinsectie -dezinsectie interioara prin pulverizare de substante insecticide de soc si de remaneta; -dezinsectie interioara folosind metoda gelului pentru remanenta indelungata; -dezinsectie exterioara folosind generatori de ceata, care dezvolta substanta de lucru pe inaltime si lungime. 2. dezinfectie -prevenirea aparitiei si distrugerea germenilor patogeni si vectorilor de infectie 3. deratizare asiguram distrugerea coloniilor de rozatoare prin metode chimice si non-chimice asupra intregii colonii stabilite intr-o zona. 4. alungare pasari oferim solutii pentru creearea unui mediu neprietenos pentru orice categorie de pasari, inhiband stabilirea asupra obiectivului dumneavoastra fara a le rani. 5. tratamente anti-incendiu oferim tratamente de ignifugare a lemnului si de torcretare a structurilor metalice, pentru prevenirea incediilor violente 6. tratamente lemn tratamente asupra lemnului in semnul maririi rezistentei si a riscului de atac biologic

PrintCD: Tiparire CD, Personalizare CD, Bizcard CD, Multiplicare CD, Echipamente multiplicare CD/DVD
Link: www.printcd.ro
Adaugat: 17-Nov-2003
Descriere: Servicii profesionale de tiparire full color, de inalta rezolutie a formatelor foto, grafica si text direct pe fata unui CD. Oferim echipament performant de tiparire/multiplicare CD.

Protectia Muncii
Link: www.securitatea-muncii.ro
Adaugat: 23-Feb-2007
Descriere: Asiguram servicii de consultanta si asistenta manageriala de specialitate in probleme de securitate si sanatate in munca, resurse umane si personal, PSI. Legislatie protectia muncii.

Protectia Muncii Constanta
Link: www.ssim.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: S.C. Rogialex S.R.L. ofera consultanta in: protectia muncii(sanatate si securitate in munca), evaluarea riscurilor, prevenirea si stingerea incendiilor (psi) in judetul Constanta si judete apropiate

Reparatii frigidere montaj aer conditionat
Link: www.reparatii-frigidere.wgz.ro
Adaugat: 16-Aug-2009
Descriere: Executam Reparatii frigidere, congelatoare, combine frigorifice, Lazi Frigorifice, intretinere lunara Sisteme de climatizare pentru societati comerciale orice model Garantie 24 luni. Montaj Service Aer Conditionat,vanzari aparate aer conditionat clasa A la cele mai mici preturi Transport la Domiciliu. Program NON-STOP

Resurse umane
Link: www.c2r.ro
Adaugat: 27-Sep-2004
Descriere: C2R are puncte de contact in orasele reprezentative romanesti si o puternica orientare catre noile tehnologii de comunicare avand ca baza Internet-ul, in masura sa permita propriilor clienti sa-si optimizeze propriile activitati. C2R a fost fondata in 2004 de un grup de specialisti cu experienta nationala si internationala, dezvoltata in organizatii atat multinationale cat si romane, dedicate internationalizarii. C2R vrea sa fie un "club de suport pentru afaceri”, adica sa-i sprijine pe intreprinzatorii ce doresc sa opereze in Romania intr-o atmosfera eficienta, productiva dar in acelasi timp placuta.

Salubritate, colectare si transport deseuri menajere, servicii de vidanjare
Link: www.comprest.ro
Adaugat: 18-Oct-2006
Descriere: Colectare si transport deseuri menajere, industriale asimilabile, deseuri incomode. Servicii de vidanjare. Amenajare si intretinere zone verzi, salubrizare stradala. Mobilier urban si de gradina. Confectionare si montare indicatoare de circulatie, marcaje rutiere.

Sign1
Link: www.sign1.ro
Adaugat: 27-Jun-2004
Descriere: Imaginea companiei este completata prin placile de orientare de pe si din interiorul cladirii sau a standului de prezentare sau a produsului care trebuie etichetat si personalizat."

SOLUTII PROFESIONALE LA CHEIE ANTIINCENDIU
Link: www.ferrado.ro
Adaugat: 30-Jul-2006
Descriere: NOI OFERIM SOLUTII COMPLETE PE LINIE PSI: -intocmire documentatii in vederea autorizarii spatiilor; -proiectare,instalare,service

Toi Toi & Dixi
Link: www.toi-toi.ro
Adaugat: 31-Jan-2003
Descriere: Inchiriere & intretinere de cabine de toaleta ecologice mobile

Utilaje pentru spalatorii.
Link: www.utilaje-spalatorii.ro
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: Compania MININIFO ROM comercializeaza si presteaza servicii de intretinere pentru utilaje profesionale pentru spalatorii.

WEBERS Proiect srl
Link: www.webers.ro
Adaugat: 07-Nov-2004
Descriere: WEBERS Proiect SRL. Proiectare si consultanta in domeniul instalatiilor termice, ventilare si sanitare.

Work Security Consulting
Link: www.protectia-muncii.com.ro
Adaugat: 28-Jul-2008
Descriere: Work Security Consulting (Bucureşti, Romānia) oferă consultanţă īn domeniul securităţii şi sănătăţii muncii (protecţia muncii), dispunānd de īntreaga logistică şi materialul informativ actualizat.


sponsored links

Total 42 linkuri


This site uses Thumbshots previews