Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 106

Utilizatori ultima oră: 1

Total înregistraţi: 52,892
Facebook
Index |  Amenajari Case si Constructii |  Amenajari interioare


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
1001case
Link: www.1001case.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Director online de oferte de vanzare produse din domeniul constructiilor, al amenajarilor interioare si al produselor electronice si electrocasnice.

AMENAJARI INTERIOARE
Link: www.zugraveli.home.ro
Adaugat: 23-Feb-2007
Descriere: Realizam : amenajari interioare, zugraveli, placari gresie & faianta, montaj parchet laminat, rigips, termoizolatii, izolatii, decoratiuni interioare, amenajari apartamente, instalatii electrice & sanitare.

amenajari interioare
Link: www.firma-amenajari-interioare.com
Adaugat: 07-Feb-2009
Descriere: Firma noastra de amenajari interioare va ofera o gama completa de servicii - renovari, zugraveli, montaj faianta/gresie, etc.

Amenajari Interioare
Link: www.amenajez.ro
Adaugat: 22-Oct-2009
Descriere: Vei gasi idei practice despre amenajari interioare, ce mobila sa alegi, cum sa montezi cada in baie, cum se pune gresia, faianta dar afli si despre decoratiuni interioare, vezi poze cu amenajari interioare sau imagini video.

Amenajari interioare complete - Ursei Design
Link: www.ursei.ro
Adaugat: 18-Mar-2006
Descriere: Ursei Design - amenajari interioare complete prin productie de mobilier la comanda, oferte de saltele, electrocasnice, ferestre si usi PVC, usi de interior si de intrare, instalatii sanitare, termice, electrice, placari, rigips, zugraveli interioare

Amenajari interioare si exterioare
Link: www.aecgrup.ro
Adaugat: 28-Aug-2004
Descriere: Amenajari interioare si exterioare, montaj gresie si faianta, parchet, gips carton,instalatii sanitare si electrice.

Amenajari interioare si exterioare
Link: www.amenajarii.com
Adaugat: 29-Jun-2008
Descriere: Amenajari interioare si exterioare - Aici gasesti poze cu bai, dormitoare, living-uri, bucatari; stiri si multe alte lucruri interesante despre amenajarea locuintei.

Amenajari interioare si proiectare de arhitectura
Link: www.tramontana.ro
Adaugat: 06-Dec-2001
Descriere: Arhive compactabile, pereti departitori ficsi sau culisanti, pardoseli flotante, sisteme de arhivare, mobilier de birou, linii directoriale si operationale.

Amenajari interioare zugraveli placari gresie faianta, rigips,
Link: www.amenajari-locuinte.ro
Adaugat: 13-Nov-2005
Descriere: amenajari interioare zugraveli, finisaje interoare, placari gresie faianta, rigips, instalatii sanitare si electrice la cele mai mici preturi

AMENAJARI INTERIOARE, TAMPLARIE ALUMINIU SI PVC, PARDOSEALA FLOTANTA
Link: www.bogdesign.ro
Adaugat: 15-Sep-2002
Descriere: firma cu capital integral privat, executam orice tip de tamplarie de aluminiu, PVC, pardoseala tehnica suprainaltata, acoperiri de terase si piscine cu pereti flotanti sau ficsi, usi glisante, usi antifoc, usi de garaj, usi industriale, amenajari interioare, tavane false, placari alucobond, placari cu gips carton, pereti cortina,

Arboreetum::Parchet lemn
Link: www.arboreetum.ro
Adaugat: 25-Dec-2004
Descriere: Arboreetum, din Timisoara, produce, comercializeaza si monteaza parchete din lemn (Stejar, Frasin, Salcam, Ulm) masiv si melaminat.

Artex Ploiesti
Link: www.artexpl.com
Adaugat: 09-Jul-2005
Descriere: S.C. "ARTEX" S.C.C.A. Ploiesti este persoana juridica romana, infiintata in luna martie a anului 1991. Principala noastra specializare o constituie executarea de covoare innodate manual, covoare manuale romanesti, macrameuri, tricotaje manuale si tesaturi din cotton 100%. La cerere societatea noastra asigura partenerilor interni si externi produse unicat avand colorit si desene originale. Clientul are posibilitatea de a alege din colectie un produs si de a-l urmari pe tot parcursul executarii acestuia.

Azzurro Construct - usi de interior, usi intrare, glasvande, mobila la comanda
Link: www.acmob.ro
Adaugat: 16-Jun-2007
Descriere: Usi de interior, mobila la comanda, montaj, usi lemn, furnir, culisante,de exterior, tocuri, birouri, dormitore ,bucatarii

Balustrade Design - balustrade inox
Link: www.balustrade-design.ro
Adaugat: 10-Mar-2008
Descriere: Firma Noastra executa si monteaza balustrade, scari si accesorii din inox

Birou de Ahitectura Pintilie
Link: www.bap.ro
Adaugat: 29-Feb-2004
Descriere: Birou de Arhitectura Pintilie ofera servicii de proiectare de constructii civile la un standard inalt de calitate.

Birou de Arhitectura Guarneri Design
Link: www.guarneridesign.4t.com
Adaugat: 18-Jan-2004
Descriere: Vrei sa construiesti, sa amenajezi sau sa faci o extintere la o constructie deja existenta ? Firma Guarneri Design te ajuta oferindu-ti gama de servicii complete pentru ca proiectul pe care ti l-ai propus sa fie realizat. Tarife avantajoase.

Blog cu stiri actualizate despre amenajari interioare, exterioare, mobile, materiale de constructii
Link: www.amenajari-interioare.eu
Adaugat: 10-Jun-2006
Descriere: Site cu stiri despre amenajarile interioare, amenajarile exterioare, mobile, instalatii, materiale de constructii, design ambiental, gresie faianta, parchet, usi, geamuri termopan, obiecte sanitare, covoare, perdele, spoturi luminoase, decoratiuni interioare, plante si obiecte decorative

Bosfor Trading
Link: www.bosfor-trading.com
Adaugat: 20-Feb-2007
Descriere: importa si distribuie chiuvete de inox,obiecte sanitare, fenorerie si sisteme de incuietori.

C-Deco finisaje de lux
Link: www.c-deco.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: parchet laminat, stratificat, mosaic lemn, parchet piele naturala, lambriuri lemn, profile decorative, cornise, plinte, ancadramente pereti, rozete, coloane decorative, pilastrii, tapet

Calenda group Productie mobila paturi si divanuri paturi transformabile
Link: www.calendagroup.com
Adaugat: 26-Jan-2006
Descriere: Productie made in Italia de mobila-pat salveaza spatiu , paturi in perete, rabatabili, divanuri, fotolii-pat in dimensiuni De o persoana, matrimonial, extralarge. Productie –vinzare de dulapuri si monoblocuri –bucatarii inchise cu usi glisante Transporturi rapide in toata lumea

Camere Copii
Link: www.camerecopii.ro
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: Executam picturi pe pereti in camera copiilor dumneavoastra la cel mai inalt nivel artistic.Va asteptam pe site!

Casa Online
Link: www.casaonline.ro
Adaugat: 06-Nov-2005
Descriere: Catalog online al firmelor si produselor din domeniul amenajarilor interioare si exterioare

Casanova Arhitect
Link: www.casanova-arhitect.ro
Adaugat: 26-Jan-2006
Descriere: Casa Nova servicii complete: proiectare, contructii, design, amenajari interioare, mobilier unicat.

Ceramica Viorel Frigura
Link: www.viorelfrigura.horezuonline.ro
Adaugat: 08-May-2005
Descriere: Site de prezentare pentru un ceramist de exceptie.Lucrari traditionale din zona Horezu sau moderne pentru decoratiuni interioare.

Class Bambus – Parchet de bambus
Link: www.classbambus.ro
Adaugat: 09-Dec-2007
Descriere: Furnizor de parchet de bambus, o alegere inspirata, de bun gust si nu in ultimul rand, prietenoasa cu mediul inconjurator. Class Bambus este un nou reper in domeniul pardoselilor exotice.

Constructii
Link: www.mcfleaderconstruct.ro
Adaugat: 01-Jul-2006
Descriere: Amenajari interioare, Constructii

Constructii si Amenajari
Link: www.vladysart.ro
Adaugat: 08-Aug-2004
Descriere: Constructii la rosu sau la cheie,amenajari interioare la standarde occidentale, betoane, zidarii, tencuieli, gleturi, zugraveli, montaj faianta si gresie, montat centrale termice, instalatii electrice si sanitare, structuri si scafe rigips

Constructii si amenajari interioare
Link: www.high-construct.ro
Adaugat: 07-Feb-2009
Descriere: Societate ce ofera servicii de amenajari interioare, zugraveli, montaj gresie-faianta, parchet, placari cu rigips, pereti rigips, montaj usi, zidarie caramida-bca, instalatii electrice si sanitare.etc.

Cooperativa Mobila si Tapiterie
Link: www.mobila-tapiterie.ro
Adaugat: 07-Dec-2002
Descriere: ..::Atnenee Palace Hilton, Intercontinental, Sala Palatului, Cotroceni... amenajri interioare facute de noi,traditie si dedicare, experienta si design, stil si rafinament...

Corpuri de iluminat - LAVADO
Link: www.lavado1.3x.ro
Adaugat: 21-Nov-2004
Descriere: Corpuri de iluminat LAVADO. Prezentare generala, detalii tehnice, domenii de utilizare.

Costa Mit parchet stratificat transport si monataj gratuit
Link: www.costamit.ro
Adaugat: 26-Jan-2003
Descriere: Costa Mit comercializeaza parchet stratificat ,parchet laminat oferind clientilor transport si montaj gratuit. Vindem , montam , raschetam ,lacuim parchet clasic .

Creativi la milimetru
Link: www.mmdesignstudio.ro
Adaugat: 09-Dec-2007
Descriere: MM Design Studio va ofera servicii de proiectare 3d, design interior,lucrari de arta, decorare pana la ultimul detaliu, creativitate si bun gust, o atmosfera inovativa si personala.

DECO DESIGN INTERIOR
Link: www.decodesigninterior.com
Adaugat: 19-Oct-2006
Descriere: -DECO DESIGN INTERIOR- Amenajari interioare , Consultanta , Proiectare , Mobilier , Decoratiuni , Urmariri de santier .

DECOR CAMERE COPII
Link: www.pentrucopil.com
Adaugat: 07-Feb-2009
Descriere: Pictam peronajul preferat pe peretii camerelor de copii/bebelusi in termen scurt si al preturi accesibile. Reduceri consistente pentru lucrari mari(gradinite, locuri de joaca, cluburi...). De asemenea executam pictura de orice gen si cu orice destinatie (birouri, baruri, casinouri, livinguri, dormitoare, bai, sali conferinte, sali sport...) Va invitam sa vizitati portofoliul destinat copiilor pe www.pentrucopil.com sau sa ne contactati la nr de tel 0729 295 299

Decorama Romania
Link: www.decorama.ro
Adaugat: 08-Aug-2004
Descriere: tapet, autocolante, placi pentru tavan, parchet laminat, lambriuri, vopsea, covoare Belgia, ustesile pentru renovare, mobila, materiale de constructii, amenajari interioare, renovare, decoratiuni

Decoratiuni lucrate manual
Link: www.handmadeart.ro
Adaugat: 14-Feb-2009
Descriere: Decoratiuni, cadouri corporate, ceramica pictata manual, mobilier pictat, team building, amenajari interioare, arta, rame foto, ceainice, cercei, oglinzi, sculpturi

Design ambiental, industrial si grafic
Link: cido.home.ro
Adaugat: 30-Jan-2004
Descriere: Design ambiental, industrial si grafic

Design Construct
Link: www.dorinconstruct.ro
Adaugat: 26-Jan-2006
Descriere: Design Construct are un singur scop: sa va ofere ce este mai bun din punct de vedere al calitatii, serviciilor si rezistentei in timp in domeniul constructiilor civile si al amenajarilor interioare.

Design interior - Rynal
Link: www.rynal.ro
Adaugat: 16-Aug-2009
Descriere: Design Interior | RYNAL Design - echipa de designeri profesionisti specializati in reamenajari, consultanta in alegerea elementelor de design, planificare spatiu interior. Designul este o pasiune, o arta.

Design Interior, amenajari interioare, arhitectura, proiectare
Link: www.3fingers.ro
Adaugat: 05-Feb-2008
Descriere: 3FINGERS ofera servicii de design interior, proiectare, arhitectura, consultanta in constructii si solutii complete in domeniul amenajarilor interioare.

Design si amenajari interioare
Link: www.designdeinterior.ro
Adaugat: 21-Nov-2006
Descriere: Birou de arhitectura specializat in realizarea proiectelor de design si amenajari interioare, cu mobilier la comanda

Ecolemn - parchet masiv , montaj, accesorii
Link: www.ecolemn.ro
Adaugat: 15-May-2004
Descriere: Solutii complete pentru montaj si finisaj parchet masiv. Esente indigene si exotice, montaj profesional, izolatori, adezivi, chituri, grunduri, lacuri pentru parchet, finisaj clasa lux.

Euro Vargo Ro - Amenajari - Constructii
Link: www.eurocargo.lx.ro
Adaugat: 10-Jul-2005
Descriere: Lucrari de constructii , zidarie , zugraveli , picturi , pereti si tavane gipscarton sau PVC Montaj parchet normal, laminat si triplustrat Instalatii electrice apa complete iclusiv proiectare Aplicari tapet sau alte accesorii pe suprafete Proiectare si executie mobilier personalizat .

Evosign design interior
Link: www.evosign.ro
Adaugat: 20-Feb-2010
Descriere: Design interior Evosign, designeri interior Cluj, firma design interior Romania

Expert Decor SRL
Link: www.expertdecor.ro
Adaugat: 16-Jul-2006
Descriere: Pedele, draperii, galerii, decoratiuni pentru fereastra

Fatade ventilate
Link: www.metalplastcons.ro
Adaugat: 20-Feb-2007
Descriere: Societatea METALPLAST CONSTRUCT isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile si industriale si al amenajarilor interioare.

FOCUS Seminee contemporane create de Dominique Imbert
Link: www.seminee-focus.ro
Adaugat: 12-Aug-2006
Descriere: Focus seminee contemporane design Dominique Imbert - creatii menite sa va infrumuseteze caminul si viata

Galerii pentru perdele, tapet din fibra de sticla
Link: www.mannori.ro
Adaugat: 14-Feb-2009
Descriere: Compania Mannori importa, comercializeaza si distribuie galerii pentru perdele si draperii, accesorii pentru ferestre, sisteme inovative de montaj, tapet din fibra de sticla si o gama larga de produse pentru amenajarea interioara si exterioara a casei

Grefa
Link: www.grefa.ro
Adaugat: 20-Nov-2005
Descriere: Gresie si faianta. Mobilier de baie. Robinetarie. Rubinetarie,

Instalatii sanitare - montaj si reparatii: Bimac Instal
Link: www.bimac.ro
Adaugat: 28-Apr-2007
Descriere: Bimac Instal: instalatii sanitare, termoficare, canalizare - proiectare, montaj, reparatii. Pret fixat in avans, estimare gratuita. Serviciu interventii rapide 24/7. Disponibil in Bucuresti. Instalator autorizat, instalatori, echipamente instalatii, hidrofoare, centrale termice.


sponsored links

Total 101 linkuri
>>>>


This site uses Thumbshots previews