Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 106

Utilizatori ultima oră: 7

Total înregistraţi: 52,949
Facebook
Index |  Afaceri si Comert |  Paza - Protectie - Detectivi Particulari


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Agentia de detectivi particulari EUROPEAN
Link: www.detectiv-european.ro
Adaugat: 02-Apr-2006
Descriere: Agentia de detectivi particulari EUROPEAN asigurand confidentialitate, profesionalism si securitate se dedica aflarii adevarului in cazurile care au fost date.

Agentia de Detectivi Particulari Total Invest SRL
Link: www.detectivitotalinvest.ro
Adaugat: 18-Oct-2006
Descriere: Agentie detectivi particulari ofera servicii de investigatie(persoane disparute, infidelitati), supraveghere, escorta, protectie informativa si de bunuri personale. Confidentialitate si profesionalism.

Biroul de detectivi particulari
Link: www.expertdetective.ro
Adaugat: 20-Nov-2005
Descriere: EXPERT DETECTIVE este o societate romaneasca cu capital integral privat, constituita in martie 2005 ca societate specializata de detectivi particulari, infiintata conform legislatiei in vigoare si funtioneaza in baza Legii nr. 329 din 2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, prestand cu profesionalism si corectitudine activitati specifice de detectivistica si investigatii private cu respectarea stricta a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a dispozitiilor legale.

BIROUL DE DETECTIVI PARTICULARI 828
Link: www.detectiv828.ro
Adaugat: 19-Nov-2005
Descriere: Biroul de Detectivi 828 - www.detectiv828.ro, e-mail: detectiv828@yahoo.com, 0722958467. Societatea este licentiata de catre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE si desfasoara activitati de investigare conform legii 329/2003. Discretie si profesionalism. Detectivi particulari atestati, investigatii, supravegheri, date si informatii, camere ascunse, filmari, fotografii.

Biroul de Detectivi Particulari United
Link: www.agentiedetectivi.com
Adaugat: 21-Aug-2005
Descriere: Biroul de Detectivi Particulari United este o societate specializata de detectivi particulari cu obiect unic de activitate conform Legii, garantand discretie desavarsita in cazurile incredintate, o calitate deosebita a serviciilor prestate, preturi convenabile si servicii complementare.

Compact Guard Security - Servicii de paza si protectie, transport valori, interventie operativa ...
Link: www.compactguard.ro
Adaugat: 08-Apr-2003
Descriere: Agentie de paza si protectie ofera servicii de paza si protectie obiective, interventie operativa, servicii de transport valori, servicii de protocol, garda de corp, servicii tehnice, activitati paza si protectie.

Dante Detectiv - detectivi particulari
Link: www.dantedetectiv.ro
Adaugat: 23-Mar-2008
Descriere: Dante Detectiv agentie de investigatii private ce efectueaza cu profesionalism servicii de investigatii, supraveghere, filaj operativ - informativ, persoane disparute, investigatii economice

Detectiv investigatii private Bucuresti
Link: www.detectivi-investigatii-private.ro
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: Cu o vasta experienta in domeniu agentia de investigatii private presteaza servicii de investigatii, investigatii economice, investigatii angajati, investigatii conjugale, teste de fidelitate, solvabilitate parteneri de afaceri, persoane disparute

Detectiv particular
Link: www.detectiv.particular.home.ro
Adaugat: 26-Dec-2004
Descriere: Detectiv particular, investigatii private,lucrari specifice la cererea clientilor persoane fizice sau juridice, fidelitatea partenerului de viata sau de afaceri, probe materiale necesare in instanta, verificari angajati proprii, anturajul copiilor, etc.

DETECTIVI PARTICULARI
Link: www.investigatiiprivate.home.ro
Adaugat: 22-Aug-2002
Descriere: detectivi particulari investigatii filaje urmariri

DETECTIVI PARTICULARI
Link: www.kammydetective.ro
Adaugat: 17-Apr-2007
Descriere: KAMMY DETECTIVE- SERVICII DE INVESTIGATII PRIVATE este o companie privata specializata in efectuarea de investigatii profesionale si supraveghere (filaj). Contactul cu noi este strict confidential ! Trebuie sa fiti sigur ca noi suntem aici pentru a va oferi serviciile noastre, fie ca sunteti avocat, om de afaceri sau persoana privata.

Detectivi Particulari - Confident - Birou de detectivi particulari, servicii detectivi, supraveghere
Link: www.detectiv-particular.ro
Adaugat: 18-Oct-2006
Descriere: Detectivi Particulari - Confident - Birou de detectivi particulari, servicii detectivi, supraveghere si investigare

Detectivi Particulari Confident
Link: www.detectiviparticulari.com
Adaugat: 07-Dec-2003
Descriere: Agentie detectivi particulari - servicii detectivistice, activitati de observare, urmarire, supraveghere si investigare cu profesionalism si confidentialitate maxima.

Detectivi particulari in Timisoara | Detectiv investigatii | CDI Investigation Agency
Link: www.cdinvestigation.ro
Adaugat: 11-Feb-2006
Descriere: Biroul de Detectivi particulari CDI Investigation Agency Timisoara ofera servicii de investigatii, filaje, urmariri persoane, verificare bonitate

DetectiviGC
Link: www.detectivigc.ro
Adaugat: 06-May-2007
Descriere: Agentie de detectivi particulari, presteaza la nivel national servicii detectivistice, investigatii de orice fel, disparitii, arbore genealogic, verificarea partenerilor de afaceri.

Dispecerat.ro
Link: www.dispecerat.ro
Adaugat: 12-May-2003
Descriere: Dispeceratul national de monitorizare online al sistemelor de alarma prin transmisii de date CDMA si GPRS -Dispecerat GSM -Dispecerat CDMA -Dispecerat GPRS -Alarme auto

Emporium - sisteme securitate
Link: www.emporium.ro
Adaugat: 08-Aug-2004
Descriere: Importator si distribuitor sisteme alarma Paradox Security Systems-Canada, sisteme complete anti efractie, automatizari, control acces, DVR, CCTV, solutii supraveghere video/audio (HyperView) etc.

Firme Paza si Protectie
Link: www.firmedepaza.eu
Adaugat: 06-Feb-2009
Descriere: Firme de paza si protectie si securitate - lista completa cu firmele de paza precum si liste banci, judecatorie, parchet, tribunal, sali de fitness

GARZI DE CORP
Link: www.bodyguard.home.ro
Adaugat: 30-Jan-2004
Descriere: Garzi de Corp in regim V.I.P. .... SIGURANTA DUMNEAVOASTRA ESTE PRIMORDIALA PENTRU NOI.

GSP Protection
Link: www.gspprotection.ro
Adaugat: 12-Feb-2005
Descriere: GSP este un sistem flexibil si dinamic, caracterizat prin loialitate si fair play, cu o medie de vārsta de 32 de ani, condus de un antrenor cu specialitate judo si experienta īn domeniul militar.

Investigatori de Resurse IR - Detectivi particulari
Link: www.investigatori.ro
Adaugat: 12-Jun-2005
Descriere: Investigatori de Resurse IR - Agentie specializata de detectivi particulari, Cluj-Napoca, Romania

KING SISTEM
Link: www.kingsistem.ro
Adaugat: 21-May-2006
Descriere: Firma noastra instaleaza sisteme alarma, control acces, supraveghere video,alarme locuinte,imobile , spatii comerciale. sisteme antiglont seifuri, geamuri antiglont, usi antiglont. Sisteme antiincendiu, ventilatie incaperi, aer conditionat, antene satelit.

Max Security.ro
Link: www.maxsecurity.ro
Adaugat: 10-Jul-2005
Descriere: Max-Sisteme de supraveghere video Max Security ofera solutii de supraveghere video extrem de flexibile si eficiente pentru orice fel de locatie.Indiferent ca este vorba de un magazin mic,o benzinarie,o cladire de birouri,o parcare,un deposit sau o banca, Max Security ofera cele mai eficiente sisteme de supraveghere video,sisteme de control acces (sisteme de pontaj al angajatiilor) pietonal si auto (bariere auto,porti),sisteme de alarmare. Sistemele de supraveghere video oferite de firma Max Security sunt sisteme de monitorizare bazate pe PC,care permite captarea,procesarea si redarea simultana a semnalelor video provenite de la mai multe camere de supraveghere,color sau alb/negru.Accesul la imaginiile captate se face pe baza de nume de utilizator si parola,utilizatorii autorizati putand monitoriza la distanta folosind reteaua locala sau internetul. Monitorizarea video se face la detectie de miscare,inregistrare in regim permanent sau conform unui orar programat de catre operator,retea,internet. Proiectarea tuturor sistemelor precum si modalitatiile de instalare sunt in concordanta cu prevederile normelor europene.Orice lucrare beneficiaza de garantie.Se ofera service calificat atat in perioada de garantie cat si in postgarantie.

Paza si protectie
Link: www.firma-paza-si-protectie.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Carpat Guard ofera servicii de paza si protectie in Bucuresti si nu numai.Agenti de paza, paza si protectie in cadrul evenimentelor, monitorizare, interventie rapida, toate acestea la dispozitia dumneavoastra prin Carpat Guard.

Private Detectives Agency Confident
Link: www.private-detective.ro
Adaugat: 18-Oct-2006
Descriere: Private Detective agency Romania - private detectives services, private investigation activity in Bucharest and the rest of the country, cheap prices, maximum discretion

Rendler Grup
Link: www.rendler.ro
Adaugat: 23-Oct-2005
Descriere: Societate comerciala specializata in paza si protectia obiectivelor, persoanelor, bunurilor si valorilor.

sc pro detective agency.srl timisoara
Link: www.prodetective.ro
Adaugat: 20-Nov-2006
Descriere: investigatii -supraveghere inclusiv prin sisteme gps,monitorizare bunuri si persoane ,verificarea diverselor declaratii a documentelor,verificarea anturajului copiilor,a partenerului de viata sau de afaceri,alte servicii complementare care nu sunt de competenta exclusiva a structurilor organizate de stat

Sisteme de securitate
Link: www.netcomtech.ro
Adaugat: 06-Feb-2008
Descriere: Proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor electronice de securitate; monitorizare si interventie; comercializare componente sisteme alarmare antiefractie, supraveghere video, control acces, automatizari, interfonie si sisteme antiincendiu

Sisteme de supraveghere video profesionale
Link: www.sistemecctv.ro
Adaugat: 28-Apr-2007
Descriere: Echipamente de supraveghere video profesionale, camere video, inregistratoare dvr, placi de captura, sisteme complete, magazin On-Line, ISO:9001

SMART ALARM - Pentru siguranta ta!
Link: www.smartalarm.ro
Adaugat: 21-Aug-2005
Descriere: Instalari alarme pentru imobil, interfoane si videointerfoane, camere video de supraveghere cu circuit inchis, sisteme de control acces.

Spid Securitate
Link: www.spidsecuritate.ro
Adaugat: 01-Nov-2010
Descriere: SPID SECURITATE , Servicii paza interventie si dispecerat Grupual de Securitate SPID ofera servicii profesionale , de paza,insotire vip,paza banci,paza santiere,paza evenimente ,interventie, monitorizare si dispecerat , gardare si transport valori de la doar 15 euro pe luna. Tel : 0724247743 E-mail : office@spidsecuritate.ro Website: www.spidsecuritate.ro

transylvania investigations service
Link: www.tinvestigations.ro
Adaugat: 12-Aug-2006
Descriere: agentie de detectivi particulari specializata in investigatii, supravegheri, verificarea background-ului persoanelor sau companiilor actionam in mod nemijlocit in judetele din regiunea transilvania

Unic Sistem | Paza si Protectie
Link: www.unicsistem.ro
Adaugat: 27-Aug-2005
Descriere: Compania UNIC SISTEM infintata in anul 2003, are ca domeniu de activitate investigarea si protectia bunurilor si persoanelor.

www.detectivi.net
Link: www.detectivi.net
Adaugat: 19-Oct-2006
Descriere: Suntem detectivi particulari care avem experienta ultimilor 15 ani munciti in compartimentele de judiciar si informatii ale Politiei, avem dorinta de a ne dezvolta propria noastra afacere, avem posibilitatea si capacitatea de a va ajuta in problemele pe care le intampinati in legatura cu firma sau copiii si familia dumneavoastra!

Zen Detectives
Link: www.zen-detectives.ro
Adaugat: 22-May-2004
Descriere: Detectivi particulari


sponsored links

Total 35 linkuri


This site uses Thumbshots previews