Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 141

Utilizatori ultima oră: 10

Total înregistraţi: 52,887
Facebook
Index |  Internet si Web |  E-Reviste-Magazine


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Arhitect Magazin
Link: www.arhimag.ro
Adaugat: 11-Feb-2005
Descriere: Arhitect Magazin este O revista on line de arhitectura, amenajari interioare, peisagistica si decoratiuni, care isi propune sa va ofere informatii cat mai interesante din domeniul casei, informatii folositoare si bine structurate. De ce o revista virtuala? Pentru ca accesul la informatie se face mult mai usor si nu in ultimul rand GRATUIT, pentru ca actualizarea si mentinerea la zi a informatiilor este mult mai facila si poate fi adaptata rapid la solicitarile cititorilor, astfel incat sa fie cat mai aproape de intrebarile si asteptarile acestora. Prin intermediul Arhitect Magazin vei afla permanent noutati despre materiale de constructii, produse pentru finisaje, dotari de ultima ora, accesorii la moda, tendinte in amenajarea interioarelor si a gradinii etc. Nu lipsesc sfaturile practice, sugestiile si modelele de amenajare din partea specialistilor. Rubrica de shopping ocupa un loc important in cadrul revistei, pentru a va prezenta, cu cat mai multe detalii, o gama larga de produse care se gasesc la noi pe piata si pe care veti avea posibiliatatea sa le cunoasteti mai bine: piese de mobilier, placari ceramice, obiecte sanitare, obiecte de decor, elemente de pasmanterie, electrocasnice etc. Drept sugestii, puteti vedea amenajari deosebite de case, sedii de firma, gradini si localuri, amenajari din care va puteti inspira sau prelua idei deosebite. Rubrica eveniment va tine la curent cu lansari de produse noi, deschideri de magazine si show room-uri, aniversari, organizarea de expozitii si targuri din domeniu etc.

cel mai complex portal pentru parinti
Link: www.kids-shop.ro
Adaugat: 28-Oct-2007
Descriere: revista online pentru copii isteti, adolescenti cu idei sclipitoare, pentru femei destepte, mamici puternice si tatici impliniti. Un intreg univers, felicitari, concursuri, video, games, articole inedite despre copii, mamici, tatici.

Cutremur.net - dezastre naturale din Romania
Link: www.cutremur.net
Adaugat: 23-Jul-2005
Descriere: Dezastre naturale care au avut loc in Romania: cutremure, inundatii, alunecari de teren. Articole: cum sa ne comportam in timpul unui cutremur, cum ne putem pregati casa pentru a preveni efectele distrugatoare ale unui seism. Forum si stiri.

Lau's World
Link: crismalin.ro
Adaugat: 27-Jul-2002
Descriere: Prezentare de e-magazine mai ieftine de tehnica IT si de multe altele.

Newslettere gratuite diverse teme
Link: www.scrisoripierdute.ro
Adaugat: 09-Feb-2008
Descriere: Te abonezi doar la subiectul care Te intereseaza. Vei primi newslettere periodice, tratand serios subiectele alese. Teme: Aproape incredibil, Arta culinara, Bancuri, Cai putere, Cinema Paradiso, Cronica, E-marketing, Fascinatia webului, Locuinta, Gradina, Copilul, Necuvantatoare, Sanatate, Stiinta, Vacanta, Video, Tabu (educatie sexuala), SEXtaz. Distractie placuta! Fara Spam!

Romania Libera, in Viitor
Link: www.romanialibera.com
Adaugat: 27-Sep-2004
Descriere: Romania Libera, in Viitor (RLIV) este un portal online destinat tuturor romanilor, din tara si din diaspora. Trateaza teme diverse si de importanta majora la care contribuie experti din domeniile respective. Cateva dintre titlurile rubricilor RLIV sunt: Social, Economic, Bine Scris!, Cercetare, Stiinta si Tehnologie, Romania, Secundele Mele, Opinii s.a.m.d. Portalul dispune si de un forum si de posibilitatea de postari de anunturi/ publicitate.

Saloane Frumusete - Revista femeilor mereu frumoase
Link: www.saloane-frumusete.ro
Adaugat: 15-Sep-2007
Descriere: Saloane frumusete - Revista femeilor mereu frumoase.


sponsored links

Total 7 linkuri


This site uses Thumbshots previews