Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 108

Utilizatori ultima oră: 9

Total înregistraţi: 52,949
Facebook
Index |  Afaceri si Comert |  Sisteme si Echipamente de Securitate


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
ACCENT G.I.P.-Sunati-ne pe noi pentru cele mai bune preturi!
Link: www.accentcctv.com
Adaugat: 24-Jul-2005
Descriere: Camere supraveghere video cu chip Sony si Sharp, color si alb/negru, mini, de exterior cu IR, placa captura video 1-16 canale cu 25 FPS/50 FPS/ 100 FPS. IMPORTATOR DIRECT!

Alarme Brasov - Magazin online
Link: www.alarmebv.ro
Adaugat: 22-Jul-2007
Descriere: sisteme antiefractie, sisteme antiincendiu, supraveghere video, interfonie, video interfonie

Anansi, sisteme de alarma antiefractie, alarme wireless, camere video
Link: www.anansi.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Societatea Comerciala Anansi SRL este specializata in comercializarea si instalarea sistemelor de alarma antiefractie si antiincendiu, sistemelor video de televiziune in circuit inchis, si sistemelor de videointerfonie.

BIDEPA SECURITY
Link: www.bidepa.com
Adaugat: 20-Nov-2004
Descriere: Importator de echipamente CCTV: camera alb/negru si color de interior mini cu audio, camere de exterir color cu IR, camere C/CS mount, obiective varifocale cu iris manual si autoiris, DVR, multiplexoare, etc. Vizitati-ne la magazinul de prezentare cu vanzare Bidepa Security Show-Room din Bd. Unirii 15, tel: 335.31.70

Camere de supraveghere - import si distributie de camere de supraveghere.
Link: www.cameresupraveghere.ro
Adaugat: 20-Dec-2009
Descriere: Import si distributie de camere de supraveghere. Sisteme complete de supraveghere video.

Camere de Supraveghere Video
Link: www.cameresupraveghere.org
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: Camere Supraveghere este o firma care comercializeaza camere de supraveghere la preturi foarte competitive, de fapt preturile sunt preturile practicate de importatori.

Camere de supraveghere, supraveghere video
Link: www.cameredesupraveghere.com
Adaugat: 11-May-2007
Descriere: Camere de supraveghere, sisteme de supraveghere video. Preturi de importator.

Camere ip,Sisteme de securitate, Supraveghere Video,Camere supraveghere, Camere video, Alarme auto,
Link: www.camereip-bis.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Camereip-bis.ro va ofera:Camere ip Camere de supraveghere,sisteme de supraveghere,camere supraveghere wireless,camere supraveghere de interior/exterior/timp de zi/timp de noapte-infrarosu, camere supraveghere miniaturale/ascunse,camere ip,placi captura, dvr,accesorii camere supraveghere, Senzori de Supraveghere, Instalare sisteme de supraveghere si monitorizare video, Alarme auto cu pornire motor si atentionare prin pager,detectoare radar,accesorii auto, Sisteme antiincendiu, Control acces plus pontaj si interfonie,echipamente fibra optica.

Camere supraveghere
Link: www.camere-supraveghere-video.info
Adaugat: 20-Feb-2010
Descriere: Camere supraveghere. Siguranta casei sau afacerii tale nu trebuie neglijata. Informeaza-te cu privire la cea mai buna solutie de sisteme de supraveghere.

Camere video de supraveghere
Link: www.elsimultimedia.com
Adaugat: 05-Feb-2006
Descriere: Elsi Multimedia are ca principal obiect de activitate importul si distributia echipamentelor profesionale pentru supraveghere video, oferind din stoc produse de o inalta fiabilitate si performanta la preturi deosebite.

Cimtech
Link: www.cimtech.ro
Adaugat: 11-Feb-2005
Descriere: Firma specializata in distribuire, instalare si service de sisteme de securitate electronica, anti-efractie, supraveghere video, detectoare de incendiu si control acces.

DepanariPC Servicii si Sisteme supraveghere audio-video Sisteme alarma antiefractie cu apelare telef
Link: depanari-pc.tripod.com
Adaugat: 20-Nov-2004
Descriere: Vindem la preturi de importatori Camere supraveghere audio-video diferite modele alb-negru sau color,cu fir sau wireless sau cu iluminare perimetru; Quad-uri; Switch-uri,Alarme,etc.ideale pentru a supraveghea depozite, magazine, scoli, apartamente, vile. Pentru a vedea in totalitate lista noastra de vanzari componente vizitati pagina noastra http://depanari-pc.tripod.com sau sa ne contactati! Persoana contact: Voicu Albert Tel: 0723.418055

DUAL Computers - echipamente supraveghere
Link: www.dualcomp.ro
Adaugat: 12-Feb-2005
Descriere: sisteme de securitate, camere video de supraveghere(CCTV), transmisii date si semnale analogice

DVR stand alone si camere de supraveghere
Link: www.supraveghere-video.com.ro
Adaugat: 30-Jan-2009
Descriere: dvr stand alone cu 4,8,16 canale,monitorizare la distanta/redare/salvare prin LAN/WAN/INTERNET si camere de supraveghere ip,ir,day & Night, camere ascunse, mini-camere, camere dome, kit-uri complete ,accesorii pt echipamentele de supraveghere,detalii tehnice ale produselor, oferte promotionale si preturi accesibile.

Echipamente protectie Constanta, manusi, salopete protectie , echipamente
Link: www.dalgeco.ro
Adaugat: 30-Jul-2006
Descriere: Echipamente protectie, echipamente Constanta, imbracaminte, salopete casti, manusi, incaltaminte manusi, pelerine, sorturi, pantaloni de protectie, ochielari, industrie, industrial, industriale ...

Electronic Research Center
Link: www.erc.ro
Adaugat: 21-Aug-2005
Descriere: Obiectul principal de activitate este productia si instalarea de Sisteme GPS de localizare si urmarire vehicule (ScanTrack - AVL) + GIS Software, CNC - Routere pentru decupat polistiren, litere si sigle volumetrice, Ineterfoane de scara cu cheie digitala, PC amplificator audio

Enni Vision - supraveghere video, camere de supraveghere
Link: www.supraveghere.ro
Adaugat: 20-Dec-2009
Descriere: Comercializare sisteme complete profesionale pentru supraveghere video. Comercializare sisteme complete profesionale pentru supraveghere video. Societatea Enni Vison comercializeaza, urmatoarele produse: alarme imobil, supraveghere video, camere de supraveghere dom, camere de supraveghere diverse, placa de captura, dvr stand alone, kit de supraveghere cu dvr stand alone, kit cu supraveghere pe calculator cu placa de captura, camere ip, accesorii.

EUROPE SECURITY S.R.L CRAIOVA
Link: www.europesecurity.ro
Adaugat: 23-Mar-2008
Descriere: Firma noastra va sta la dispozitie cu urmatoarele categorii de produse: supraveghere video, sisteme de securitate, incuietori electrice, placi de captura, supraveghere copii, alarme auto, video interfoane, automatizari porti

Flash Electronics Co.,s.r.l.
Link: www.flashelectronics.ro
Adaugat: 11-May-2003
Descriere: Firma producatoare de echipamente de securitate , AVL, Tracking si software pentru Centre de monitorizare.Dezvoltam si producem orice aplicatie hardware sau software in domeniul automatizarii la cererea clientilor.

Interfoane , Videointerfoane , Control acces
Link: www.electrogrupproinstal.ro
Adaugat: 07-Jul-2007
Descriere: Firma Electrogrup Proinstal monteaza sisteme electronice de securitate : Interfoane , Videointerfoane , Sisteme control acces , Automatizari porti

Laboratorul de testare poligraf - TOP POLIGRAF
Link: www.top-poligraf.ro
Adaugat: 19-Jun-2008
Descriere: Laboratorul de biodetectie a comportamentului simulat TOP POLIGRAF realizeaza teste la poligraf (detectorul de minciuni) la preturi minime. Confidentialitate maxima. Specialisti certificati. Experienta relevanta.

Life Guard Security
Link: www.lifeguardsecurity.ro
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: servicii si solutii de securitate, paza, monitorizare, protectie, interventie, transport valori, garda de corp

Mac Douglas distribuitor senzori, interfonie
Link: www.macdouglas.ro
Adaugat: 12-Mar-2008
Descriere: Oferim sisteme de supraveghere si securitate de calitate, de la alarme la camere de securitate, camere wireless si dvr-uri la monitoare CCTV, cu toate accesoriile hardware si software la preturi de distribuitor: Nadatel, Computar, Kodicom, Pelco, CPcam, AVTech, WATEC, Everfocus, cctv dvr, dvr security, dvr card, TVS, Ganz, KOCOM, dome camera

Pyrostop
Link: www.pyrostop.ro
Adaugat: 18-Nov-2005
Descriere: Sisteme alarma antiefractie. Monitorizare computerizata si dispecerat interventie. Sisteme control acces si sisteme supraveghere. Sonorizare spatii comerciale si publice.

S.C. Pro Art 6D S.R.L.
Link: pagina.de/cctv
Adaugat: 03-Jul-2002
Descriere: Romanian main importer of closed circuit television (CCTV), Surveillance Camera and its peripherals, and other Electronic Devices.

Securitate-Supraveghere
Link: www.securitate-supraveghere.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: Magazin online de produse de securitate, supraveghere si control acces la cel mai bun raport calitate-pret

Security Consulting
Link: www.security-consulting.ro
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: Site specializat in consultanta de securitate (paza umana, monitorizare si interventie rapida, garda de corp). Baza de date, cere si oferte locuri de munca in domeniu, biblioteca legislativa monitorizare servicii prestate de societatile specializate. Prin noi va asigurati interfata intre prestator si beneficiar.

Serviciului de Protectie si Paza
Link: www.semperfidelis.ro
Adaugat: 05-Jun-2005
Descriere: Site dedicat Serviciului de Protectie si Paza

Siguranta.ro: sursa sigurantei dumneavoastra
Link: www.siguranta.ro
Adaugat: 11-Jan-2006
Descriere: Protejati-va viata, familia, afacerile. Toate informatiile si serviciile necesare: alerte de risc, ghiduri practice, utile, furnizori (paza si protectie, asigurari, securitate IT, proprietate intelectuala) etc.

Sisteme de securitate
Link: www.aries-sa.ro
Adaugat: 25-Dec-2004
Descriere: Importator direct si reprezentanta, vindem sisteme de alarma wireless, alte aparate destinate securitatii, precum si aparatura contraspionaj.

Sisteme de securitate, Supraveghere Video, Camere video, Alarme, Monitorizare video
Link: www.sisteme-bis.ro
Adaugat: 21-Nov-2006
Descriere: Sisteme de supraveghere si monitorizare video, Camere Ip, Wireless, CCTV, Spion, Gadget-uri | Alarme auto cu pornire motor, atentionare prin pager, localizare prin GPS | Instalare sisteme de supraveghere cu alarma, senzori miscare, sisteme antiincendiu, control acces, pontaj, interfonie | Automatizari industriale.

Sisteme de supraveghere
Link: www.sisteme-supraveghere.ro
Adaugat: 07-Feb-2009
Descriere: Magazin online sisteme de supraveghere video si alarmare. Oferim o gama completa de echipamente de supraveghere si alarmare. Oferta speciala pentru distribuitori si instalatori.

Sisteme de supraveghere
Link: www.allmediaplus.ro
Adaugat: 20-Feb-2010
Descriere: Sisteme de supraveghere, supraveghere video. Importator direct echipamente pentru supraveghere video.

Sisteme de supraveghere
Link: www.camere-supraveghere-dvr.ro
Adaugat: 01-Nov-2010
Descriere: Sisteme de supraveghere. Tot ce trebuie sa stiti despre cum sa va protejati de infractori prin intermediul sistemelor de supraveghere video:de unde le cumparati,preturile,cine le monteaza si alte detalii tehnice.

Sisteme securitate, semnalizare si detectie incendiu
Link: www.kmtel.ro
Adaugat: 20-Dec-2009
Descriere: proiectare si executie sisteme detectie si semnalizare incendiu, supraveghere video, antiefractie, retele voce-date, webdesign, telecomunicatii, instalatii electrice, solutii IT

Stingatoare / Materiale PSI / Service stingatoare / Instruiri PSI si PM / Riscuri incendiu
Link: www.eurostingpsi.ro
Adaugat: 19-Oct-2006
Descriere: EUROSTING Bucuresti comercializeaza toata gama de stingatoare si materiale PSI. Asigura service si mentenanta pentru tingatoare. Executa instruiri pe linie PSI si protectia muncii. Intocmeste lucrari de evaluare a riscului de incendiu. Ignifugari materiale combustibustibile.

Stingatoare, Hidranti, Cutii hidrant, Sprinklere, materiale PSI
Link: www.e-stingator.ro
Adaugat: 05-Jun-2005
Descriere: comercializare si productie stingatoare hidranti furtune racorduri pichete motopompe pulbere spuma teava refulare fitinguri costum pompier cutie hidrant casca pompier centura siguranta manusi robineti distribuitor ejector sprinklere

Supraveghere video
Link: www.andatech.ro
Adaugat: 19-Mar-2005
Descriere: Camere video si accesorii pentru supraveghere video. Importator direct. Cele mai mici preturi.

Supraveghere video
Link: www.cctvmag.ro
Adaugat: 20-Oct-2009
Descriere: DVR si camere de supraveghere video de la Andatech Electrocom. Oferim produse la un raport de calitate pret fara concurenta. Toate produsele pe care le importam sunt de o fiabilitate si performanta de cea mai inalta calitate. Ca importatori ne permitem sa avem preturi care sa ne recomande ca fiind imbatabili. Vizitati site-ul nostru.

Supraveghere video si systeme CCTV la cel mai bun prets ,Importator Direct
Link: www.supraveghere-video.com
Adaugat: 04-Aug-2007
Descriere: Vogue Security va ofera servicii profesionale complete de instalare ,consultanta si service pentru sisteme de supraveghere video.Configurare, instalare si service sunt realizate de specialisti pentru sisteme de alarma si supraveghere video.FIRMA AUTORIZATA Si Menbru ARTS

Supraveghere video, camere de supraveghere
Link: www.supravegherevideo.com
Adaugat: 07-Jul-2007
Descriere: Supraveghere video, camere de supraveghere, sisteme de supraveghere video, preturi de importator

YING YANG SECURITY - Paza si protectie privata
Link: www.ying-yang.ro
Adaugat: 04-Mar-2007
Descriere: Paza si protectie privata, transport valori, monitorizare in dispecerat, gardare trenuri, etc.


sponsored links

Total 42 linkuri


This site uses Thumbshots previews