Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 116

Utilizatori ultima oră: 9

Total înregistraţi: 52,949
Facebook
Index |  Afaceri si Comert |  Utilaje Scule si Echipamente


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Anvelope pline si pneumatice pentru stivuitoare
Link: www.roti-role-rotile.ro
Adaugat: 20-Oct-2009
Descriere: Rolcenter SRL in calitate de reprezentant al companiei Wicke GmbH din Germania si Trelleborg AG din Suedia devine singura societate specializata in material rulant pentru utilaje de manipulare si ridicat (trenspaleti si stivuitoare).

Best TOOLS - Home page
Link: www.btools.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Best Tools - importator exclusiv placi din rasini poliuretanice / epoxidice – NECURON, silicon industrial - ZHERMACK, materiale compozite - ALCHEMIE, elemente mecanice standardizate NORELEM si NIEDERBERGER. Pentru mai multe detalii si informatii va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Bormasina.ro-Scule electrice
Link: www.bormasina.ro
Adaugat: 23-Mar-2008
Descriere: este un magazin online cu scule electrice profesionale Bosch, Makita, Metabo, Hitachi!!! Be professional!!!

Chingi textile profesionale Germania
Link: www.chingitextile.ro
Adaugat: 18-Oct-2008
Descriere: Magazintehnic Ro SRL, va oferim urmatoarele: Chingi textile de ancorare cu crichet, 4T 10 si 12m Chingi textile circulare - Portante cu valori cuprinse intre 1000 Kg si 100 Tone. Chingi textile cu urechi - Portante cu valori cuprinse intre 500 Kg si 10 Tone. Chingi textile de ancorare cu prindere in trei puncte, ideale pentru transport auto pe platforma. Va putem oferi protectii siliconice pentru chingi cu proprietati antifrictiune sau antitaiere.

Danubiatec
Link: www.danubiatec.ro/
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: Misiunea DANUBIATEC este de a oferi clientilor nostri produsele necesare afacerii, tinând cont de buget, volumul de materiale prelucrate si amplasament.

Electropalane profesionale Germania
Link: www.electropalane.com
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Acum efortul depus de dumneavoastra poate deveni minim. Folosind optiunea calcul costuri, va puteti configura varianta optima a unui electropalan alegand din peste 400 de variante.

Fose Septice
Link: www.ecopartener.ro
Adaugat: 22-Oct-2009
Descriere: Fose septice si statii de epurare puse la dispozitie de Ecopartener.

Generatoare De Curent
Link: www.farapanadecurent.ro
Adaugat: 03-Nov-2010
Descriere: Oferim generatoare de curent, generatoare electrice, motopompe marca Kipor la preturi accesibile. Asiguram instalare gratuita si transport pentru generatoare electrice si pentru motopompe.

Loggia Industria Vopselei
Link: www.svelt.ro
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: Obiectul principal de activitate al societăţii Svelt Profesional constă în distribuţia unei game de produse cu un spectru larg de utilizare, de la cel casnic, la cel industrial, respectiv: scări şi schele profesionale din oţel zincat şi aluminiu, elevatoare mobile şi rampe de încărcare, platforme telescopice aeriene, structuri speciale pentru lucru la înălţime, scaune şi scări din lemn şi vetrorăşini.

Masini si utilaje de marcat si trasat industrial
Link: www.riva-technologies.ro
Adaugat: 22-Oct-2009
Descriere: Marcaj cu puncte: Mc2000 Super Rapid, Seria Mc2000, matricea de date(codificarea trasarii), marcaj prin impact, marcaj prin presiune, marcaj prin laminare, marcaj prin striere, marcaj prin gravura. Masini de marcat, masini de trasat.

Prodmoreco - Konecranes
Link: www.prodmoreco-kci.ro
Adaugat: 28-Oct-2001
Descriere: Poduri rulante , electropalane, macarale

Produse si Echipamente SSM si PSI
Link: www.rivertrade.ro
Adaugat: 24-Mar-2008
Descriere: River Trade va ofera o gama larga de echipamente de protectia muncii si produse PSI de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi.

SC Pentagon SRL - furnizor national de scule, unelte, abrazive, etc
Link: www.pentagonromania.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: SC PENTAGON SRL in calitate de reprezentanta in Romania a firmelor germane STABILA, SCALA si LUKAS, doreste sa colaboreze cu firmele interesate. Teodolite clasice si electronice, nivele optice Leica , roti de masura, etc. Folositi produse profesionale pentru un rezultat profesionist.

Stocurifaramiscare
Link: www.stocurifaramiscare.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Stocurifaramiscare.ro: Utilaje, masini si echipamente pentru prelucrarea metalelor, Produse metalurgice, Rezervoare si containere metalice, Cabluri, funii, sarma si tesaturi metalice. Produse din sarma, Lanturi si cuie, stifturi, capse si scoabe, din metal, Organe de asamblare si arcuri, Lagare si rulmenti, Transmisii mecanice, Tevi, conducte, tuburi, racorduri flexibile, robinete, valve, garnituri de etansare, Unelte si scule manuale . Articole de fierarie, Echipamente electrice si electronice, Accesorii pentru cabluri si fire de linii electrice, Echipamente de masura si control, Turbine, motoare, masini cu abur.

Sudura si Abrazive
Link: www.sudomet.ro
Adaugat: 15-Mar-2008
Descriere: Sudomet Group este distribuitor autorizat de aparate de sudura, electrozi, sarma sudura in mediu de gaz protector, aparate de taiere cu plasma, echipamente de exhaustare noxe, echipamente de protectie, scule si dispozite de masurare si detectie cu laser, discuri abrazive, pietre de polizor, smirghel, generatoare de sudura si de curent, discuri diamantate si scule electrice de mana.

Termo Dinamic TMD Constanta ; instalatii si echipamente frigorifice
Link: www.termo-dinamic.ro
Adaugat: 02-Feb-2010
Descriere: depozite frigorifice, camere frigorifice, agregate frigorifice, aer conditionat, congelare, refrigerare

Tricomexim
Link: www.tricomexim.ro
Adaugat: 14-Feb-2009
Descriere: Echipamente si sisteme de protectia muncii. Depozit en gros. Preturi de producator.


sponsored links

Total 17 linkuri


This site uses Thumbshots previews