Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 106

Utilizatori ultima oră: 1

Total înregistraţi: 52,892
Facebook
Index |  Educatie si Invatamant |  Cursuri


  -   Adauga un Site
8194 Site-uri in baza noastra de date


sponsored links

Sortare [A] - [Z]
Abroad Languages:Learn french,learn german,learn english,learn italian and learn spanish
Link: www.abroadlanguages.com
Adaugat: 23-Jun-2002
Descriere: Abroad Languages:learn english in canada and UK,learn french in france,learn german in austria,learn italian in italy and learn spanish in spain.Study abroad opportunities worldwide.Language Games.

Academia 1educat
Link: academia.1educat.ro
Adaugat: 06-May-2002
Descriere: Cursuri online gratuite.

Academia Online - Cursuri prin Internet
Link: www.academiaonline.ro
Adaugat: 23-Jan-2003
Descriere: Cursuri la distanta prin Internet in domeniile: Afaceri, Dezvoltare personala, IT, Limbi straine, Educatie.

afpmkt
Link: www.afpmkt.ro
Adaugat: 12-Mar-2006
Descriere: Cursuri si consultanta in logistica, supply chain management, achizitii, stocuri, transport, distributie, operatiuni, planificare, porgramarea productiei Training-uri in-house, cursuri deschise, cursuri de specializare

Arrow - Cursuri online
Link: www.centrulonline.ro
Adaugat: 05-Jun-2005
Descriere: Cursuri on line: contabilitate, inspector resurse umane, inspector protectia muncii, agent imobiliar, marketing, management, engleza, germana, italiana si altele. Acum si cu Diplome de stat!

Asociatia instruIT
Link: www.instruit.org
Adaugat: 15-Sep-2007
Descriere: Asociatia "instruIT" - INSTRUIRE FARA LIMITE! Cursuri pentru oricine doreste sa devina expert in utilizarea computerului, indiferent de statut social, varsta sau nivel de educatie.

Balet studio GIULIANA
Link: www.giuliana.ro
Adaugat: 12-Jun-2005
Descriere: Balet Studio GIULIANA CURS de BALET, DANS CLASIC si MODERN -incepatori si avansati -toate categoriile de varsta(4-40 de ani) Prof. de balet si coregraf IULIANA RIZESCU str. Cuza Voda 100 sect. 4 tel. 021-3305504 / 0721498174 e-mail: balet@giuliana.ro

Centrul de Pregatire Arrow
Link: www.milschool.ro
Adaugat: 05-Jun-2005
Descriere: Cursuri acreditate: inspector resurse umane, inspector protectia muncii, agent imobiliar, contabilitate, operare calculator. Diplome Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Preturi minime, plata in 4 rate!

Cursuri Actorie
Link: www.teenmedia.ro
Adaugat: 22-Oct-2009
Descriere: Cursuri actorie organizate de Teen Media.

Cursuri in Turism
Link: www.cursuriturism.ro
Adaugat: 03-May-2009
Descriere: Asociaţia de Turist Apuseni este singurul furnizor de formare profesională a adulţilor din nord-vestul României acreditat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Ministerul Muncii şi Egalităţii de Şanse, Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Profesii liberale şi Turism pentru calificare şi perfecţionare în meseriile de turism

Cursuri limba romana pentru straini, Romanian courses
Link: www.studyromanian.ro
Adaugat: 09-Mar-2008
Descriere: Site- ul ofera informatii despre cursurile de limba romana pentru straini oferite de Context Training. De asemenea informatii despre scoala de vara de limba romana ce se desfasoara la Bucuresti.

Cursuri online
Link: www.cursuri-online.ro
Adaugat: 18-May-2003
Descriere: Linkuri la situri care ofera cursuri la distanta pe Internet.

Cursuri, referate, documente de drept
Link: drept.trei.ro
Adaugat: 26-Jan-2006
Descriere: Acest site isi propune sa ajute studentul in procesul de invatare prin furnizarea de materiale informative, referate, diverse documente. Drept administrativ civil comunitar constituional executional familiei financiar si fiscal international maritim muncii penal procesual penal Contencios administrativ Criminalistica Criminologie Teoria generala a dreptului Cursuri drept Referate drept Documente drept

Dictionary-Translation.com
Link: www.dictionary-translation.com
Adaugat: 27-Aug-2005
Descriere: Dictionar roman in mai multe limbi

Ecursuri.ro - resurse educationale gratuite
Link: www.ecursuri.ro
Adaugat: 21-May-2008
Descriere: Cursuri online gratuite, teste online, referate din diverse domenii, articole practice, stiati ca, citate celebre, jocuri online, basme si povesti, ghicitori, perle la examene, forum educational. Totul GRATUIT. Revista online ecursuri.ro: aboneaza-te gratuit.

Engleza fara gramatica
Link: www.englezafaragramatica.com
Adaugat: 22-Oct-2009
Descriere: Prin intermediul acestui site se prezinta un set de lectii prin care oricine poate invata limba engleza fara a fi nevoit sa invete si gramatica sub forma de reguli. Invatarea gramaticii se va face in mod natural, intr-un fel la fel ca un nativ.

Engleza-Online.ro
Link: www.engleza-online.ro
Adaugat: 01-Jul-2006
Descriere: Invata limba engleza online gratuit. Aici gasesti cursuri de limba engleza, jocuri educationale online, proverbe, citate, dictionar englez-roman si roman-englez online si multe alte surprize!

Eurolingva
Link: www.eurolingva.ro
Adaugat: 11-Aug-2007
Descriere: Eurolingva este unul din cei mai importanti furnizori de servicii de pregatire si testare in domeniul lingvistic din zona de vest a tarii. Va oferim cursuri de limbi straine si certificari internationale, cursuri si consiliere pentru emigrare, solutii de evaluare si training pentru angajatii companiilor si institutiilor Suntem centru acreditat pentru sustinerea examenelor TOEFL, TOEIC, TFI si BULATS-Cambridge.

Global English
Link: www.ecurs.com
Adaugat: 07-Dec-2003
Descriere: Scoala romano-australiana de limba engleza. Centru traduceri si interpretariat. Cursuri de engleza generala. Engleza pentru cariera, limbaje specializate. Engleza pentru examene. IELTS, TOEFL, Cambridge. Materiale incluse in costul cursului. Grupe mici de maxim 6 cursanti.

Infoclub - Centru ECDL si Cisco
Link: www.infoclub.ro
Adaugat: 28-Oct-2007
Descriere: Infoclub este centru acreditat ECDL Pitesti in care se organizeaza cursuri ECDL si examinari ECDL pentru a obtine permisul european de conducere a computerului. Membru al Cisco Networking Academy.

International House:::
Link: www.ih.ro
Adaugat: 30-Jan-2004
Descriere: International House reprezinta o retea de peste 120 de scoli raspandite in aproximativ 30 de tari urmarind atingerea celor mai mari standarde in educatia si instruirea cursantilor.

Permisul European de Conducere a Computerului
Link: www.ecdl.org.ro
Adaugat: 03-Mar-2003
Descriere: www.ECDL.org.ro - Permisul European de Conducere a Computerului, Romania - CARIERA TA PRINDE VITEZA!

Program engleza
Link: www.limba-engleza.eu
Adaugat: 29-Jun-2008
Descriere: Descopera cum poti invata limba engleza in cel mai simplu si mai rapid mod. Metoda garantata 100%.

Proinfluent - training si cursuri
Link: www.proinfluent.ro
Adaugat: 05-Feb-2006
Descriere: www.proinfluent.ro - firma ta de training. Instrumente de orientare in lumea afacerilor: vanzare, comunicare, influenta si negociere. In plus, ai si jocuri psihologice gratuite si proiecte de week-end.

Scoala de detectivi particulari Confident
Link: www.scoaladedetectivi.ro
Adaugat: 20-Nov-2006
Descriere: Scoala de detectivi particulari – cursuri de perfectionare detectivi particulari, detectiv particular profesionist

Scoala EUROLANGUE
Link: www.eurolangue.ro
Adaugat: 08-Mar-2003
Descriere: Scoala de limbi straine EUROLANGUE. Cursuri de romana pentru straini, franceza, engleza… Interpretariat, vizita Bucuresti, workshop si manuale proprii pt invatarea limbii romane - Succes! (manuale si caiete de exercitii).

Soft educational initiere windows, autocad, desen tehnic, organe masini
Link: www.softedu.eu
Adaugat: 16-Feb-2007
Descriere: soft educational tehnic animatii lectii video soft invatare autocad desen tehnic, organe masini mecanica curs initiere in windows-operatii de baza si avansate office calculatoare

Universitatea Populara
Link: www.updalles.ro
Adaugat: 27-Sep-2004
Descriere: Cea mai bogata oferta de cursuri din Bucuresti: limbi straine (engleza, franceza, italiana, germana...), meserii (asisten manager, relatii publice, specialisti TV), cultura generala... Vino la Dalles! Ai ce invata!


sponsored links

Total 28 linkuri


This site uses Thumbshots previews