Oradea.Net
6°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 242

Utilizatori ultima oră: 112

Total înregistraţi: 48,638
Facebook
Vrăjitoarele i-au luat maşina Oanei Zăvoranu

sponsored links

Vrăjitoarele i-au luat maşina Oanei Zăvoranu

Actriţa de telenovele Oana Zăvoranu a fost obligată de vrăjitoarele Vanessa şi Melisa să le dea un autoturism Porche cu 5.000 de euro, spunându-i că în caz contrar imediat ce se va urca la volan va muri într-un accident rutier.

Ulterior, Oana Zăvoranu a fost obligată de vrăjitoare - în urma unor presiuni psihice - să le dea bunuri mobile şi imobile în valoare de aproximativ 355.000 de euro. Astfel, ea a încheiat un contract de vânzare - cumpărare a unui imobil din Capitală contra sumei de 50.000 de euro.

Ulterior, actriţa a încheiat cu Melisa şi Vanessa un contract de împrumut cu garanţie imobiliară în valoare de 80.000 de euro. Câteva zile mai târziu, tot prin presiuni psihice şi prin ameninţarea că va fi posedată de demoni, Oana a încheiat un alt contract de împrumut cu o cunoştinţă a vrăjitoarelor, în valoare de 174.000 de euro. În realitate, Oana nu a primit niciodată sumele invocate, iar vrăjitoarele au rămas cu apartamentele vedetei tv.

"Sub pretextul că bunurile sunt destinate ritualurilor vrăjitoreşti, unde trebuiau să fie arse sau ar fi intrat în posesia unor forţe supranaturale malefice, au fost însuşite de autorii infracţiunilor, prejudiciul ridicându-se la suma totală de 450.000 de euro", arată procurorii.

Tribunalul Ilfov a respins arestarea preventivă a vrăjitoarelor Melisa şi Vanessa, iar procurorii au făcut recurs. Aproximativ 20 de persoane au fost identificate ca fiind victime ale "vânzătoarelor de iluzii".

Adevarul.ro


Showbiz & Fun
Reclame