Oradea.Net
5°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 175

Utilizatori ultima oră: 69

Total înregistraţi: 47,992
Facebook
Vrăjitoarele i-au luat maşina Oanei Zăvoranu
sponsored links

Vrăjitoarele i-au luat maşina Oanei Zăvoranu

Actriţa de telenovele Oana Zăvoranu a fost obligată de vrăjitoarele Vanessa şi Melisa să le dea un autoturism Porche cu 5.000 de euro, spunāndu-i că īn caz contrar imediat ce se va urca la volan va muri īntr-un accident rutier.

Ulterior, Oana Zăvoranu a fost obligată de vrăjitoare - īn urma unor presiuni psihice - să le dea bunuri mobile şi imobile īn valoare de aproximativ 355.000 de euro. Astfel, ea a īncheiat un contract de vānzare - cumpărare a unui imobil din Capitală contra sumei de 50.000 de euro.

Ulterior, actriţa a īncheiat cu Melisa şi Vanessa un contract de īmprumut cu garanţie imobiliară īn valoare de 80.000 de euro. Cāteva zile mai tārziu, tot prin presiuni psihice şi prin ameninţarea că va fi posedată de demoni, Oana a īncheiat un alt contract de īmprumut cu o cunoştinţă a vrăjitoarelor, īn valoare de 174.000 de euro. Īn realitate, Oana nu a primit niciodată sumele invocate, iar vrăjitoarele au rămas cu apartamentele vedetei tv.

"Sub pretextul că bunurile sunt destinate ritualurilor vrăjitoreşti, unde trebuiau să fie arse sau ar fi intrat īn posesia unor forţe supranaturale malefice, au fost īnsuşite de autorii infracţiunilor, prejudiciul ridicāndu-se la suma totală de 450.000 de euro", arată procurorii.

Tribunalul Ilfov a respins arestarea preventivă a vrăjitoarelor Melisa şi Vanessa, iar procurorii au făcut recurs. Aproximativ 20 de persoane au fost identificate ca fiind victime ale "vānzătoarelor de iluzii".

Adevarul.ro


Showbiz & Fun
Reclame