Oradea.Net
1°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 232

Utilizatori ultima oră: 124

Total înregistraţi: 49,073
Facebook
TVR nu are bani pentru taxa de înscriere la Eurovision

sponsored links

TVR nu are bani pentru taxa de înscriere la Eurovision

Scandalul sexual iscat în jurul solistului Hotel FM David Bryan a pus pe fugă sponsorii Eurovision, iar TVR nu mai are banii necesari pentru taxa de înscriere la concurs. Marina Almășan, coordonatorul Eurovision, a declarat că după apariția pe internet a filmulețelor explicite din dormitorul lui David Bryan, sponsorii s-au retras din cursa pentru Eurovision.

David Bryan, solistul Hotel FM, rămâne în cursa pentru Eurovision după ce a dovedit, în urma unei dezbateri ce a avut loc la TVR, că are sprijinul necesar pentru a nu fi retras din concurs, după ce au apărut pe internet și în presă filmulețe cu el și prietena lui, în timp ce făceau sex. "Băiatul a fost dat peste cap, nu a mai putut să repete, îi este ruşine că a pus TVR şi a pus românii într-o situație jenantă. Finanţatorii lui au zis că datorită ziarului nu mai pot să-şi asocieze imaginea cu Eurovision şi el a pierdut sponsorii", a declarat Marina Almăşan, coordonatorul Eurovision, sâmbătă, în timpul emisiunii în care s-a dezbătut scandalul în care este implicat David Bryan.

Ea a confirmat pentru Adevărul de Seară Oradea că situația este destul de gravă, la ora actuală. "Deocamdată nu avem cu ce să plătim taxa de înscriere a României la Eurovision, care este de 100.000 de euro. S-ar putea să ne pregătim degeaba", a spus Almășan."Suma de care am fost privați este una foarte mare", a mai adăugat coordonatorul Eurovision, care a refuzat să spună suma exactă pierdută în urma scandalului.

Sexul online l-ar putea elimina pe David Bryan din echipa Eurovision

Compozitorul și liderul trupei, Gabriel Băruță, a declarat că se poartă negocieri cu noi posibili sponsori, însă recunoaște că situația este destul de neplăcută. "Este o mare problemă pentru noi. Hai că peste scandaluri reușim să trecem. Ne-au făcut un mare deserviciu", a spus Băruță. "Vom vedea ce se va întâmpla. Se duc negocieri și alți posibili sponsori. Avem foarte mare nevoie de bani", a mărturisit liderul trupei. Marina Almășan a spus că deocamdată nu știe cum se va rezolva problema taxei pentru concurs.

Adevarul.ro


Showbiz & Fun
Reclame