300 de porci ucişi într-o localitate din Bihor, pentru a opri extinderea pestei porcine
Cu lacrimi în ochi, localnicii dintr-un sat bihorean au asistat neputincioşi la uciderea a sute de porci. Măsura a fost luată de autorităţile sanitar-veterinare pentru a opri extinderea pestei porcine într-o localitate în care au fost depistate 11 focare.

Cererile primarilor din Bihor şi Ungaria | Program non-stop şi acces pentru autocare în vama Săcuieni
Program de lucru non stop şi acces liber pentru autocare în punctul de trecere a frontierei Săcuieni - Letavertes. Asta cer zeci de primari din Bihor şi din judeţul maghiar Hajdu Bihar. În acest sens, cei din România şi-au pus, luni, semnătura pe un document care, după ce va fi semnat şi de omologii lor maghiari, va ajunge la miniştrii de Interne din România şi din Ungaria.

Liga 2 | Luceafărul - Ripensia 2-2, în primul meci "acasă" al bihorenilor, în noul sezon
La primul joc oficial pe teren propriu în actualul sezon, Luceafărul a remizat, 2-2, cu Ripensia Timişoara. Bănăţenii au condus la Sînmartin cu 2-0, prin golurile semnate de Dumiter, în minutul 9, şi Monea, în minutul 30.

BASCHET. Campionii de la CSM CSU Oradea au revenit la antrenamente
Campioana baschetului românesc s-a reunit vineri sub comanda trioului tehnic Achim-Mitrovic-Marinău şi a dat startul pregătirilor pentru noul sezon. Cu Watson şi Barnette, singurele noutăţi în lot, CSM CSU Oradea a efectuat luni dimineaţă vizita medicală.

Din cauza pestei porcine, sute de animale au fost ucise în Bihor. Acțiunile continuă luni
Sute de porci vor fi sacrificați în Bihor. Este decizia autorităților sanitar-veterinare din județ, după ce în zece localități din zonă a fost confirmată prezența pestei porcine. Pentru a preveni răspândirea bolii vor fi ucise atât animalele bolnave, cât și cele care au intrat în contact cu acestea.