Avertismente, sfaturi și cafea. Polițiștii români și maghiari au ieșit împreună pe șosele pentru prevenirea accidentelor
Polițiștii români și maghiari desfășoară, pentru prima dată, acțiuni comune pentru prevenirea accidentelor din cauza oboselii. Pe lângă recomandări, le oferă celor care conduc sute sau mii de kilometri și o cafea caldă.

Moș Crăciun, la Târgul de Crăciun din Oradea
După o călătorie lungă cu sania tocmai din Laponia, Moș Crăciun a aterizat la Târgul de Crăciun din Oradea, ca să treacă pe listă dorințele copiilor, iar în noaptea de Ajun să le pună cadourile sub bradul împodobit.

Personalități, fundații și proiecte, premiate la Gala Comunității Bihorene
Personalitățile care s-au implicat în proiecte pentru comunitate și au dat exemple de bună practică au fost premiate în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Comunității Bihorene. De recunoștința comunității s-au bucurat și fundațiile și proiectele de impact

Reacția PSD la „Alianța Vestului”: „Nu a existat un pericol mai mare la adresa integrității statului român”
Au apărut primele reacții din PSD la propunerea a patru primari de la PNL: „Alianța Vestului”, formată din Timișoara, Arad, Oradea și Cluj-Napoca. Edilii celor patru orașe vor să se dezvolte mai rapid și să atragă mai ușor fonduri europene și investitori, în colaborare cu Guvernul. Însă, proiectul celor patru nu este privit cu ochi buni de unii membri social-democrați.

Tren Cluj-Napoca - Viena, zilnic, la prețul de 131 de lei
Aproape 60 de călători s-au îmbarcat în prima cursă cu trenul Transilvania, de la Cluj-Napoca la Viena. De astăzi trenul va circula în fiecare zi şi călătoria va dura aproape 10 ore.