Patru persoane suspectate de posesie de substanţe interzise, prinse de jandarmii bihoreni
Trei persoane au fost prinse în Oradea, de patrule ale Jandarmeriei, în timp ce aveau asupra lor plicuri sau foiţe de hârtie cu o materie vegetală, posibil cu efecte halucinogene. În cazul lor a fost anunţată Poliţia Municipiului Oradea, căreia i-au fost predate şi obiectele confiscate.

Hotelurile de lux, pline până la refuz de Revelion
Băile Felix şi Braşov rămân şi anul acesta în topul destinaţiilor de Revelion. Iar românii nu ţin cont de bani când vine vorba de noaptea dintre ani.

TAROM, curse din Oradea spre Italia și Spania. Biletele vor costa de la 99 de euro
Zboruri directe din Oradea spre Barcelona, Roma sau Milano. Este oferta TAROM, care va urma să fie pusă în aplicare începând cu 1 decembrie. Un bilet dus-întors va costa de la 99 euro pentru cursele de Italia și între 150 și 180 de euro de euro pentru cele spre Barcelona.

Protest anti-PSD în Oradea
Mai mulți orădeni au protestat aseară, în centrul orașului, ca reacție la adoptarea modificărilor aduse legilor Justiției. Timp de mai bine de două ore protestatarii au afișat lozinci împotriva partidelor de la guvernare și au acuzat piedicile puse luptei împotriva corupţiei.

BASCHET. Victorie categorică pentru CSM Oradea în meciul cu Dinamo
Obligată să câştige pentru a nu-şi complica situaţia în campionat, CSM CSU Oradea nu i-a dat nicio şansă lui Dinamo. Cu un joc bun, campioana s-a impus cu 85-69 în runda a treia şi a luat o gură de oxigen înaintea unui program de foc în Liga Naţională.