VIDEO Scandal la conferinţa de presă a lui Tăriceanu din Oradea. Membrii unei asociaţii, luaţi pe sus de SPP-işti
Scandal la conferinţa de presă organizată joi după-amiază la Oradea de preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, doi membri ai Asociaţiei Oradea Civică fiind luaţi pe sus de SPP-işti. Unei reporteriţe care a filmat scena i s-a interzis accesul în sală.

Protest în Palatul de Justiţie din Oradea: „E o ură viscerală împotriva corpului magistraţilor“
Aproximativ 20 de procurori şi judecători orădeni au protestat, joi după-amiaza, faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă prin care Guvernul a modificat legile Justiţiei şi au făcut public şi o declaraţie comună cu o serie de revendicări, între care se numără şi suspendarea activităţii Secţiei Speciale de Investigare a Infracţiunilor comise de magistraţi.

A fost arestat şoferul beat şi drogat care a ucis un tânăr de 17 ani după ce a intrat cu maşina într-un parapet
Şoferul drogat şi băut la volan care a provocat un accident rutier pe un drum comunal din Bihor şi şi-a ucis pasagerul de 17 ani a ajuns în spatele gratiilor, instanţa dispunând joi să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

VIDEO Cine e femeia prinsă că se dădea cadru medical şi făcea intervenţii estetice orădencelor
Femeia din Oradea care se pretindea cadru medical şi efectua intervenţii estetice faciale se numeşte Ramona Fizesan, iar aşa-zisul cabinet în care făceau operaţiile, Medical Beauty Ra, este o cameră a unui apartament de bloc, fără minime condiţii de igienă, în condiţiile în care în camera alăturată ea a amenajat un magazin de haine, "Ramona Boutique".

FOTO Percheziţii la un salon de înfrumuseţare din Oradea. Proprietara se dădea cadru medical şi făcea intervenţii estetice
O orădeancă, patroană a unui salon de înfrumuseţare, este cercetată de poliţişti, fiind acuzată că "ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze şi cearcăne, fără a avea calitatea de medic”.