Scene dramatice pe un teren de fotbal. În vârstă de 23 de ani, un fotbalist s-a prăbuşit, fiind resuscitat 30 de minute
Panică pe un teren de fotbal din judeţul Bihor. Un fotbalist, în vârstă de 23 de ani, s-a prăbuşit pe gazon, fiind resuscitat de către un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Aleşd, după care a fost internat la Terapie Intensivă.

FOTO Parada retromobilelor. Zeci de maşini de epocă au fost expuse în Piaţa Unirii
Frumuseţi pe patru roţi au fost expuse în Piaţa Unirii, însă nu de ultimă generaţie, ci zeci de vehicule istorice pe care, cel mai mult, le vedeam în fotografii. Orădenii şi-au putut delecta privirile cu câteva „exemplare” care au învins timpul şi care îi fac şi astăzi să îşi întoarcă privirea după ele.

FOTO Sute de biciclişti au pedalat pe străzile din Oradea dorind să arate că au nevoie de piste dedicate lor
Sute de biciclişti au pedalat pe străzile Oradei dorind să arate în acest fel că vor să le fie respectate drepturile în traffic. Totodată, bicicliştii au atras atenţia asupra poluării.

FOTO Paştele blajinilor, sărbătorit de creştini. Oamenii dau de pomană la mormintele rudelor
La o săptămână de la Paşte, creştinii sărbătoresc Paştele Morţilor sau Paştele Blajinilor, dedicat spiritelor moşilor şi strămoşilor. Cimitirele se umplu de oameni care vin la mormintele rudelor să aprindă lumânări şi să dea de pomană celor nevoiaşi cozonac, ouă roşii şi vin.

Consiliile judeţene sunt sprijinte de ministerul Sănătăţii pentru deblocarea proiectelor transfrontaliere în domeniul sanitar
Consiliile judeţene din partea de vest a ţării vor beneficia de sprijinul Ministerului Sănătăţii pentru elaborarea şi depunerea unor proiecte transfrontaliere în domeniul sanitar, astfel încât să fie evitate problemele ce ar putea apărea o dată cu deschiderea liniilor de finanţare, la 1 iunie, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.