FOTO Cine e românul ajuns erou în Italia. A convins un tânăr să nu se sinucidă, iar acum e omul momentului în Peninsulă: „Sincer, pentru mine, este o zi normală“
Un şofer român este omul momentului în Italia. A salvat un tânăr italian care era decis să se sinucidă, iar acum este considerat un adevărat erou.

Locul unde sătenii îşi ridică pensiile şi corespondenţa de la crâşmă. „Dacă te-a anunţat cineva, bine. Dacă nu, mai aştepţi o săptămână să iei banii“
Locuitorii din satul bihorean Borumlaca, situat la capătul judeţului, la graniţa cu Sălaj, îşi ridică de aproape un an corespondenţa de la o cârciumă din localitate după ce poştăriţa şi-a dat demisia din cauza salariului prea mic, iar conducerea Poştei Române nu a reuşit să-i găsească înlocuitor.

Dieta cu cireşe. Cum te ajută să-ţi reglezi metabolismul fructele vedetă ale verii
O cană de cireşe fără sâmburi are 97 de calorii (potrivit USDA, baza de date naţională pentru nutrienţi din SUA), fructe care sunt bogate în fibre dietetice, oferind 12% dintre cele 25 de grame de fibre recomandate zilnic pentru femeile adulte şi 8% dintre cele 38 de grame recomandate pentru bărbaţii adulţi.

VIDEO Timp de două seri, palatele au prins viaţă iar acrobaţii au dansat pe pereţi în Oradea în faţa a mii de spectatori
Ziua Internaţională Art Nouveau a fost sărbătorită cu fast, la sfârşitul săptămânii, în Piaţa Unirii din Oradea, unde sâmbătă şi duminică au avut loc proiecţii spectaculoase de tip video mapping dar şi acrobaţii pe faţadele Palatului Vulturul Negru şi pe clădirile de lângă acesta, însoţite de mini recitaluri de saxofon, executate la unul dintre balcoanele clădirii.

Oraşul din România premiat pentru atractivitatea turistică. Vizitatorii din 2018 au depăşit numărul locuitorilor
Oradea a primit trofeul "Mărul de aur" din partea Federaţiei Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism pentru atractivitatea turistică a oraşului, premiul fiind înmânat sâmbătă, 15 iunie.