Ce au păţit inspectorii ANAF Oradea care au blocat un podar. Reacţia bătrânului: „Vedeţi drumeagu’ ăla prin tufişuri? Drum bun!“
Doi inspectori ai ANAF au descins la ultimul bac funcţional din judeţul Satu Mare şi l-au amendat pe podar. Supărat, omul a scos bacul la mal.

Un copil de 13 ani, bătut cu biciul de concubinul mamei. Când au văzut urmele, profesorii au anunţat poliţia
Un copil în vârstă de 13 ani a fost bătut cu bestialitate, cu biciul, de concubinul mamei sale. Poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) au demarat o anchetă.

Cum să răcorim maşina pe perioada verii fără să consumăm combustibil: ponturi de la specialişti
Odată cu instalarea căldurii începe şi coşmarul şoferilor care sunt nevoiţi să petreacă o mare parte din timp în trafic. Temperaturile insuportabile, alimentate de căldura emanată de asfalt în marile oraşe, sunt cel mai cumplit lucru pentru un şofer.

FOTO Şcoala fără violenţă. Liceenii din şase judeţe, implicaţi într-un concurs preventiv
Peste 100 de elevi şi profesori din şase judeţe s-au întrecut, la sfârşit de săptămână, în cadrul unui amplu concurs de prevenire pe teme juridice, sub genericul  „Şcoala fără violenţă”.

"Caravana filmului românesc" ajunge, în perioada 22 - 28 mai, în municipiul Beiuş
"Caravana filmului românesc" ajunge, în perioada 22 - 28 mai, la Beiuş, unde locuitorii municipiului vor avea ocazia să vizioneze 13 filme clasice, dintre care şapte pentru copii şi tineri iar şase pentru adulţi, în cadrul unui proiect derulat la nivel naţional de Asociaţia CineCultura.