Povestea impresionantă a pompierului erou care a intervenit într-un incendiu periculos şi a salvat un câine
Aflat în timpul liber, un pompier orădean a intervenit de unul singur la un incendiu produs în data localitatea Sântandrei. Salvatorul trecea întâmplător prin zonă când a observat fumul. A intrat neechipat într-o anexă cuprinsă de flăcări lângă care erau depozitate 30 de butelii pe care le-a evacuat, reuşit să salveze şi viaţa unui câine.

FOTO Cum va arăta malul stâng al Crişului Repede după finalizarea lucrărilor de amenajare
A fost obţinută autorizaţia de construcţie pentru lucrările ce vor fi efectuate, până în primăvara anului viitor, la malul stâng al Crişului Repede, pe tronsonul dintre Podul Ferdinand şi pasarela de la Centrul de Calcul Informatica. Până în primăvara lui 2018, se va reabilita şi lărgi promenada de pe malul râului, după care, până în toamna aceluiaşi an, municipalitatea va consolida malul şi va executa restul amenajărilor.

Când şi cum se foloseşte frâna de mână: ponturi de la specialişti
Când vine vorba despre frâna de mână, cei mai mulţi şoferi au o dilemă: se lasă maşina în viteză sau se trage frână de mână când automobilul staţionează?

În vămile din Bihor şi Arad, s-a triplat traficul de migranţi, în primele cinci luni ale acestui an
A crescut considerabil  traficul de migranţi ilegali prin punctele de frontieră din Bihor şi Arad. Astfel, de la 240 de persoane câte au fost înregistrate în primele cinci luni ale lui 2016, în 2017 numărul s-a ridicat la 716 persoane în aceeaşi perioadă a anului, majoritatea fiind irakieni.

În sezonul estival, creşte traficul de persoane şi autovehicule prin punctele de frontieră cu Ungaria
Traficul prin punctele de frontieră din Bihor şi Arad a crescut progresiv în ultimii trei ani în sezonul estival, fiind estimată o creştere de 8%, în vara acestui an, faţă de 2016.