Miting de protest la Oradea, în Piaţa Unirii. Oamenii au scandat: „DNA nu uita, noi suntem de partea ta“şi "Vrem democraţie, fără amnistie"
Peste 150 de orădeni au ieşit în Piaţa Unirii pentru a protesta faţă de proiectele ordonanţelor privind graţierea şi discriminarea abuzului în serviciu. Manifestarea a fost organizată în urma unui apel făcut pe Facebook.

Şefii Poliţiei Bihor, trimişi în judecată de procurorii DNA. Judecătorul Ovidiu Galea şi chestorul Liviu Popa, acuzaţi că  au ascuns apartenenţa la masonerie
Chestorul Liviu Popa, fostul şef al IPJ Bihor şi alţi patru poliţişti au fost trimişi în judecată de către procurorii DNA Oradea pentru infracţiuni de corupţie.

Planurile primarului Ilie Bolojan pentu Oradea, în 2017
Printre  marile proiecte ale oraşului Oradea ce vor fi realizate în următorii trei ani, se numără un nou pod peste Crişul Repede, reabilitarea faţadelor clădirilor considerate monumente istorice, extinderea liniei de tramvai, investiţii care s-ar ridica la 50-60 milioane de euro.

FOTO Ideea unor tineri de a aduce zâmbetul pe chipul orădenilor. Îmbrăţişări gratuite, în centrul oraşului
Zeci de personae care au ajuns pe pietonala din Oradea au primit câte îmbrăţişare caldă de la elevi ai Liceului “Don Orione” şi câţiva studenţi la Psihologie, care au ţinut să marcheze prin această acţiune stradală Ziua Internaţională a Îmbrăţişărilor.

VIDEO Tokes contra României, la CEDO. Europarlamentarul se plânge de discriminare etnică
Procesul privind arborarea steagului secuiesc se află pe rolul Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), cererea lui Laszlo Tokes, depusă contra României, fiind înregistrată în noiembrie 2016.