Mama fetei de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica şi a fugit: „Tatăl a întreţinut relaţii cu fiica mea. Ea mi-a confirmat asta“
Mama adolescentei din Oradea care şi-a înjunghiat bunica în spate cu mai multe lovituri de cuţit aduce acuzaţii grave. Potrivit femeii, tânăra de 13 ani ar fi îndrăgostită de propriul tată.

Cele mai simple metode de răcorit maşina vara fără să consumăm combustibil. Ponturi de la specialişti
Perioada caniculară este un coşmar pentru şoferii nevoiţi să petreacă o mare parte a timpului în trafic. Pentru ca suferinţa să fie cât mai scurtă pe perioada temperaturilor insuportabile, vă propunem câteva metode cu ajutorul cărora maşina se va răcori.

Dezastrul pestei porcine africane: sute de animale au fost ucise, iar numărul focarelor este în continuă creştere
Sute de porci au fost sacrificaţi după ce pesta porcină africană a cuprins şi judeţul Bihor. Până la sfârşitul săptămânii trecute au fost identificate 27 de focare, dintre care 26 la porcii domestici şi unul la mistreţi.

Adolescenta care şi-a înjunghiat bunica fiindcă n-a lăsat-o să-şi vadă tatăl a fugit de acasă şi este de negăsit de două zile
Adolescenta de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica de mai multe ori într-un apartament de la periferia oraşului Oradea a dispărut imediat după ce a comis fapta. Poliţiştii au făcut publică fotografia tinerei.

Motivul halucinant pentru care o adolescentă de 13 ani şi-a înjunghiat bunica de mai multe ori
O fetiţă de 13 ani şi-a înjunghiat bunica cu mai multe lovituri de cuţit. Se pare că tânăra a recurs la acest gest extrem după ce bunica nu i-ar fi permis să iasă afară şi a închis-o în casă.