FOTO Mobilizare exemplară: peste 240.000 de lei au fost adunaţi în cadrul Swimathon 2018
Sute de înotători– familii, prieteni, membri de club, colegi de muncă, amici de la universitate, antreprenori şi chiar copii – s-au aliniat la start, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, pentru a lua parte la Swimathon, maratonul anual de înot organizat de Fundaţia Comunitară. Au fost susţinuţi de peste 1.500 suporteri prin pancarte motivaţionale, diplome speciale şi fotografii la faţa locului.

VIDEO Problema malpraxisului, în atenţia studenţilor. Avocatul Răzvan Doseanu: „Nicio victimă a malpraxisului nu se simte confortabil în postura de victimă“
Problema malpraxisului a fost în atenţia studenţilor de la Drept şi Medicină care au participat la un eveniment organizat de către ELSA Oradea şi care a avut ca invitaţi specialişti din domeniul juridic, medical, al asigurărilor, dar şi politic.

VIDEO Protest spontan la Spitalul Municipal: peste 200 de angajaţi sunt nemulţumiţi de scăderile salariale
Peste 200 de salariaţi ai Spitalului Municipal “Dr. Gavril Curteanu” din Oradea au protestat, vineri dimineaţă, în curtea unităţii. Prin protestul spontan organizat, ei cer modificarea legii salarizării de către Guvern şi Parlament, dar şi a regulamentului de sporuri de către Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii.

La câte rotaţii pe minut se schimbă viteza la maşină. „Trebuie să uităm lecţiile predate de bunicii care conduceau Dacii“
La câte rotaţii pe minut se schimbă viteza este o întrebare care naşte multe controverse în rândul şoferilor. Specialiştii susţin că totul ţine de stilul nostru de a conduce, iar acest stil este, în primul rând, indicat de tipul maşinii.

Profesor dispărut în apele Crişului Repede. Pompierii îl caută de mai multe zile
Un profesor de fizică a căzut în Crişul Repede, luni seara, pompierii încercând timp de trei zile să dea de urma bărbatului.