VIDEO „Zombi” de Oradea: Un nou drog face ravagii printre tineri, paralizându-le mâinile şi picioarele
Imagini cu tineri înţepeniţi în poziţii nefireşti pe străzile Oradei au fost postate în ultimele zile pe reţelele de socializare, internauţii susţinând că aceştia ar fi consumat un nou drog, extrem de nociv, care le paralizează temporar mâinile şi picioarele, transformându-i în "zombie".

Bolojan, despre Alianţa Vestului: Respingem orice fel de acuzaţie de separatism, însă principiile autonomiei locale şi asocierii nu pot fi contestate
Reacţiile critice la adresa înfiinţării Alianţei Vestului aparţin unor persoane care sunt „comentatori de profesie”, declară la RFI primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan după ce, alături de primarii din Cluj-Napoca, Timişoara şi Arad, toţi de la PNL, a lansat sâmbătă Alianţa Vestului, asociere menită să dezvolte regiunea, în special prin atragerea de fonduri europene.

VIDEO Bătaie cruntă filmată pe holul unui liceu din Oradea. „Mă! Îl omori!”
Scene de o violenţă ieşită din comun au fost filmate pe holul Liceului Tehnologic special George Bariţiu din Oradea, victimele fiind doi copii cu dizabilităţi din internatul şcolii care ar fi trebuit supravegheaţi permanent.

Director de şcoală trimis la închisoare pentru corupţie. Stenograme: cum vindea motivări de absenţe, note, examene pentru elevi şi pentru profesori
Fostul director al Colegiului Tehnic Andrei Şaguna din Oradea, Răzvan Vonea, a fost încarcerat, joi, după ce a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie.

CNN face reclamă României. Munţii Apuseni şi satul Vadu Crişului, pe lista celor mai frumoase locuri din Europa
Munţii Apuseni şi satu Vadu Crişului din Bihor au fost incluşi de CNN pe lista celor 17 obiective turistice din Europa care trebuie vizitate, ca cele mai frumoase locuri de pe continent.