VIDEO Ziua Poliţiei: Poliţistul anului a reuşit să aducă o economie la bugetul de stat de aproximativ nouă milioane de euro pe an
Marcată în fiecare an în data de 25 martie, manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române au fost organizate, cu o zi mai repede, la Oradea. Au debutat cu o şedinţă festivă, organizată la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, în cadrul căreia au avut loc avansările la termen şi înainte de termen, au fost recompensaţi poliţiştii cu merite deosebite şi s-a acordat titlul de “Poliţistul anului”. Au urmat apoi evenimentele publice din Piaţa Unirii.

Cum să prepari cea mai simplă şi gustoasă ciorbă de salată verde, ca la mama acasă
Ciorba de salată este o mâncare ce ne aduce aminte de anii copilăriei, fiind una dintre favorite pentru mulţi dintre noi. Este o ciorbă foarte versatilă şi permisivă, reţetele variind în funcţie de zonă.

FOTO Faleza florilor: voluntarii au plantat sute de panseluţe în jardinierele de pe malul Crişului Repede
Zeci de voluntari şi angajaţi ai Administraţiei Bazinale “Ape Crişuri” au amenajt jardinierele de pe malul Crişului Repede din Oradea. Acţiunea s-a desfăşutaz în cadrul proiectului-pilot "Faleza florilor", cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită pe 22 martie.

FOTO Protest spontan la APM Bihor şi la Garda de Mediu. Angajaţii au ieşit în stradă
Angajaţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Bihor au ieşit în stradă, nemulţumiţi de salariile mici. La protest au participat şi angajaţii Gărzii de Mediu Bihor. Totul s-a desfăşurat paşnic, timp de două ore cât au protestat, oamenii nu au scandat nimic, ci au afişat doar mesaje prin care şi-au arătat nemulţumirea.

VIDEO Cum a fost prins un bărbat ce a furat o poşetă în care se aflau aproape 7.ooo de lei
Un hoţ a reuşit să lase doi pensionari fără agoniseala de o viaţă. Într-o clipă de neatenţie, bărbatul a sustras poşeta în care se aflau aproape 7.000 de lei şi s-a făcut nevăzut. Scena s-a petrecut într-un local din Oradea, fiind surprinsă de camerele de supraveghere.