Condamnare la locul de muncă. Prostituate trimise să măture trotuarul în contul amenzilor neplătite
Primăria Oradea a făcut publică lista celor 475 de orădeni cu amenzi neplătite în valoare totală de 3,9 milioane de lei, adică 820.000 euro, juriştii administraţiei locale urmând să deschidă procese pentru înlocuirea amenzilor cu ore de muncă în folosul comunităţii.

Monstrul care a siluit o fată cu dizabilităţi din Marea Britanie. Condamnat în Anglia la 20 de ani de detenţie, a primit o pedeapsă redusă în România
Românul care a şocat opinia publică din Marea Britanie, unde a abuzat sexual timp de un an o tânără cu dizabilităţi, este un orădean care acum va fi deportat în România. Condamnarea de 20 ani de detenţie i-a fost redusă la 18 de Curtea de Apel Oradea, din pricina legislaţiei româneşti care pedepseşte mult mai blând asemenea fapte.

Cum a dispărut un tânăr ungur pe platoul Padiş din Munţii Apuseni. Familia şi poliţiştii îi caută de trei zile
Un tânăr în vârstă de 29 ani din Ungaria este căutat de 3 zile în zona Padiş din Munţii Apuseni la solicitarea familiei care nu a mai putut lua legătura cu el, echipajele de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti reuşind să-I găsească doar maşina şi rucsacul cu documentele de identitate.

Cum a organizat CJ Bihor două licitaţii în beneficiul aceluiaşi constructor, abonat la lucrări publice şi sponsor al UDMR
Consiliul Judeţean Bihor a organizat două licitaţii şi a pus la dispoziţie zeci de milioane de lei în beneficiul patronului unei firme abonate la lucrări din bani publici.

Cum a scăpat de ancheta penală o consilieră municipală a PSD din Oradea care s-a dat drept avocată într-un proces
O consilieră PSD din Oradea s-a dat drept avocată într-un proces civil, folosindu-se de acte măsluite purtând antetul Uniunii Naţionale a Barourilor din România, femeia, reclamată chiar de judecători, fiind iertată în final de anchetă, pentru că faptele ei ar fi prea mărunte ca statul să cheltuie banii cu procesul ei.