Românii care fac genţi de lux pentru străini: „Produsele noastre au garanţie pe viaţă“
Daciana şi Mircea Bule sunt doi români care au pus bazele brandului „74 Street Bags“, firmă care vinde genţi realizate manual, după tehnici vechi, apreciate de clienţi din toată lumea. Daciana (42 de ani) şi Mircea (48 de ani) şi-au amenajat atelierul în Oradea, dar principalii lor clienţi sunt peste graniţă.

FOTO Gala Comunităţii Bihorene şi-a desemnat câştigătorii. Cine sunt oamenii care mişcă lucrurile în societate
Oameni, ONG-uri, grupuri de iniţiativă, sau firme care au demonstrat că prin iniţiativa lor  pot schimba în bine faţa comunităţii au fost premiate în cadrul primei ediţii a Galei Comunităţii Bihorene.

FOTO Parastas pentru odihna sufletului Regelui Mihai
Catedrala Sfântul Nicolae din Oradea a fost locul unde PS Virgil Bercea, episcopul greco-catolic, a celebrat o liturghie pentru odihna sufletului Majestăţii Sale Mihai I al României, urmată de slujba parastasului.

Flagrant la Poliţie. Ce şpagă a primit un poliţist pentru rezolvarea unui dosar penal
Un bărbat a fost prins în flagrant în momentul în care oferea mită suma de 1.000 lei unui poliţist pentru a-l scăpa de un dosar penal, după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cele mai bune ceaiuri care ne vindecă rapid de răceală şi gripă. Recomandarea specialiştilor pentru fiecare afecţiune
Ceaiurile cu efect energizant, expectorant sau revitalizant pot ameliora sau chiar grăbi vindecarea persoanelor răcite sau gripate. Infuziile din plante sunt printre cele mai bune leacuri, ele având rolul de a sprijini organismul în procesul de vindecare.