Un tânăr de 20 de ani a fost omorât cu o motocoasă electrică. Victima şi criminalul erau rude
Crimă înfiorătoare într-o localitate din Vestul ţării. Pe fondul unui conflict mai vechi, un tânăr de 20 de ani a fost omorât după ce a fostatacat cu o motocoasă electric.

Zeci de biciclişti au pedalat printre dealuri şi coline, descoperind frumuseţile naturii
Bihorenii şi turiştii au pedalat într-o zonă montană spectaculoasă, cu atracţii naturale, mănăstire şi oameni primitori, în cadrul unei excursii organizate de Agenţia de Management al Destinaţiei (AMD).

Ce au descoperit poliţiştii de frontieră într-o maşină condusă de un rus
Şase irakieni au fost opriţi la graniţa cu Ungaria, ei fiind depistaţi  într-un autoturism condus de un bărbat din Rusia, în punctul vamal Borş.

Accident pe DN1. Patru persoane au ajuns la spital după ce o autoutilitară a intrat într-un stâlp
Patru persoane au ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un accident petrecut pe Drumul Naţional 1. În urma impactului, un stâlp de electricitate s-a rupt, astfel că o bună parte dintre localnici au rămas fără curent.

VIDEO Un bărbat gol puşcă s-a aşezat liniştit la coadă într-un McDonald's din Oradea. În prealabil, s-a plimbat dezbrăcat pe străzile din centru
Un bărbat în vârstă de 34 de ani a intrat gol puşcă într-un restaurant McDonald's din centrul Oradei şi s-a plimbat dezbrăcat pe străzile oraşului.