Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 91

Utilizatori ultima oră: 1

Total înregistraţi: 53,470
Facebook
Stiri Oradea

sponsored links


Digi 24 Oradea
VIDEO. Ciocnire frontală lângă Oradea. Doi şoferi au fost răniţi
Maşinile conduse de cele două victime s-au ciocnit frontal în jurul orei 20, iar drumul judeţean 797 a fost blocat aproape trei sferturi de oră.

8 ani de închisoare pentru fostul preşedinte al CJ Bihor, Alexandru Kiss. Omul de afaceri Beneamin Rus, condamnat la patru ani de detenţie
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Alexandru Kiss, a fost condamnat la opt ani de închisoare, printr-o sentinţă dată în această după-amiază de Tribunalul Bihor. Într-un dosar instrumentat de DNA Oradea, Kiss este acuzat de şapte fapte de corupţie.

Oradea, campioană la fonduri europene. În 2017, oraşul a atras 14,3 milioane de euro
Oradea deține recordul celor mai mulți bani europeni atrași în 2017, dintre municipiile reședință de județ din România. Potrivit unui studiu realizat de analize-economice.ro, vorbim de peste 14 milioane de euro, adică 86% din fondurile obţinute de marile oraşe.

Ilie Bolojan, de 10 ani la conducerea Oradei. Care sunt realizările cu care se mândrește edilul
Cum arăta Oradea acum 10 ani și ce s-a realizat de atunci până acum? Sunt întrebări la care Ilie Bolojan a răspuns azi, când se împlinește un deceniu de când a preluat primul mandat de primar al orașului.

BASCHET. Bogdan Ţîbîrnă va fi operat. Pivotul CSM Oradea a suferit o ruptură de ligamente încrucişate
Bogdan Ţîbîrnă va ajunge din nou pe masa de operaţie, după accidentarea suferită în finala cu Steaua. Pivotul campioanei a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucişate la piciorul drept și va fi operat în aceste zile.
Adevarul Oradea
Închisoare cu executare pentru baronul Alexandru Kiss şi pentru milionarul Beniamin Rus
Baronul Alexandru Kiss, fostul vicepreşedintele al Consiliului Judeţean Bihor şi milionarul Beneamin Rus, patronul firmei de construcţii Selina au fost condamnaţi la închisoare cu executare.

Oraşul din România care a atras cele mai multe fonduri europene în 2017
Oradea este campioană la atragerea de fonduri europene în 2017. Faţa municipiului s-a schimbat în ultimii ani ca urmare a accesări de bani europeni, lucru ce a dus la dezvoltarea oraşului.

Într-un oraş din România, biletele de călătorie vor putea fi cumpărate cu cardul direct din mijloacele de transport
Într-un oraş din România, bilete de călătorie vor putea fi achiziţionate direct din tramvai sau autobuz, iar plata se va face cu carduri bancare contactless prin simpla apropriere de terminal a cărţii de credit.

Urmărire ca-n filme pe DN1. Un şofer a fost prins şi reţinut de către un poliţist aflat în timpul liber
Urmărire ca-n filme pe străzile pe Drumul Naţional1. Un şofer a fost reţinut pentru 24 de ore după ce s-a urcat fără permis la volanul unei maşini, şi a fugit de poliţiştii rutieri care au vrut să-l oprească din cauza unor depăşiri neregulamentare în trafic.

Când trebuie schimbat uleiul de motor. Semnele care indică pericolul de uzură a componentelor
Uleiul de motor este unul dintre produsele care asigură o viaţă lungă şi fără probleme automobilului. Tehnicienii spun ca ignorarea înlocuirii periodice a acestuia este singura şi cea mai păguboasă eroare pe care o poate face proprietarul unei maşini.sponsored links
Reclame