Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 172

Utilizatori ultima oră: 6

Total înregistraţi: 54,011
Facebook
Stiri Oradea

sponsored links


Digi 24 Oradea
Pentagonul ar uma să testeze o nouă rachetă după retragerea din INF. Rusia avertizează SUA
Statele Unite intenţionează să testeze un nou tip de rachetă, în contextul retragerii din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare. Pe de altă parte, Kremlinul somează Washingtonul să renunţe la planurile de înarmare și vorbește din nou despre sistemul antibalistic din România.

Cetatea Oradea va găzdui, în perioada 31 mai - 2 iunie, cel mai mare festival pentru copii din zonă
Cetatea Oradea va găzdui și în acest an cel mai mare festival pentru copii din zonă, transformându-se astfel în principala atracție a orașului, pe parcursul a 3 zile pline de veselie și culoare.

Camion plin cu stupi de albine, distrus într-un incendiu de vegetație
Un camion încărcat cu 15 stupi de albine a ars în întregime, după ce a fost afectat de un incendiu de vegetație uscată scăpat de sub control. A fost unul dintre cele șapte incendii care s-au produs luni, 1 aprilie, pe mai multe terenuri din Bihor.

Parcul celor 10.000 de flori din centrul municipiului Oradea
Un artist orădean a transformat un parc din centrul orașului și l-a umplut de culoare și flori. Proprietar al unei florării, Marius Sabău a plantat în Parcul Libertății 10.000 de lalele, zambile și alte tipuri de flori.

BASCHET. CSM CSU Oradea va întâlni Piteştiul în sferturile de finală ale Ligii Naționale
Penultima etapă din Grupa Roşie a Ligii Naționale de baschet masculin a limpezit apele în ceea ce priveşte clasamentul înaintea play-off-ului. Victoria categorică a Timişoarei cu BCM U Piteşti, 100-84, face ca Oradea să întâlnească în prima fază a jocurilor eliminatorii formaţia din Trivale, care va încheia grupa pe locul 6.
Adevarul Oradea
Condamnare la locul de muncă. Prostituate trimise să măture trotuarul în contul amenzilor neplătite
Primăria Oradea a făcut publică lista celor 475 de orădeni cu amenzi neplătite în valoare totală de 3,9 milioane de lei, adică 820.000 euro, juriştii administraţiei locale urmând să deschidă procese pentru înlocuirea amenzilor cu ore de muncă în folosul comunităţii.

Monstrul care a siluit o fată cu dizabilităţi din Marea Britanie. Condamnat în Anglia la 20 de ani de detenţie, a primit o pedeapsă redusă în România
Românul care a şocat opinia publică din Marea Britanie, unde a abuzat sexual timp de un an o tânără cu dizabilităţi, este un orădean care acum va fi deportat în România. Condamnarea de 20 ani de detenţie i-a fost redusă la 18 de Curtea de Apel Oradea, din pricina legislaţiei româneşti care pedepseşte mult mai blând asemenea fapte.

Cum a dispărut un tânăr ungur pe platoul Padiş din Munţii Apuseni. Familia şi poliţiştii îi caută de trei zile
Un tânăr în vârstă de 29 ani din Ungaria este căutat de 3 zile în zona Padiş din Munţii Apuseni la solicitarea familiei care nu a mai putut lua legătura cu el, echipajele de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti reuşind să-I găsească doar maşina şi rucsacul cu documentele de identitate.

Cum a organizat CJ Bihor două licitaţii în beneficiul aceluiaşi constructor, abonat la lucrări publice şi sponsor al UDMR
Consiliul Judeţean Bihor a organizat două licitaţii şi a pus la dispoziţie zeci de milioane de lei în beneficiul patronului unei firme abonate la lucrări din bani publici.

Cum a scăpat de ancheta penală o consilieră municipală a PSD din Oradea care s-a dat drept avocată într-un proces
O consilieră PSD din Oradea s-a dat drept avocată într-un proces civil, folosindu-se de acte măsluite purtând antetul Uniunii Naţionale a Barourilor din România, femeia, reclamată chiar de judecători, fiind iertată în final de anchetă, pentru că faptele ei ar fi prea mărunte ca statul să cheltuie banii cu procesul ei.sponsored links
Reclame