Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 112

Utilizatori ultima oră: 6

Total înregistraţi: 53,917
Facebook
Stiri Oradea

sponsored links


Digi 24 Oradea
Cetatea Oradea va găzdui, în perioada 31 mai - 2 iunie, cel mai mare festival pentru copii din zonă
Cetatea Oradea va găzdui și în acest an cel mai mare festival pentru copii din zonă, transformându-se astfel în principala atracție a orașului, pe parcursul a 3 zile pline de veselie și culoare.

Camion plin cu stupi de albine, distrus într-un incendiu de vegetație
Un camion încărcat cu 15 stupi de albine a ars în întregime, după ce a fost afectat de un incendiu de vegetație uscată scăpat de sub control. A fost unul dintre cele șapte incendii care s-au produs luni, 1 aprilie, pe mai multe terenuri din Bihor.

Parcul celor 10.000 de flori din centrul municipiului Oradea
Un artist orădean a transformat un parc din centrul orașului și l-a umplut de culoare și flori. Proprietar al unei florării, Marius Sabău a plantat în Parcul Libertății 10.000 de lalele, zambile și alte tipuri de flori.

BASCHET. CSM CSU Oradea va întâlni Piteştiul în sferturile de finală ale Ligii Naționale
Penultima etapă din Grupa Roşie a Ligii Naționale de baschet masculin a limpezit apele în ceea ce priveşte clasamentul înaintea play-off-ului. Victoria categorică a Timişoarei cu BCM U Piteşti, 100-84, face ca Oradea să întâlnească în prima fază a jocurilor eliminatorii formaţia din Trivale, care va încheia grupa pe locul 6.

1.000 de locuri de muncă vacante, estimate pentru bursa din 12 aprilie, din Oradea
Nu mai puțin de 1.000 de slujbe vacante vor fi oferite la bursa generală a locurilor de muncă organizată la Oradea, pe 12 aprilie. Estimarea le aparține oficialilor Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor.
Adevarul Oradea
FOTO Cine e românul ajuns erou în Italia. A convins un tânăr să nu se sinucidă, iar acum e omul momentului în Peninsulă: „Sincer, pentru mine, este o zi normală“
Un şofer român este omul momentului în Italia. A salvat un tânăr italian care era decis să se sinucidă, iar acum este considerat un adevărat erou.

Locul unde sătenii îşi ridică pensiile şi corespondenţa de la crâşmă. „Dacă te-a anunţat cineva, bine. Dacă nu, mai aştepţi o săptămână să iei banii“
Locuitorii din satul bihorean Borumlaca, situat la capătul judeţului, la graniţa cu Sălaj, îşi ridică de aproape un an corespondenţa de la o cârciumă din localitate după ce poştăriţa şi-a dat demisia din cauza salariului prea mic, iar conducerea Poştei Române nu a reuşit să-i găsească înlocuitor.

Dieta cu cireşe. Cum te ajută să-ţi reglezi metabolismul fructele vedetă ale verii
O cană de cireşe fără sâmburi are 97 de calorii (potrivit USDA, baza de date naţională pentru nutrienţi din SUA), fructe care sunt bogate în fibre dietetice, oferind 12% dintre cele 25 de grame de fibre recomandate zilnic pentru femeile adulte şi 8% dintre cele 38 de grame recomandate pentru bărbaţii adulţi.

VIDEO Timp de două seri, palatele au prins viaţă iar acrobaţii au dansat pe pereţi în Oradea în faţa a mii de spectatori
Ziua Internaţională Art Nouveau a fost sărbătorită cu fast, la sfârşitul săptămânii, în Piaţa Unirii din Oradea, unde sâmbătă şi duminică au avut loc proiecţii spectaculoase de tip video mapping dar şi acrobaţii pe faţadele Palatului Vulturul Negru şi pe clădirile de lângă acesta, însoţite de mini recitaluri de saxofon, executate la unul dintre balcoanele clădirii.

Oraşul din România premiat pentru atractivitatea turistică. Vizitatorii din 2018 au depăşit numărul locuitorilor
Oradea a primit trofeul "Mărul de aur" din partea Federaţiei Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism pentru atractivitatea turistică a oraşului, premiul fiind înmânat sâmbătă, 15 iunie.sponsored links
Reclame