Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 146

Utilizatori ultima oră: 9

Total înregistraţi: 53,411
Facebook
Stiri Oradea

sponsored links


Digi 24 Oradea
Ilie Bolojan: Unii locatari de pe Strada Plevnei au făcut antecontracte la valori foarte mari
Primarul Ilie Bolojan are un mesaj pentru locuitorii de pe Strada Plevnei, afectaţi de exproprierile ce vor fi făcute o dată cu ridicarea Podului Centenarului. Edilul susţine că va discuta cu oamenii când va avea date clare despre valoarea locuinţelor şi terenurilor.

Preşedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan: "Votăm bugetul doar în anumite condiţii"
"Vom vota bugetul judeţului doar dacă banii vor fi împărţiţi în mod corect, indiferent de culoarea politică a primarilor." Este anunţul făcut luni de preşedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan.

FUTSAL. Dinamo Oradea, înfrângere în ultimul minut
Dinamo Oradea a ratat șansa de a-şi trece în cont măcar un punct în clasamentul ligii secunde la futsal. Bihorenii au cedat în ultimul minut - scor 7-8 - disputa cu ocupanta locului al cincilea, Fortius Buzău.

BASCHET. CSM Oradea, înfrângere la un singur punct pe terenul Sibiului
CSU Sibiu şi-a luat revanşa în faţa orădenilor după înfrângerea suferită în manşa tur a celei de-a doua faze a Ligii Naţionale de baschet.

HANDBAL. CSM Oradea, pe primul loc al Diviziei A, cu patru etape înainte de final
Handbaliştii de la CSM Oradea par de neoprit în acest sezon. Sâmbătă, formaţia antrenată de Sebastian Tudor a reuşit pe propriul teren a 16-a victorie din tot atâtea posibile.
Adevarul Oradea
FOTO Mobilizare exemplară: peste 240.000 de lei au fost adunaţi în cadrul Swimathon 2018
Sute de înotători– familii, prieteni, membri de club, colegi de muncă, amici de la universitate, antreprenori şi chiar copii – s-au aliniat la start, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, pentru a lua parte la Swimathon, maratonul anual de înot organizat de Fundaţia Comunitară. Au fost susţinuţi de peste 1.500 suporteri prin pancarte motivaţionale, diplome speciale şi fotografii la faţa locului.

VIDEO Problema malpraxisului, în atenţia studenţilor. Avocatul Răzvan Doseanu: „Nicio victimă a malpraxisului nu se simte confortabil în postura de victimă“
Problema malpraxisului a fost în atenţia studenţilor de la Drept şi Medicină care au participat la un eveniment organizat de către ELSA Oradea şi care a avut ca invitaţi specialişti din domeniul juridic, medical, al asigurărilor, dar şi politic.

VIDEO Protest spontan la Spitalul Municipal: peste 200 de angajaţi sunt nemulţumiţi de scăderile salariale
Peste 200 de salariaţi ai Spitalului Municipal “Dr. Gavril Curteanu” din Oradea au protestat, vineri dimineaţă, în curtea unităţii. Prin protestul spontan organizat, ei cer modificarea legii salarizării de către Guvern şi Parlament, dar şi a regulamentului de sporuri de către Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii.

La câte rotaţii pe minut se schimbă viteza la maşină. „Trebuie să uităm lecţiile predate de bunicii care conduceau Dacii“
La câte rotaţii pe minut se schimbă viteza este o întrebare care naşte multe controverse în rândul şoferilor. Specialiştii susţin că totul ţine de stilul nostru de a conduce, iar acest stil este, în primul rând, indicat de tipul maşinii.

Profesor dispărut în apele Crişului Repede. Pompierii îl caută de mai multe zile
Un profesor de fizică a căzut în Crişul Repede, luni seara, pompierii încercând timp de trei zile să dea de urma bărbatului.sponsored links
Reclame