Oradea.Net
2°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 97

Utilizatori ultima oră: 18

Total înregistraţi: 48,657
Facebook
Senatorii sunt în pană, nu au cauciucuri de iarnă

sponsored links

Senatorii sunt în pană, nu au cauciucuri de iarnă

Senatul României, instituţia care a aprobat introducerea obligativităţii cauciucurilor de iarnă de la 1 noiembrie, nu are montate pe autovehicule anvelope pentru sezonul rece.

Potrivit unui anunţ publicat astăzi pe site-ul de licitaţii publice, Senatul României vrea să achiziţioneze până la finalul lunii anvelope „all seasons şi de iarnă" în valoare totală de 56.000 de lei (13.000 de euro). Licitaţia va începe abia la finalul lunii şi va fi declarat câştigător ofertatul care va accepta preţul cel mai mic.

Dacă autoturismele de la Senat vor fi surprinse pe drumurile publice până să apuce instituţia să achiziţioneze cauciucuri de iarnă, Camera Parlamentului riscă să plătească, din bani publici, amenzi de până la 4500 de lei pentru fiecare autovehicul prins pe drumuri publice acoperite de polei, zapadă sau gheaţă.

În aprilie 2011 Senatul a adoptat ieri OUG 5/2011, care vizează introducerea obligativităţii folosirii anvelopelor de iarnă în perioada 1 noiembrie - 1 martie pentru toate autovehiculele care circulă pe şoselele româneşti.

Adevarul.ro


Romania
Reclame