Oradea.Net
11°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 201

Utilizatori ultima oră: 50

Total înregistraţi: 47,945
Facebook
Senatorii sunt īn pană, nu au cauciucuri de iarnă
sponsored links

Senatorii sunt īn pană, nu au cauciucuri de iarnă

Senatul Romāniei, instituţia care a aprobat introducerea obligativităţii cauciucurilor de iarnă de la 1 noiembrie, nu are montate pe autovehicule anvelope pentru sezonul rece.

Potrivit unui anunţ publicat astăzi pe site-ul de licitaţii publice, Senatul Romāniei vrea să achiziţioneze pānă la finalul lunii anvelope „all seasons şi de iarnă" īn valoare totală de 56.000 de lei (13.000 de euro). Licitaţia va īncepe abia la finalul lunii şi va fi declarat cāştigător ofertatul care va accepta preţul cel mai mic.

Dacă autoturismele de la Senat vor fi surprinse pe drumurile publice pānă să apuce instituţia să achiziţioneze cauciucuri de iarnă, Camera Parlamentului riscă să plătească, din bani publici, amenzi de pānă la 4500 de lei pentru fiecare autovehicul prins pe drumuri publice acoperite de polei, zapadă sau gheaţă.

Īn aprilie 2011 Senatul a adoptat ieri OUG 5/2011, care vizează introducerea obligativităţii folosirii anvelopelor de iarnă īn perioada 1 noiembrie - 1 martie pentru toate autovehiculele care circulă pe şoselele romāneşti.

Adevarul.ro


Romania
Reclame