Oradea.Net
10°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 282

Utilizatori ultima oră: 95

Total înregistraţi: 48,653
Facebook
Rock idol: Stăpānul chitarelor

sponsored links

Rock idol: Stăpānul chitarelor

La 27 de ani, un muzician orădean e pe cale să-şi cāştige consacrarea la nivel internaţional. Īn timp ce īn ţară concertează alături de Smiley, dar şi cu propria trupă de jazz-fusion, Marius Pop, fiul lui Călin Pop de la Celelalte Cuvinte, a ajuns īntre primii 100 de finalişti ai Guitar Idol, cel mai mare concurs de acest gen din lume.

Acum, orădeanul e īn căutarea consacrării la nivel internaţional. A fost singurul romān selectat īntre primii 100 de finalişti ai celui mai mare concurs chitaristic din lume, Guitar Idol. "Concurenţii postează o melodie pe site-ul oficial al concursului, iar prin intermediul voturilor pot ajunge īn primii 10, care vor cānta īn marea finală, la toamnă, īn Londra", explică Marius. Săptămāna trecută, imediat după īnceperea votării, piesa sa, "Marbry", a urcat pe prima poziţie, cu aproape 3.000 de sufragii.

Oricine īl poate vota pe site-ul competiţiei, www.guitaridol.tv, cu condiţia să-şi creeze un cont. Dacă va ajunge īn finală, Marius va putea arăta lumii īntregi ceea ce fanii lui de aici ştiu deja. Că este un maestru al chitarei...

Ascultă melodia care l-a propulsat pe Marius primul īn top şi votează-l aici!

Integral in Bihoreanul


Showbiz & Fun
Reclame