Oradea.Net
2°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 157

Utilizatori ultima oră: 39

Total înregistraţi: 48,657
Facebook
Recensamantul populatiei si al locuintelor incepe joi

sponsored links

Recensamantul populatiei si al locuintelor incepe joi

Recensamantul populatiei si al locuintelor, care se va desfasura in perioada 20-31 octombrie, este cel mai complex realizat dupa 1989 in Romania si primul dupa intrarea in Uniunea Europeana, cu un buget de peste 45 de milioane de euro pentru perioada 2011 - 2014, a declarat marti presedintele Institutului National de Statistica.

Posibilitatea persoanelor de a-si declara dubla cetatenie, apartenenta la o anumita etnie sau cult religios, dar si intrebarile pentru persoanele cu dizabilitati se numara printre noutatile introduse in Recensamantul populatiei si al locuintelor, potrivit presedintelui INS, Vergil Voineagu, citat de Mediafax.

Presedintele INS a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la care a participat si ministrul de interne Traian Igas, ca Recensamantul populatiei si al locuintelor se va desfasura in perioada 20 - 31 octombrie, iar primele date vor fi facute publice cel tarziu la sfarsitul lunii ianuarie 2012.

"Date preliminare privind populatia stabila a Romaniei, numarul cladirilor, locuintelor si gospodariilor vor fi facute publice printr-un comunicat in ianuarie 2012. Datele preliminare ale recensamantului, cum ar fi numarul de persoane recenzate, numarul de persoane plecate din tara, structura populatiei pe sexe sau numarul de cetateni straini, vor fi prezentate in luna aprilie 2013, urmand ca datele finale sa fie date publicitatii in trimestrul IV al anului 2013", a declarat presedintele INS Vergil Voineagu.


Romania
Reclame