Oradea.Net
4°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 202

Utilizatori ultima oră: 91

Total înregistraţi: 48,657
Facebook
Recensămāntul se īncheie astăzi

sponsored links

Recensămāntul se īncheie astăzi

Recensămāntul nu se va prelungi dincolo de data de 31 octombrie, ultima zi oficială īn care se vor īnregistra populaţia şi locuinţele din Romānia, au declarat surse din Institutul Naţional de Statistică (INS). S-au numărat, pānă acum, aproape 88,5% din locuinţele estimate a exista īn Romānia şi se poate spune deja că la finalul recensămāntului vom avea puţin peste 20 de milioane de locuitori.

Cu aproximativ un milion de persoane mai puţin decāt la ultimul recensămānt, cel din 2002. Este vorba de persoane prezente la domiciliu, plecate pentru o perioadă mai scurtă sau plecate la muncă īn străinătate de mai mult timp.

Cāţi dintre ei au fost declaraţi de rude ca fiind plecaţi afară de mai mult de 12 luni şi, prin urmare, vor fi scoşi din populaţia Romāniei, vom afla peste cāteva luni. Dacă numărul va corespunde celui estimat de Eurostat (biroul european de statistică) - aproape de trei milioane de persoane, atunci populaţia ţării va fi de numai 17 milioane. Restul de trei milioane de oameni vor fi cuprinşi īn populaţia statelor unde s-au stabilit.

Cifrele de azi ale recensămāntului

Este ultima zi pentru recenzarea locuitorilor Romāniei.17.704.236 de persoane au fost numărate īn cele zece zile ale recensămāntului „populaţiei şi locuinţelor".

Adevarul.ro


Romania
Reclame