Oradea.Net
3°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 222

Utilizatori ultima oră: 105

Total înregistraţi: 48,661
Facebook
Orădenii de la Hotel FM vor reprezenta România

sponsored links

Orădenii de la Hotel FM vor reprezenta România

Compozitorul orădean Gabriel Băruţă a înregistrat un nou succes, împreună cu solistul David Bryan şi toboşarul Alex Susz. Cei trei sunt membrii trupei Hotel FM, formaţie care a urcat şi anul trecut pe scena de la Eurovision, reuşind să se claseze pe locul al patrulea în finală.

„Piesa de anul acesta este diferită de cea cântată la ediţia trecută, când am compus o melodie mai lentă. Este plină de viaţă, mult mai ritmată, optimistă şi energică", a spus Gabriel Băruţă, care a crezut de la început în potenţialul piesei, în pofida competitorilor celebri.

Britanic descoperit la Oradea

Doi dintre membrii trupei sunt din Oradea, iar cel de-al treilea, David Bryan, a fost adoptat de oraşul de pe Crişul Repede în urmă cu mai mulţi ani. „Am cântat la karaoke, în centrul comercial Lotus. M-a auzit cineva, care mi-a propus să cânt în Lotus în fiecare săptămână. Aşa am fost descoperit", a povestit David.

Succes

„Change", melodia trupei Hotel FM, compusă de solistul David Bryan, toboșarul Alex Susz și Gabriel Băruță, a fost preferata juriului, intrând în finală pe primul loc, cu 97 de puncte. Pe langă şansa de a reprezenta Romania la Eurovision, Hotel FM caştigat şi un BMW seria 3.Adevarul.ro


Showbiz & Fun
Reclame