Oradea.Net
4°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 252

Utilizatori ultima oră: 129

Total înregistraţi: 49,051
Facebook
O piesa romaneasca ajunge in Billboard Hot100

sponsored links

O piesa romaneasca ajunge in Billboard Hot100

Dupa ce a reusit sa ajunga pe locul intai in European Billboard Hot 100, piesa Stereo Love a romanilor Edward Maya si Vika Jigulina a intrat luna aceasta pe locul 93 in Billboard Hot 100 (cel mai important clasament muzical din Statele Unite), informeaza Cat Music.

In 2008, Dragostea din tei urca pe primul loc in topul american Billboard, insa nu in interpretarea trupei Ozone, ci a cantaretei Rihanna (in colaborare cu rapperul T.I.). Live Your Life, varianta americana a piesei compuse de Dan Balan (fost membru al trupei O-Zone) ajungea, intr-o singura saptamana, de pe locul 80 pe prima pozitie.

Luna aceasta, Edward Maya a reusit sa intre si el in Billboard Hot 100 (top realizat pe baza difuzarilor radio si a vanzarilor), dupa ce piesa Stereo Love a ocupat anul trecut sa ocupe pozitii de frunte in topurile de specialitate din tari ca Rusia, Italia, Polonia, Ungaria, Grecia, Austria, Germania etc.Tot cu aceasta piesa, Edward Maya a reusit sa intre si in European Billboard Hot 100, ajungand pe pozitia intai.


Showbiz & Fun
Reclame