Oradea.Net
6°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 131

Utilizatori ultima oră: 21

Total înregistraţi: 48,628
Facebook
O orădeancă se căsătorește sâmbătă cu Cristian Tabără

sponsored links

O orădeancă se căsătorește sâmbătă cu Cristian Tabără

Prieteni de-ai orădencei în vârstă de 26 de ani au confirmat că cuplul format din Cristian Tabără și Loredana Lascu a trimis de ceva vreme invitațiile de nuntă și că marele eveniment ar urma să aibă loc sâmbătă.

O prezență discretă, amabilă și foarte plăcută. Așa poate fi viitoarea soție a omului de televiziune Cristian Tabără. Mulți ani a lucrat în presă, însă de curând a părăsit domeniul, după ce revista la care era angajată a fost închisă.

Deși a fost prezentatoare TV mai mulți ani, Loredana Lascu, nu este o fire comunicativă. Foarte discretă cu viața personală, foștii colegi spun că au aflat foarte târziu despre idila dintre Loredana și Cristian Tabără. "Am aflat după mulți ani că sunt împreună, niciodată nu a zis nimic", a declarat o fostă colegă. Aparițiile celor doi în public au fost rare, deoarece se întâlneau mai des la București, unde orădeanca mergea de câte ori avea ocazia.

Loredana Lascu (26 ani) a cochetat din liceu cu presa. Era cea mai înfocată ascultătoare a postului de radio Sonvest și colabora la realizarea topurilor muzicale. O vreme a cochetat cu scena, cântând în formția de muzică ușoară Enjoy. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Arte Francisc Hubic din Oradea și a absolvit cursurile Facultății de Litere. După ce a cochetat cu muzica, Loredana a decis să se reorinteze spre ceva mai serios, știrile TV.

Pe micul ecran a debutat ca prezentatoare la Televiziunea Transilvania din Oradea, aparținând fraților Micula. Inițial a prezentat jurnalul de dimineață, mai apoi a ajuns prezentatoarea principalului jurnal al televiziunii locale. Colegii cu care a lucrat în TV spun despre Loredana că este foarte serioasă, o bună profesionistă și o foarte bună prezentatoare.Loredana a renunțat la televiziune când a primit o ofertă de la revista Audio Video Magazin, unde a ocupat postul de redactor șef adjunct, până de curând, când revista s-a închis din cauza problemelor financiare.

Integral in Adevarul


Showbiz & Fun
Reclame