Oradea.Net
8°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 240

Utilizatori ultima oră: 117

Total înregistraţi: 48,645
Facebook
Bolidul cu care Poliţia ia viteză

sponsored links

Bolidul cu care Poliţia ia viteză

Autoturismul Lotus Evora S, dotat cu echipament special de supraveghere audio şi video, are 350 de cai-putere şi poate circula cu viteza de 280 km/h. Poliţiştii de pe autostradă patrulează, de astăzi, cu o maşină de ultimă generaţie de aproape 100.000 de euro. Bolidul atinge 100 de kilometri pe oră în doar 4,8 secunde.
Un echipaj de elită al Poliţiei Rutiere va conduce, timp de doi ani, un automobil Lotus Evora S. Modelul valorează peste 70.000 de euro, la care se adaugă dotări de încă 30.000 de euro.

Autoturismul a fost un cadou al companiei Lotus Cars pentru Inspectoratul General al Poliţiei Române. „Un Lotus de poliţie este semnul clar al lipsei de timiditate şi a hotărârii în aplicarea legii. Poţi urmări pe aproape oricine cu această maşină. Este un autoturism cu care Poliţia nu mai poate fi fentată, depăşită, minţită", a spus Ion Bazac, preşedintele grupului Forza Rossa, reprezentantul oficial al Lotus în România.

Timp de doi ani, poliţiştii de pe autostradă vor folosi bolidul non-stop. „Permanent, maşina va fi pe drum, în vederea executării unor misiuni speciale, de exemplu, combaterea vitezei excesive sau a accidentelor rutiere grave", a spus Ion Ilinca, şeful Biroului de Poliţie Autostrăzi Bucureşti-Cenad.

Adevarul.ro


Romania
Reclame