Oradea.Net
6°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 138

Utilizatori ultima oră: 40

Total înregistraţi: 48,673
Facebook
Cursuri de calificare profesională, la AJOFM

sponsored linksCursuri de calificare profesională, la AJOFM

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor va pune la dispoziţia celor interesaţi diverse cursuri de formare profesională. Scopul acestora este de a specializa un număr de 715 de persoane, întrucât angajatorii nu prea ăşi fac datoria în acest sens.

Dorel Drăghici, directorul AJOFM Bihor, consideră că angajatorii sunt reticenţi şi refuză să îşi califice personalul. Cei mai mulţi dintre ei nu o fac pentru că se tem că după ce învaţă, angajaţii îşi dau demisia şi pleacă în altă parte, sau chiar în străinătate.

Programe de perfecţionare

AJOFM oferă soluţii pentru cei care doresc totuşi, să înveţe o meserie sau să se perfecţioneze într-un domeniu. AJOFM a organizat deja 17 programe dedicate şomerilor, însă numărul acesta va ajunge la 28 până la finele anului. Se urmăreşte atingerea unu total de 36 de cursuri şi atragerea a 715 de participanţi.

Instituţia a pus la cale şi două programe pentru persoanele aflate în detenţie. Alte categorii aflate în ateţia organizatorilor sunt persoanele cu handicap,  şomerii din zona rurală şi şomerii de lungă durată.


Alte titluri din această secţiune
Reclame