Oradea.Net
2°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 187

Utilizatori ultima oră: 101

Total înregistraţi: 48,664
Facebook
SMS gratuit online - o raritate in Romania

sponsored links

  Reclame
sponsored links
Index Anunturi Gratuite - Adauga Anunt Afisari Imag.
Vand Samsung E2222 DUAL SIM, nou, bonus card - 129 ron 12 Vand telefon mobil Samsung E2222 DUAL SIM, ca nou, liber de retea.

Este la cutie cu toate accesor
Vand Smartphone nou si foarte ieftin 24 Vand smartphone Philips S308 single sim, nou nout, liber de retea.
La cutie cu toate accesoriile or
Vand cartela Orange cu numar, sigilata - 15 ron 9 Vand cartela Orange cu numar, sigilita, credit 5 EUR.

Pret 15 ron.
vand telefon VODAFONE SMART 4888 24 vand telefon VODAFONE SMART 4/888 cu folie de rezerva , casti , incarcator blocat in vodafone , star
vand iPhone 5s 32G 31 Iphone 5S space grey 32 G stare f buna , neverlocked .pret 360e
vand iPhone 4s 33 vand iphone 4s negru in stare impecabila.codat vodafone
pret:600 ron
Vand sau schimb Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i 19 Vand sau schimb Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i Midnight Blue in stare foarte buna
Cutia originala
Vand sau schimb nokia c3 15 nokia c3 albastru in stare buna cu incarcator
Vand Samsung Galaxy Trend Lite 22 Vand Samsung Galaxy Trend Lite, nou, stare 9/10 estetic, functional 10/10.Telefonul are garantie inc
Vand Nokia Lumia 820 4G White impecabil garantie 48 Vand Nokia Lumia 820 White garantie valabila pana in octombrie 2015.
Telefonul a avut aplicata foli
Vand smartphone Dual sim Philips Xenium W832, garantie 30 Vand smartphone dual sim Philips Xenium W832, garantie.
Foarte putin folosit, merita vazut, stare d
vand samsung s5230 28 samsung s5230 in stare perfecta atat estetic cat si functional, liber de retea, poza reala. pret.150
vand nokia E5 25 Nokia E5-00,Semne de folosinta pe carcasa, tastatura, ecran. ca aspect fizic 8 din 10. in rest totul
VAND microSD 4gb-15ron,8gb-25ron,16gb-40ron,32gb-65ron 17 De vanzare carduri NOI 'KINGSTON' , 'A-DATA' , 'SAMSUNG' , 'INTEG
Huse silicon GEL,FLIP,bumper IPHONE 5 Iphone 4 IPHONE 6 15 De vanzare huse noi, modele diverse:

SILICON gel TPU:
- Apple IPHONE 5C: transparent = 35lei + B
Scimb Iphone 5 cu 5s plus DIFERENTA astept oferte 30 SCIMB IPHONE 5 

Negru 16 gb liber de retea
cu toate acesorile

pe iphone 5S plus diferenta 
l

SMS gratuit online - o raritate in Romania

Una dintre sintagmele tastate cel mai des pe motoarele de cautare in Romania se refera la gratuitatea trimiterii de mesaje SMS cu ajutorul internetului. "Free sms", "SMS gratis", "Mesaje gratuite", indiferent de forma, aceeasi idee: romanii isi doresc sa poate trimite online mesaje de tip SMS pe telefoane mobile din tara, fara a fi taxati pentru aceste servicii.

Desi piata de telefonie mobila este atat de dezvoltata in Romania, aceasta din urma este printre putinele tari unde operatorii si celelalte servicii tangente se feresc atat de puternic sa ofere tuturor persoanelor posibilitatea de a trimite gratuit mesaje SMS la nivel national sau macar in interiorul retelei.

Tocmai pentru ca romanii nu au pe plan national siteuri de unde sa poata trimite gratuit sms-uri in Romania, nici site-urile si operatorii internationali nu mai ofera, de ani buni, posibilitatea trimiterii de mesaje SMS gratuite catre Romania, caci aceasta ar fi extrem de intens uzata chiar de romani, deci nu ar fi deloc rentabil pentru companiile straine respective.

Connex Vodafone este singurul operator care le permite clientilor sai, din interfata Myx.ro, trimiterea a cate 3 mesaje SMS gratuit zilnic, in orice retea nationala, dar serviciul nu mai este de multa vreme un mijloc de marketing pentru companie. Orange si Cosmote nu au astfel de servicii, in timp ce Zapp Mobile are pe www.zappmobile.ro o sectiune unde clientii pot trimite pana la 5 mesaje gratuite in retea, insa, din 2006, promovarea explicita a serviciului aproape ca lipseste.

Totusi, de ce operatorii romani de telefonie mobila nu ofera clientilor posibilitatea trimiterii de mesaje SMS gratuit de pe internet? Pentru ca asa a dictat piata, asa "s-a format" standardul in telecomunicatii mobile in Romania. Daca unul dintre operatori ar permite accesul gratuit la acest serviciu, atunci ar risca sa-si compromita, nejustificat poate, o parte din buget.

Connex Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp Mobile acumuleaza venituri foarte mari din serviciile SMS an de an, deseori statisticile in domeniu aratand cat de multi bani "investesc" utilizatorii romani in trimiterea de mesaje text. Si asta in timp ce, in unele tari (pana si in Republica Moldova), exista operatori care permit chiar si fara inregistrare, pe websiteul companiei, trimiterea de SMS-uri in numar nelimitat, in orice retele nationale.

Sursa: Smart Financial - www.SmartFinancial.ro ©

Alte titluri din această secţiune
Reclame