Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 126

Utilizatori ultima oră: 12

Total înregistraţi: 52,683
Facebooksponsored links

Vand CASTI Samsung,HTC,Nokia,Blackberry,IPHONE,LG,Sony

Descriere
De vanzare:
-casti originale Nokia, NOI, cu mufa de 3.5 inch, pe culoarea neagra, model clasic(nu sunt dopuri), compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
PRET: 15 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S3, S2 plus, Note 2, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea alba, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand, chiar si IPHONE.
PRET: 30 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S4, S4 Active, S4 Zoom, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea alba, cu microfon si buton volum, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand, chiar si IPHONE.
PRET: 35 ron

-casti originale Sony Ericsson, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra, compatibile cu majoritatea telefoanelor, indiferent de brand, mai ales telefoane simple. Sunt foarte bune pentru telefoanele NOKIA, modelele aparute pana in 2012.
NU sunt compatibile cu telefoanele SONY Xperia!
SUNT compatibile cu telefoanele ALLVIEW!!
PRET: 30 ron

-casti originale HTC, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra iar dopurile rosii, modelul ce se gaseste in pachetele HTC One M7, One Max, One Mini, ONE M8, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand. Acestea sunt concepute pentru a elimina zgomotul de fond iar butonul are functiile de a prelua/incheia apeluri.
PRET: 50 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S5, S5 mini, S5 Active, Note 4, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
PRET: 40 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S6,S6 EDGE, S6 EDGE+, NOTE 5, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra si alba, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand. Au o impedanta nominala de 32?(ohmi), raspuns in frecventa de 20 - 20000 Hz, o presiune acustica de 98.5 dB.
PRET: 60 ron

-casti originale HTC, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culorile visiniu inchis si alb, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand. Acestea sunt concepute pentru a elimina zgomotul de fond iar butonul are functiile de a prelua/incheia apeluri, control volum si music player.
PRET: 50 ron

-casti originale APPLE, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de Iphone4/4S, cu mufa de 3.5 inch, pe culoarea alba, cu microfon si buton volum, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
PRET: 45 ron

-casti originale Nokia, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra si alba, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand. Sunt compatibile cu lelefoanele LUMIA.
PRET: 50 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S7,S7 EDGE, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra si alba, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
Au un design stilat si compact, un finisaj metalic, sunet optimizat si o lungime a cablului de 1.2 m.
PRET: 90 ron

Detalii generale
Adaugat de accesoriigsmtableteoradea - Offline
Contact online Trimite Mesaj Privat
JudetBihor
Localitate Adresa oradea
Contact Telefon / Mobil0746707610
Pret

Detalii Anunt
id anunt 562692
Vizualizat  60
Data expirarii 21.01.2017 (in -39 zile)
Adaugat 11.01.2017-
Click imagine mare
-
Click imagine mare
-
Click imagine mare
-
Click imagine mare
-
Click imagine mare
-
Click imagine mare
-
Promoveaza-ti anuntul pe internet introducand codul corespunzator in forum-uri sau alte site-uri.

URL:


BBcode:


HTML:
sponsored links

Anunturi de la accesoriigsmtableteoradea

Numarul vizualizariilor:1100

Adauga anunt

     in  
Reclame