Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 111

Utilizatori ultima oră: 2

Total înregistraţi: 53,988
Facebook

sponsored links

Curs de "Implinirea dorintelor"Oradea 10 august

Descriere
Curs dezvoltare personala: “Radionica mentala si implinirea dorintelelor”-tehnici de radionica mentala, de auto-motivare, stabilire obiective si activare a puterii subconstiente! Oradea, sambata 10 august 2019
Invata sa iti conduci viata personala, cariera sau afacerile spre atingerea obiectivelor si spre succes! Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se dezvolte personal, sa-si dezvolte abilitatea de a lucra cu subconstientul, persoanelor care doresc o viata mai buna din punct de vedere al sanatatii fizice, mentale si emotionale, persoanelor din mediul de afaceri care doresc sa-si dezvolte capacitati sporite de lucru si management, persoanelor din vanzari, managerilor si angajatilor, oricaror persoane care doresc sa-si schimbe in bine viata personala si profesionala!
Beneficiile cursului:
-Vei invata sa iti stabilesti cu claritate obiectivele si actiunile menite sa iti ghideze parcursul spre prosperitate, echilibru si succes!
-Vei invata tehnici de automotivare si de depasire a obstacolelor de care esti constient sau nu.
-Vei intelege puterea subconstientului si a afirmatiilor pozitive menite sa atraga tot ceea ce ti-ai propus pentru viata ta personala, cariera, relatiile sau afacerile tale.
-Vei beneficia in timpul cursului de o meditatie foarte profunda, ghidata de trainer, pentru a-ti elibera mintea de limitari, preconceptii, tensiuni si restrictii, indiferent ca ti le-ai autoindus sau ti-au fost induse de catre altii de-a lungul timpului.
-Vei invata sa folosesti tehnici de identificare a dorintelor constiente si subconstiente, vei deveni astfel mult mai echilibrat in decizii si actiuni!
Acest curs se adreseaza oricarei persoane care doreste sa se dezvolte personal, sa cunoasca si sa foloseasca tehnici radionice de automotivare si de lucru cu subconstientul, spre atingerea rapida in viata de zi cu zi a obiectivelor si a dorintelor de sanatate, prosperitate, fericire, relatii armonioase si succes!
Acest curs este un serviciu furnizat de NLP & REIKI SOLUTIONS. Costul cursului este de 400 lei.
Cursul are o durata de 8 ore cu pauze de cafea, apa si produse de patiserie. Orar: 10.00-18.00
TRAINER:
Ioana Lavinia Baciu, NLP master practitioner.
Informatii si inscrieri la tel: 0747-080239 sau messenger. Locatia cursului se va comunica celor inscrisi cu cateva zile inainte de inceperea cursului. Se ofera suport de curs.

Detalii generale
Adaugat de horareiki - Offline
Contact online Trimite Mesaj Privat
JudetBihor
Localitate Adresa Oradea
Contact Telefon / Mobil0747080239
Pret500

Detalii Anunt
id anunt 579901
Vizualizat  70
Data expirarii 09.08.2019 (in -39 zile)
Adaugat 30.07.2019-
Click imagine mare
-
Promoveaza-ti anuntul pe internet introducand codul corespunzator in forum-uri sau alte site-uri.

URL:


BBcode:


HTML:


sponsored links

Anunturi de la horareiki

Numarul vizualizariilor:144

Adauga anunt

     in  
Reclame