Oradea.Net
9°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 232

Utilizatori ultima oră: 92

Total înregistraţi: 48,641
Facebook
Şerban Huidu se întoarce acasă

sponsored links

Şerban Huidu se întoarce acasă

Realizatorul TV va reveni sâmbătă în ţară, după ce a stat internat mai mult de o lună într-un spital din Austria, în urma accidentului pe care l-a suferit la schi. Potrivit unor surse apropiate vedetei, Huidu va reveni acasă sâmbătă, după ce medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck au decis că starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit.

În prezent, realizatorul TV se simte bine şi urmează un program de recuperare fizică pe care l-a început în urmă cu două săptămâni şi care va fi continuat la o clinică din România. Deşi reprezentanţii Prima TV nu au dat un răspuns clar privind sosirea lui Şerban Huidu în România, au dat de înţeles că vedeta postului se va întoarce cât de curând acasă.

Starea de sănătate evoluează bine

„Din informaţiile pe care le deţinem în acest moment, medicii vor decide săptămâna aceasta dacă Şerban se va putea întoarce în ţară", au spus reprezentanţii Prima TV. Şi tatăl „cârcotaşului", Florin Huidu, a declarat pentru revista „VIP" că medicii au decis că fiul său va reveni în România la sfârşitul acestei săptămâni, indicând ziua de vineri. „E cu Vlad, fratele lui. El mi-a spus că se intoarce vineri", a afirmat Huidu. De asemenea, tatăl lui Şerban Huidu a mai spus că el nu a mai ţinut legătura cu fiul său în ultima vreme, ci cu Vlad, fratele lui Şerban, care l-a ţinut la curent cu modul în care decurge recuperarea.

„Medicii ne-au zis să-l lăsăm liniştit", a mai adăugat Florin Huidu. Vlad Huidu, fratele „Cârcotaşului", declara în urmă cu câteva săptămâni că starea de sănătate a realizatorului TV evoluează bine: „Aşteptăm momentul în care va ieşi din spital pentru a putea oferi mai multe informaţii despre ce s-a întâmplat, despre starea lui".

Adevarul.ro


Showbiz & Fun
Reclame