Oradea.Net
9°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă


Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 211

Utilizatori ultima oră: 73

Total înregistraţi: 48,648
Facebook
Şerban Huidu nu va mai fi niciodată la fel!

sponsored links

Şerban Huidu nu va mai fi niciodată la fel!

Serban Huidu nu va mai fi niciodata cel de dinainte de accident! Este concluzia la care au ajuns redactorii Libertatea care au stat de vorba in exclusivitate cu Serban, prima data de la cumplitul accident.

Omul de televiziune are inca ceea ce se numeste afazie, si anume o dificultate de a se exprima la fel de repede precum gandeste. Serban Huidu ia lectii pentru a-si recupera problema de ordin verbal, dar se pare ca face eforturi si in directia recuperarii motorii.

Intrebat de reporterii Libertatea ce anume isi aminteste din accident, Serban Huidu a marturisit ca ultima lui amintire inainte de accident este legata de drumul cu telescaunul. Apoi, prima amintire de dupa accident este legata de momentul trezirii din coma, moment in care a vrut sa stie ce fac copiii sai.

Desi si-a reluat activitatea la radio, Serban Huidu urmeaza sa revina pe sticla abia anul viitor. Redactorul Libertatea care a stat de vorba cu el sustine insa ca Serban nu isi va reveni niciodata cu adevarat in sensul in care accidentul suferit l-a transformat radical, facandu-l sa vada viata cu alti ochi, ochi mai responsabili si mai putin concentrati pe aciditatea care l-a consacrat de altfel pe Serban Huidu.

Sursa: Antena1.ro

Showbiz & Fun
Reclame